Yrityksiä joilta voit vastaanottaa digipostia Kivraasi

Voit vastaanottaa laskuja ja muuta postia sähköisesti kaikilta Kivran käyttöönottaneilta yrityksiltä. Haluamme helpottaa sinun arkeasi.

Resurs Bank

Resurs Bank on kestävämpään yhteiskuntaan ja vastuulliseen luotonantoon panostava, pohjoismaalainen rahoituspalvelujen tarjoaja.

Resurs Bank on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2001 ja on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Yrityksellä on vahva asema suomalaisten kuluttajien keskuudessa yli 100 000 kuluttaja-asiakkaalla. Resurs Bankin yhtenä tavoitteena on tehdä maksamisesta ja rahoituksen hakemisesta kuluttajille sekä helppoa, turvallista, että ilmastoystävällistä.

Resurs Bankilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Telia Finland Oyj

Sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet ovat Telian toiminnan ydin. Tavoitteenamme on pienentää ympäristöjalanjälkeämme erityisesti energiankulutukseen, kasvihuonepäästöihin ja jätteisiin liittyvillä toimenpiteillä.

Mielestämme kestävä ja vastuullinen liiketoiminta on edellytys menestykselle.

Fortum

Missionamme on edistää yhdessä asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa ja energiantuotantoa. Meidän tehtävänämme on nopeuttaa tätä muutosta uudistamalla energiajärjestelmää, parantamalla resurssitehokkuutta ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Turku Energia

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita.

Elenia Oy

Huolehdimme sähkönsiirrosta 430 000 asiakkaalle sadan kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Tärkeimpänä tavoitteenamme on onnistuneen asiakaskokemuksen luominen, jopa asiakkaan yllättäminen palvelullamme. Miellyttävän asiakaskokemuksen varmistamiseksi panostamme toimintamme laatuun ja tehokkuuteen. Me välitämme asiakkaidemme arjen sujumisesta.

Lappeenrannan Energia

Lappeenrannan Energia on Lappeenrannan kaupungin kokonaan omistama konserniyhtiö. Lappeenrannan Energia tuottaa ja myy vesi- ja energiapalveluita sekä hallinnoi ja kehittää jakeluverkkoja.

Sähkönsiirrossa palvelemme asiakkaitamme Lappeenrannan, Lemin, Taipalsaaren ja Savitaipaleen alueilla. Vesihuollosta sekä kaukolämmön ja maakaasun jakelusta huolehdimme asemakaavoitetuilla alueilla koko Lappeenrannan kaupungin alueella.

Ekokymppi – Kainuun jätehuollon kuntayhtymä

Ekokymppi on kunnallinen jätelaitos, joka hoitaa lakisääteisiä jätehuollon tehtäviä toimialueellaan. Järjestämme muun muassa jätehuollon palvelut asuinkiinteistöille.

Väre

Me olemme Väre – Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys.

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme asiakkaidemme arjen sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Äänekosken Energia

Äänekosken Energia on Äänekosken kaupungin omistama energiayhtiö, joka vastaa Äänekosken kaupungin ja lähiseudun energia- ja vesihuollosta. Strategiamme mukaisesti panostamme omavaraiseen uusiutuvaan ja päästöttömään energiaan ja haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisia ja ilmastoa kunnioittavia vaihtoehtoja.

Jätekukko Oy

Jätekukko on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Kattaviin palveluihin kuuluvat jätteenkuljetuspalvelut, jätehuollon palveluneuvonta, lajitteluasemat, Kuopion jätekeskus sekä Rinki-ekopisteverkostoa täydentävät ekopisteet. Jätekukon toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta.

Imatran Seudun Sähkö

Imatran Seudun Sähkö Oy on perustettu vuonna 1928 yhdistämällä alueen kahdeksan pientä yhtiötä. Olemme paikallinen, keskisuuri sähköyhtiö, jonka pääasiallinen omistus on yksityisillä henkilöillä sekä yrityksillä. Yhtiön omistuspohja on toisenlainen kuin useimmilla muilla pienillä ja keskisuurilla sähköyhtiöillä, jotka ovat usein toimialueensa kuntien omistuksessa ja hallinnassa.

KPK Yhtiöt

KPK Yhtiöt on rohkeasti uuteen suuntaava media-alan konserni, joka tarjoaa eturivin paikan digitalisoituvassa maailmassa. Konsernin toi­min­ta-aja­tuk­se­na on hen­ki­sen ja ai­neel­li­sen kas­vun edis­tä­mi­nen vies­tin­nän kei­noin. Vies­tin­nän tar­pee­seen vas­taa­mi­nen on ol­lut KPK Yhtiöiden tär­kein teh­tä­vä jo yli sa­dan vuo­den ajan. Sitä se on myös tulevaisuudessa.

Savon Voima Oyj

Savon Voima  on 20 toimialueensa kunnan omistama energiakonserni, jonka muodostaa emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen täysin omistama tytäryhtiö Savon Voima Verkko Oy. Liiketoimintaamme ovat sähköverkkoliiketoiminta, kaukolämmön tuotanto ja jakelu sekä sähkön tuotanto.

Vaasan sähkö

Suomen vaasalaisinta sähköä – vuodesta 1892. Kun yhtiömme perustettiin, vaasalaisten tavoitteena oli valaista kaupungin kauniit kadut. Vuosien saatossa Vaasan Sähköstä on kehittynyt vahva energiakonserni.

Kotipaikkamme on Vaasassa Pohjoismaiden merkittävimmän energiakeskittymän sydämessä. Toimitamme kuitenkin Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan – itse asiassa asiakkaitamme on Suomen jokaisessa kunnassa!

Sallila yhtiöt

Sallila Energia -konserni tarjoaa monipuolisia sähkön myyntiin, verkkopalveluihin ja sähköasennuksiin liittyviä palveluja Loimaan, Huittisten, Punkalaitumen ja Ypäjän alueella.

Forssan energia

Forssan Energia Oy:n toiminta keskittyy vahvaan paikalliseen sähkönmyyntipalveluun Hämeen seudulla. Samalla Forssan Energia haluaa myös vastata asiakkaiden energiankäytön tarpeisiin koko Suomen alueella.
Forssan Energialla on monipuolinen, asiakkaiden erilaisten energiankäyttötarpeiden mukaan suunniteltu tuotevalikoima. Sähkön myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaa ammattitaitoinen ja asiakkaita kuunteleva henkilökunta.

Enefit

Vihreitä energiaratkaisuja – yksinkertaisesti!

Tuemme asiakasta vähentämään energiankulutusta ja siirtymään ympäristöystävällisempiin energiamuotoihin. Vastuullisuus näkyy kaikissa palveluissamme korkeana laatuna, turvallisuutena, luotettavuutena ja helppokäyttöisinä kokonaisratkaisuina.

Kuopion Energia – Aidosti kuopiolainen energiakonserni

Kuopion Energia -konserni muodostuu emoyhtiö Kuopion Energia Oy:stä ja tytäryhtiö Kuopion Sähköverkko Oy:stä. Emoyhtiössä ovat energiantuotanto- ja kaukolämpöliiketoiminnot sekä talous- ja henkilöstöhallinto. Sähköverkkoliiketoiminta on tytäryhtiössä. Kuopion Energia -konserni on kokonaisuudessaan Kuopion kaupungin omistama.