Kivra ja Provinssi yhteistyöhön – Onnistunut festarikesä alkaa K:lla

Provinssi ja digipostipalvelu Kivra aloittavat yhteistyön, joka ilahduttaa, sujuvoittaa ja yllättää positiivisesti kesän Provinssi-vieraat.

Jaa

Provinssiin saapuvat voi vastaanottaa tai tallentaa festariliput Kivraan, jolloin liput pysyvät tallessa ja ne on helppo näyttää suoraan Kivra-sovelluksesta. Mikäli festariliput ostaa Tiketin verkkokaupasta, voi ne valita toimitettavaksi suoraan palveluun – täysin ilmaiseksi. Jo aiemmin Tiketistä ostetut liput saapuvat Kivraan automaattisesti kun rekisteröidyt palveluun. Myös Lippupisteen kautta hankitut liput voi jokainen tallentaa itse Kivraan ja pitää ne näin varmassa tallessa.

Kivraan toimitettujen ja tallennettujen Provinssi-lippujen ympärille on luvassa etuja sekä kilpailuja, joista kerromme tarkemmin festarikesän lähestyessä. Kannattaa jo nyt ladata Kivra sovelluskaupasta, niin varmistat, että kuulet eduista ensimmäisten joukossa! 

Provinssin ja Kivran yhteistyö on jatkumoa Tiketin ja Kivran aloittamalle yhteistyölle tapahtumalippujen mobilisoimiseksi. 


Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on kuluttajille täysin ilmaista. Ota käyttöön pidä mobiiliarkisto aina mukanasi.

Provinssin ja Kivran yhteistyö on jatkoa Tiketin ja Kivran aloittamalle yhteistyölle tapahtumalippujen mobilisoimiseksi.

Kuvat: Provinssi

Näin otat Kivran käyttöösi

Kivra on kuluttajille täysin ilmainen palvelu ja sen käyttöönotto käy kädenkäänteessä verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista!