Savon Voima ottaa sähkön ja kaukolämmön laskutuksessa käyttöön digiposti- ja asiointipalvelu Kivran

Myös energiayhtiö Savon Voima luottaa digiposti- ja asiointipalvelu Kivraan. Savon Voiman asiakkaat voivat maksaa Kivralla sähkö- ja kaukolämpölaskunsa – helposti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Jaa

Pääasiassa Itä-Suomen alueella toimiva Savon Voima on merkittävä energia-alan toimija. Savon Voiman liiketoimintaa ovat sähkön ja lämmön tuotanto, jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme uuden kanavan asioida kanssamme sähköisesti ja samalla helpottaa mobiilimaksamista entisestään. Kivrassa laskuasioita voi hoitaa myös läheisten kesken, mikä varmasti sujuvoittaa arkea monessa perheessä. Uskomme, että Kivran tarjoama asiakaskokemus on asiakkaillemme mieluinen ja kannustaa heitä siirtymään paperilaskuista sähköiseen asiointiin”, Savon Voiman talousjohtaja Olli Räsänen sanoo.

Kivra tarjoaa ensimmäisenä Suomessa PSD2-maksupalveludirektiivin mahdollistaman verkkomaksamisen suoraan omalta pankkitililtä ilman erillisiä maksukortteja. Tilimaksaminen toimii jo nyt Nordean, OP:n, S-Pankin ja Danske Bankin tileiltä, ja muut pankit tulevat mukaan kevään aikana.

Kivra aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2011, ja se on nykyään maan digitaalisen asioinnin markkinajohtaja yli 3,5 miljoonalla käyttäjällään ja 20 000:lla mukana olevalla lähettäjäorganisaatiollaan.

Suomessa toimivan Kivra Oy:n omistajat ovat Kivra AB, Telia Company ja Resurs Bank. 

Lisätietoja antaa:
markkinointijohtaja Maija Leivo, Kivra Oy, 050 522 2322, maija.leivo@kivra.fi

Savon Voima

Savon Voima  on 20 toimialueensa kunnan omistama energiakonserni, jonka muodostaa emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen täysin omistama tytäryhtiö Savon Voima Verkko Oy. Liiketoimintaamme ovat sähköverkkoliiketoiminta, kaukolämmön tuotanto ja jakelu sekä sähkön tuotanto. Sähkön myyntiliiketoiminta, salkunhallintapalvelut sekä uudet energiaratkaisut -liiketoiminnat siirtyivät 1.1.2019 Savon Voiman osittain omistamaan (46,2 %) Väre osakeyhtiöön. Vuonna 2018 Savon Voima -konsernin liikevaihto oli 187,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 160. 

Kivra

  • Kivra on digiposti- ja asiointipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen asiointiin.
  • Kivralla voi vastaanottaa, käsitellä ja arkistoida laskuja sekä muita asiakirjoja digitaalisesti ja turvallisesti – luontoa säästäen. 
  • Kivra on Suomessa ensimmäinen palvelu, joka tuo PSD2-direktiivin mukaisen maksamisen omalta pankkitililtä kuluttajien saataville.
  • Kivra ilmoittaa käyttäjälle uusista laskuista ja muistuttaa lähestyvistä eräpäivistä. Vanhat laskut löytyvät helposti laskuttajakohtaisesta arkistosta.
  • Kivra Oy:n omistajat ovat Kivra AB, Telia Company ja Resurs Bank. Kivra Oy on perustettu vuonna 2018. Palvelu aloittaa toimintansa Suomessa helmikuussa 2020.
  • Kivra ja Ropo Capital yhteistyössä mahdollistavat yli 10 000 yritykselle Kivran käyttöönoton Suomessa.
  • Kivra on maailman ensimmäinen digipostipalvelu, jolla yritykset voivat lähettää ja kuluttajat vastaanottaa Climate positive -sertifioitua postia. (Clipop.org).
  • Kivra valittiin Ruotsin toiseksi merkityksellisimmäksi digitaaliseksi tavaramerkiksi vuonna 2019 (Lynexeu, Purposeful Brands -tutkimus).