F-liiga ja Kivra yhteistyöhön

F-liiga ja Kivra ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena sujuvoittaa tapahtumalippujen vastaanottamista ja käyttämistä otteluissa ja tukea samalla lasten ja nuorten liikuntaa.

Jaa


F-liiga ja Kivra haluavat yhdessä tehdä hyvää ja tukea lasten ja nuorten liikkumista 

F-liiga ja Kivra ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena sujuvoittaa tapahtumalippujen vastaanottamista ja käyttämistä otteluissa ja tukea samalla lasten ja nuorten liikuntaa. 

Kaikki Tiketti.fi:stä ostetut tapahtumaliput voi vastaanottaa ilmaisena toimituksena Kivraan. Lisäksi yhteistyömme F-liigan kanssa mahdollistaa Lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemisen. Jokainen Kevään Play offien aikana Kivraan toimitettu F-liigan ottelulippu kerryttää hyväntekeväisyyspottia. 

“Tärkeä osa Kivran ja F-liigan yhteistyötä on hyväntekeväisyyskampanja: lahjoitamme yhdessä pudotuspelien aikana Kivraan toimitetuista F-liigan ottelulipuista 0,50 euroa per lippu hyväntekeväisyyteen. Varat tullaan kohdentamaan vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan. Koko potti tullaan julkistamaan F-liigan finaaliotteluiden yhteydessä ja rahat jakaa Salibandyn Tuki -säätiö, taustoittaa F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

Hyväntekeväisyyspotin kartuttamisen lisäksi pudotuspelien yhteydessä on käynnissä perheille oma kampanja, jossa koko perhe voi päästä edullisemmin syyskuussa Super Cuppiin. Kun pudotuspeleihin hankkii Tiketin verkkokaupasta perhelipun (3 lippua tai enemmän) ja vastaanottaa ne Kivraan, saa samalla lunastettua kaksi yhden hinnalla -alennuskoodin syksyn Super Cupiin. Tämä etu on ainoastaan voimassa vastaanottamalla liput Kivraan. 

“Olemme todella iloisia yhteistyön aloittamisesta F-liigan kanssa. Kivran tavoitteena Suomessa on luoda kestävämpi digiposti ja arki Suomessa asuville ja keskittää nykyisen pirstalaisen dokumenttien ja tiedonhallinnan sijaan arjen tärkeät asiat yhteen palveluun. Tapahtumaliput ovat luontainen osa kuluttajien arkea ja luonnollinen osa digipostia sekä sujuvampaa tapahtumaelämystä, kertoo Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen. 

Ilari Abdeen ja Kimmo Nurminen F-Liigan ja Kivran yhteistyön julkistamistilaisuudessa Turussa Ruudun Play off -lähetyksessä. Kuva: F-liiga

F-liigan ja Kivran vastuulliset arvopohjat kohtaavat yhteistyössä erinomaisesti

F-liigan ja Kivran vastuulliset arvopohjat kohtaavat yhteistyössä erinomaisesti. Molempien toimijoille lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikunnan tukeminen tuntui hyvin luontevalta asialta yhteistyössä.

 “On hienoa, että jokainen F-liiga -otteluun menijä voi pienellä konkreettisella valinnalla olla keräämässä  yhteistä pottia lasten ja nuorten liikunnan tukemiseksi ja samalla helpottaa myös omaa tulevaisuuden arkea digipostin avulla. Lasten liikkumiselle on suuri merkitys yhteiskunnalle ja eiköhän kerätä yhdessä suuri potti sen edistämiseksi, summaa Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen. 

Kivran ja F-liigan yhteistyö kattaa pudotuspelikevään 2022 sekä koko kauden 2022-23. Yhteistyö julkistettiin maanantaina 14.3.2022 Ruudun playoff -valintatilaisuudessa.

Lue täältä lisää Kivran ja Fliigan yhteistyöstä

Kivran viimeisimmät uutiset ja blogit: