Ilosaarirock ja Kivra yhteistyöhön – festariliput helppo vastaanottaa, näyttää ja käyttää mobiilisti

Kivra ja Ilosaarirock ovat solmineet yhteistyön kuluttajien sujuvan festarikokemuksen luomiseksi. Festarivieraiden toivotaan vastaanottavan lippunsa turvallisesti Kivraan, josta lippu on helppo vaihtaa rannekkeeseen paikanpäällä.

Jaa

Yhteistyö Ilosaarirockin kanssa on luontainen jatkumo Kivran ja lipputoimittaja Tiketin loppuvuodesta 2021 solmimaa yhteistyötä, joka mahdollistaa kaikkien tapahtuma- ja festarilippujen vastataanottamisen automaattisesti ja ilman toimituskuluja Kivraan.

“Tapahtumateollisuus ja yhteistyö festaritoimijoiden kanssa on Kivralle uutta ja uusi ulottuvuus tärkeiden dokumenttien sarjaan. Olemme todella iloisia siitä, miten meidät on otettu uutena kumppanina vastaan. Tavoitteenamme on luoda Suomeen uudenlaista ajattelua ja infrastruktuuria sille, mitä kaikkea digiposti tänä päivänä on ja kuroa sirpaloitunut dokumenttienhallinta jälleen eheäksi palvelukokemukseksi”, kertoo Kivran tuore kaupallinen johtaja Reetta Mäkinen.

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali, jolla arvot ohjaavat vahvasti festivaalien rakentumista, mutta myös yhteistyökumppanien valintaa. Ympäristövastuu ja sosiaalinen vastuu festarivieraista on toimintaa ohjaava pelikartta. 

“Yhteistyön solmiminen Kivran kanssa tuntui luontevalta, sillä jaamme yhteisen tavan ajatella vastuullisuudesta ja sujuvan festarikokemuksen tarjoaminen asiakkaillemme on meille erityisen tärkeää. Kun festariliput vastaanotetaan mobiilisti Kivraan, pysyvät ne tallessa ja ne on helppo näyttää rannekkeenvaihtopisteellä. Sähköposteihin ja paperitse toimitetut liput joutuvat helposti kadoksiin ja paperi ei muutenkaan ole hyväksi ympäristölle”, jatkaa Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen yhteistyön taustoista.  

Kivran lataaminen ja käyttö on kuluttajille täysin ilmaista ja se on myös ainoa ilmainen toimituskanava Tiketin kautta ostetuille tapahtumalipuille. Kuluttajan tarvitsee vain ottaa Kivra käyttöön ja myös aiemmin ostetut, edelleen käyttämättömät liput saapuvat automaattisesti Kivraan. Kun lippukaupolla Tiketti.fi:ssä valitsee Kivran toimituskanavaksi, saapuvat uudet liput digipostina Kivraan ja samalla säästyy 1 euron toimituskulu.

Lisäksi kun on ottanut Kivran käyttöön ja tallentanut  tai vastaanottanut lipun palveluun voi valita rannekkeenvaihtopisteellä ketterän “vihreän väylän” ja voittaa upgreidatut rannekkeet itselle ja kaverille. Yhteistyön myötä Kivra arpoo 4x VIP upgreidauspaketteja palveun käyttöönottaneiden ja sieltä liput ranneekkenvaihtopisteellä näyttävien kesken. 


Lue Ilosaarirockin uutinen yhteistyöstä: https://www.ilosaarirock.fi/2022/uutiset/?n=134

Osta liput ilosaarirockiin Tiketti.fi:stä: https://www.tiketti.fi/ilosaarirock-2022-laulurinne-joensuu-lippuja/65723