Jätekukon asiakkaat voivat jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskunsa uudella digipostilaatikko Kivralla

Tiedote

Savon alueella toimiva jätehuoltoyhtiö Jätekukko haluaa vähentää paperista asiointia entisestään ottamalla käyttöön uuden digitaalisen postilaatikon ja asiointipalvelu Kivran.

Jaa

Jätekukko on ensimmäisiä yrityksiä Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskunsa uuden digiposti- ja asiointipalvelu Kivran kautta. Jätekukko ottaa palvelun käyttöön laskutuskumppaninsa Ropo Capitalin kautta tämän kevään aikana. 

Ympäristövastuulliset valinnat ovat arkipäivää jätetoimialalla ja siksi myös uusien digitaalisten vaihtoehtojen käyttöönotto ensimmäisten yritysten joukossa on Jätekukolle luontainen valinta.

“Jo nykyisellään tarjoamme asiakkaillemme e-lasku-, verkkolasku- ja sähköpostilaskumahdollisuuden. Uusi sähköinen palvelu Kivra mahdollistaa esimerkiksi maksuasioiden hoidon yhdessä perheen kanssa. Kivralla maksuasiat voi hoitaa yhdessä läheisen kanssa tai vaikka kokonaan hänen puolestaan”, kertoo palvelupäällikkö Kati Malinen.

Kivran käyttöönotto on helppoa, ja ottamalla palvelun käyttöön asiakas saa automaattisesti kaikkien Kivrassa mukana olevien yritysten laskut suoraan palveluun. Asiakkaiden ei tarvitse itse erikseen aktivoida yrityksiä Kivraansa. 

Laskujen maksamisen lisäksi Kivralla voi myös arkistoida sopimuksia ja muita omia asiakirjoja.

Kivra saapuu Suomeen Ruotsista, jossa palvelulla on jo 3,5 miljoonaa käyttäjää ja yli 20 000 yritystä lähettää laskuja ja muuta viestintää palvelulla asiakkailleen. Kivra on aloittanut toimintansa Suomessa helmikuussa 2020.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Jätekukko Oy, palvelupäällikkö Kati Malinen, kati.malinen@jatekukko.fi

Kivra Oy, markkinointijohtaja, Maija Leivo, 0505222322 tai maija.leivo@kivra.fi

Jätekukko

Jätekukko on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Kattaviin palveluihimme kuuluvat jätteenkuljetuspalvelut, jätehuollon palveluneuvonta, lajitteluasemat, Kuopion jätekeskus sekä Rinki-ekopisteverkostoa täydentävät ekopisteet. Jätekukon toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta. Lisätietoja: jatekukko.fi

Kivra

Kivra on digitaalinen postilaatikko ja asiointipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen sähköiseen asiointiin. Kivralla voi vastaanottaa, käsitellä ja arkistoida laskuja ja muita asiakirjoja sähköisesti ja turvallisesti, luontoa säästäen. Kivra Oy:n omistajat ovat Kivra AB, Telia Company, ja Resurs Bank. Kivra Oy on perustettu vuonna 2018.  Kivra on aloittanut toimintansa Ruotsissa vuonna 2011 ja on nykyään maan digitaalisen asioinnin markkinajohtaja yli 3,5 miljoonalla käyttäjällään ja 20 000:lla mukana olevalla lähettäjäorganisaatiolla.