Kaleva Media on ensimmäisiä mediayhtiöitä Suomessa, joka tarjoaa Kivran asiakkailleen

Monimediayhtiö Kaleva Media julkaisee viittätoista paikallisjulkaisua Pohjois-Suomessa ilmastoa kunnioittaen. Jatkossa Kaleva Median ja Kolmiokirjan lehtien tilaajat voivat vastaanottaa ja maksaa laskunsa mobiilisti digipostipalvelu Kivralla.

Jaa

Kaleva Media otti palvelun käyttöön kaikille sanoma- ja paikallislehtiensä tilaaja-asiakkaille kesäkuussa 2021. Kivran avulla Kaleva Median asiakkaat voivat vähentää omaa hiilijalanjälkeään vaihtamalla paperilaskunsa sähköiseen ja samalla myös helpottaa arjen asiointiaan.

Digiposti on arjen helpottaja ja konkreettinen ilmastoteko

Rekisteröitymällä Kivran käyttäjiksi Kaleva Median asiakkaat voivat vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskunsa joko mobiilisti tai tietokoneella. Laskut hoituvat huoletta maksuun kesälomallakin. Kivran voi myös jakaa toisen Kivra-käyttäjän kanssa, jolloin molemmat pääsevät katsomaan dokumentteja ja tarvittaessa myös maksamaan laskuja. Palvelu on kuluttajille maksuton. 

Kivralla toimitettu digiposti on konkreettinen ilmastoteko, koska sillä säästyy paperipostista ja sen toimittamisesta aiheutuvia ilmastohaittoja. Tämän lisäksi Kivra kompensoi digipostipalvelunsa käytöstä ja sen tuottamisesta aiheutuvat ilmastohaitat 110%:sti. 

“Sekä yritykset että kuluttajat etsivät nyt aidosti vaikuttavia ja lisäarvoa tarjoavia keinoja vähentää hiilijalanjälkeään. Olemme todella iloisia, että Kaleva Media tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden pienentää omaa hiilijalanjälkeään helposti ja turvallisesti. Mitä enemmän yritykset ja kuluttajat ottavat Kivraa käyttöönsä, sitä enemmän palvelusta on hyötyä kaikille osapuolille ja lopulta ympäristö kiittää”, Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen sanoo. 

Suomessa toimivan Kivra Oy:n omistajat ovat Telia Company, Resurs Bank ja Kivra AB. Palvelun kumppaneita ovat johtavat laskutusoperaattorit Ropo Capital, PostNord Strålfors, CGI ja Telia, jotka tekevät Kivra-palvelun käyttöönotosta helppoa ja sujuvaa lähettäjäyritysten puolesta.