Savon Voima ottaa sähkön ja kaukolämmön laskutuksessa käyttöön digiposti- ja asiointipalvelu Kivran

Myös energiayhtiö Savon Voima luottaa digiposti- ja asiointipalvelu Kivraan. Savon Voiman asiakkaat voivat maksaa Kivralla sähkö- ja kaukolämpölaskunsa – helposti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Pääasiassa Itä-Suomen alueella toimiva Savon Voima on merkittävä energia-alan toimija. Savon Voiman liiketoimintaa ovat sähkön ja lämmön tuotanto, jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme uuden kanavan asioida kanssamme sähköisesti ja samalla helpottaa mobiilimaksamista entisestään. Kivrassa laskuasioita voi hoitaa myös läheisten kesken, mikä varmasti sujuvoittaa arkea monessa perheessä. Uskomme, että Kivran tarjoama asiakaskokemus on asiakkaillemme mieluinen ja kannustaa heitä siirtymään paperilaskuista sähköiseen asiointiin”, Savon Voiman talousjohtaja Olli Räsänen sanoo.

Kivra tarjoaa ensimmäisenä Suomessa PSD2-maksupalveludirektiivin mahdollistaman verkkomaksamisen suoraan omalta pankkitililtä ilman erillisiä maksukortteja. Tilimaksaminen toimii jo nyt Nordean, OP:n, S-Pankin ja Danske Bankin tileiltä, ja muut pankit tulevat mukaan kevään aikana.

Kivra aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2011, ja se on nykyään maan digitaalisen asioinnin markkinajohtaja yli 3,5 miljoonalla käyttäjällään ja 20 000:lla mukana olevalla lähettäjäorganisaatiollaan.

Suomessa toimivan Kivra Oy:n omistajat ovat Kivra AB, Telia Company ja Resurs Bank. 

Lisätietoja antaa:
markkinointijohtaja Maija Leivo, Kivra Oy, 050 522 2322, maija.leivo@kivra.fi