Reetta Mäkinen nimitetty Kivra Oy:n uudeksi kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Kauppatieteiden maisteri Reetta Mäkinen on aloittanut Kivran liiketoiminnasta vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä 14.2.2022 alkaen. Hän tulee roolissaan vastaamaan Kivran myynnistä, partneruuksista sekä liiketoiminnan kasvun johtamisesta yhdessä kaupallisen tiimin kanssa.

Jaa

Mäkinen on aiemmin toiminut kansainvälisissä tehtävissä Suomessa, Hong Kongissa ja Saksassa, vastaten viimeisimpänä Finnair Kitchen Oyn asiakkuuksista sekä yrityksen liiketoiminnan laajentamisesta. Hän on vastannut Suomessa Kivran asiakkuuksista kesästä 2021 lähtien.

Kivra Oy:n kaupallinen johtaja Reetta Mäkinen: “Liityin osaksi vahvaa tiimiä kiinnostavassa kohdassa Kivran kasvumatkaa viime kesänä. Päivittäinen dialogi eri alojen päättäjien kanssa tätä edeltävässä roolissani Kivralla on tuonut hyvän ymmärryksen ekosysteemistä, jossa toimimme sekä siitä mitä voimme parhaimmillaan yhdessä mahdollistaa suomalaisille. Olen innoissani uudesta roolistani tällä kasvumatkalla – Kivran visio kestävän digiposti-infrastruktuurin rakentamisesta on selkeä ja avain tähän on vahva tiimimme sekä asiakas- ja kumppaniverkostomme, jonka luottamuksesta olemme kiitollisia.”

Kivra Oy:n toimitusjohtaja Ilari Abdeen: “Olemme todella iloisia saadessamme Reetan osaksi Kivran johtoryhmää viemään vauhdikkain askelin Kivran kasvua Suomessa eteenpäin. Reetan persoona ja tausta on juuri oikea rakentamaan Kivran kulttuuria  ja kasvua Suomessa yhdessä muun tiimin kanssa. Kestävän digiposti-infrastruktuurin rakentaminen lähtee huipputiimistä ja osaajista. Näemme  Reetan rakentavan yhdessä tiiminsä kanssa vahvaa luottamusta osana Kivran kasvustrategiaa. Omasta ja Kivran puolesta suuret onnittelut Reetalle! 

Lisätietoja: 

Reetta Mäkinen, kaupallinen johtaja, Kivra Oy

+358 504943221

reetta.makinen@kivra.fi

Ilari Abdeen, toimitusjohtaja, Kivra Oy

+358 405197678

ilari.abdeen@kivra.fi


Kivra Oy

Digipostipalvelu Kivra on lähtöisin Ruotsista, jossa palvelulla on jo yli 5 miljoonaa käyttäjää ja 70 000 lähettävää yritystä, organisaatioita ja kuntaa. Suomessa Kivra on aloittanut toimintansa vuonna 2020. Palvelu on otettu vastaan innokkaasti ja digipostia lähettäviä yrityksiä ja julkisia toimijoita on jo eri toimialoilta mukana 40 000. Kivran tavoitteena on rakentaa yhdessä kumppanien kanssa turvallista, kestävää ja helppokäyttöistä digitaalista infrastruktuuria Suomeen.