Kivralla pidät dokumentit tallessa ja järjestyksessä

Kivralla pidät dokumentit tallessa ja järjestyksessä

Voit vastaanottaa Kivraan digipostina erilaisia dokumentteja suoraan lähettäjiltä tai tallentaa dokumentteja itse haluamiisi kategorioihin. Ryhmittelemällä tallennetut dokumentit eri kategorioihin, pidät ne helposti saatavilla, missä milloinkin kuljetkin. Kivra kokoaa tärkeät dokumentit turvallisesti ja saavutettavasti yhteen paikkaan.

Kivra kokoaa tärkeät dokumentit siististi yhteen

Voit ryhmitellä Kivraan eri kategorioihin sinulle saapunutta digipostia sekä palveluun omiin dokumentteihin itse tallentamiasi dokumentteja. Halutessasi voit nimetä ja luoda kategorioita itse tai valita valmiista kategorioista mieleisesi. Samalla, kun lajittelet dokumentteja kategorioihin säilyvät vastaanottamasi dokumentit myös lähettäjän nimellä ja logolla varustetuissa kansioissa. Helppoa, kokeile itse.

Voit vastaanottaa Kivraan digipostia yli 40 000 yritykseltä ja organisaatiolta

Vastaanottaaksesi Kivraan postia lähettäjiltä, sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa palvelu käyttöön.Kun olet rekisteröitynyt palveluun saat jatkossa automaattisesti digipostia kanssasi asioivilta tahoilta, jos heillä on Kivra käytössä. Helppoa. Voit vastaanottaa Kivraan lippuja, laskuja, sopimuksia, palkkakuitteja, työeläkeotteita ja vaikka mitä muuta. Eri toimijat lähettävät eri dokumentteja Kivraan.

Tallenna palveluun dokumentteja itse vastaanottamasi digipostin lisäksi

Kivraan voit tallentaa ilmaiseksi mobiiliarkistoon dokumentteja rajattoman määrän. Voit viedä palveluun pdf-dokumentteja tai ottaa sovelluksella kuvan paperisesta dokumentista ja tallentaa sen haluamasi kategorian alle. Tallenna palveluun sopimukset, vakuutuskirjat, takuukuitit tai mitä vaan sinulle tärkeää ja ne pysyvät tallessa ja aina mukanasi.

Pidä dokumentit tallessa ja siististi kategorioituina mieleiseesi järjestykseen

Lajittelemalla saapuneet ja itse tallennetut dokumentit kategorioihin pysyy kaikki hyvässä järjestyksessä ja löydät dokumentit helposti kun niitä kaipaat. Voit nimetä kategorioita itse tai käyttää valmiiksi Kivran tekemiä kategorioita. Voit poistaa kategorioita tai vain nimetä uudelleen. Sinä päätät, miten ja millaisissa kategorioissa ne löytyvät Kivrastasi parhaiten.

Näin otat Kivran käyttöösi

Kivran käyttöönotto sujuu hetkessä ja se on täysin ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen saat automaattisesti digipostia kaikilta niiltä yrityksiltä, jotka käyttävät Kivraa ja lähettävät sinulle postia.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista! Lippusi saapuvat Kivraan