Savon Voima ottaa sähkön ja kaukolämmön laskutuksessa käyttöön digiposti- ja asiointipalvelu Kivran

Savon Voima ottaa sähkön ja kaukolämmön laskutuksessa käyttöön digiposti- ja asiointipalvelu Kivran

Tiedote

Energiayhtiö Savon Voima ottaa laskutuksessaan ensimmäisten suomalaisyritysten joukossa käyttöön digiposti- ja asiointipalvelu Kivran. Palvelun avulla Savon Voima voi tarjota sähkö- ja kaukolämpöasiakkailleen helpon vaihtoehdon paperilaskua ilmastoystävällisemmälle asioinnille.

Jätekukon asiakkaat voivat jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskunsa uudella digipostilaatikko Kivralla

Tiedote

Savon alueella toimiva jätehuoltoyhtiö Jätekukko haluaa vähentää paperista asiointia entisestään ottamalla käyttöön uuden digitaalisen postilaatikon ja asiointipalvelu Kivran.

Ropo Capital ja Ruotsista lähtöisin oleva digiposti Kivra yhteistyöhön

Tiedote

Suomen johtava laskun elinkaaripalveluja tarjoava yritys Ropo Capital ja Ruotsissa menestystä niittänyt digitaalinen postilaatikko ja arjen asioinnin hubi Kivra aloittavat laajan yhteistyön paperilaskutuksen vähentämiseksi Suomessa.

Resurs Bankin asiakkaille mahdollisuus helppoon digimaksamiseen – Ruotsissa paperiasiointi puolittui Kivran avulla

Tiedote

Resurs Bank alkaa tarjota ensimmäisten yritysten joukossa Suomessa asiakkailleen mahdollisuutta maksaa laskunsa uuden digiposti- ja asiointipalvelu Kivran kautta. Ruotsissa Resurs Bank on onnistunut puolittamaan paperiasioinnin määrän yhteistyössä Kivran kanssa.

Digiposti- ja asiointipalvelu Kivra tuo PSD2-tilimaksamisen ensimmäisenä suomalaisten käyttöön

Tiedote

Ruotsissa yli 3,5 miljoonan ihmisen käyttämä digiposti- ja asiointipalvelu Kivra rantautuu Suomeen PSD2-direktiivin vanavedessä. Palvelu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehostaa prosessejaan nopeasti ja ihmisille helpon tavan siirtyä paperipostista ympäristöystävälliseen arjen asiointiin. Suomessa Kivran pääomistajia ovat Kivra Ab, Telia Company ja Resurs Bank.

Kivran Miika Salo: PSD2 vauhdittaa maksamista ja tuo säästöjä yrityksille sekä kuluttajille

PSD2-maksupalveludirektiivi tuli voimaan syyskuussa 2019. Kivran toimitusjohtajan Miika Salon mukaan direktiivi nopeuttaa ja helpottaa verkkomaksamista ja tuo paljon uusia vaihtoehtoja nettiasiointiin.

Mikä on Kivra? 8 kysymystä ja vastausta uudesta digiposti- ja asiointipalvelusta

Kivra on digiposti- ja asiointipalvelu, josta on tullut menestys Ruotsissa. Nyt palvelu aloittaa toimintansa myös Suomessa. Lue tästä, kuinka toimia, kun laskuusi ilmestyy vihreä logo!