Toimi näin saapuessasi Ilosaarirockiin!

Suunnista kohti Vihreää, Vihreän Väylän, rannekkeenvaihtopistettä. Näyttämällä liput Kivrasta, voit valita yllätyksellisen Vihreän Väylän saapuessasi vaihtamaan ranneketta. Kivran Vihreitä Väyliä on kaksi, toinen Joensuun torilla rokkikontilla ja toinen festarialueella pääsisäänkäynnin vieressä.

Riittää, että sinulla on näyttää liput Kivrasta tai että olet rekisteröitynyt Kivraan paikanpäällä. Vihreällä väylällä voi voittaa yllätyspalkintoja ja mm. VIP-upgreidatut rannekkeet itsellesi ja kaverillesi.

Tunnistat Vihreän Väylän sen vihreästä väristä ja Kivran logoista.

Nähdään Vihreällä Väylällä!

KIVRA EARLY BIRD -LIPUT ILOSAARIROCKIIN 2023 MYYNNISSÄ NYT!

Edulliset kolmen päivän Kivra Early Bird -ennakkoliput vuoden 2023 Ilosaarirockiin ovat nyt myynnissä yksinoikeudella Tiketissä! Kivra Early Bird -lippuja on myynnissä rajoitettu erä hintaan 149 €. Tämän edullisempaa kolmen päivän festarilippua ei Ilosaarirockiin tulla myymään – toimi nopeasti!

Kaikki Kivra Early Bird -liput toimitetaan ilmaiseksi digipostipalvelu Kivraan. Ilosaarirock 2023 järjestetään 14.–16. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä.

Näin otat Kivran käyttöösi

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada tapahtumalippujen lisäksi myös muilta Kivraa käyttäviltä yrityksiltä digipostia Kivraasi. Helppoa, ilmaista ja hyväksi ympäristölle!

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista! Lippusi saapuvat Kivraan

Valitse Tiketistä ostettujen Ilosaarirock-lippujen toimitustavaksi Kivra-sovellus ja säästät 1 €:n toimitusmaksun lisäksi myös luontoa!

Kivrassa liput ja laput pysyvät tallessa ja ne on helppo näyttää tai jakaa eteenpäin

Kun lataat Kivra -sovelluksen puhelimeesi, saat Ilosaarirockin ja kaikki muut Tiketistä jo aiemmin hankkimasi, edelleen voimassa olevat tapahtumalippusi automaattisesti toimitettuna Kivraan. Luvassa on siis iloisia lippuyllätyksiä!

Kivrassa liput säilyvät tallessa ja ne on helppo näyttää ja käyttää mobiilisti tapahtumassa. Kaikki Tiketin kautta ostetut tapahtumaliput voi vastaanottaa ilmaiseksi Kivraan. Myös muualta ostetut liput voi tallentaa ja näyttää suoraan Kivrasta. Kivran lataaminen ja käyttö on ilmaista.

Lataa Kivra ja voit voittaa Ilosaarirock-lippujen upgreidauksen

Arvomme 4 VIP-lippusettiä Ilosaarirockin rannekkeenvaihtopisteellä kaikkien Kivran käyttöönottaneiden lipunostajien kesken. Yksi palkinto sisältää 2 VIP-upgradea jo ostetuille lipuille. Voittajat saavat VIP-rannekkeet heti rakkenneenvaihtopisteellä.

Näin osallistut arvontaan:
Lataa Kivra puhelimesi ja vastaanota Ilosaarirockin lippusi Kivraan. Voit osallistua myös lataamalla jo aiemmin ostamasi Ilosaarirockin liput Kivran omat dokumentit -kansioon. Näytä liput Kivrasta rannekkeenvaihdossa ja olet mukana arvonnassa. Voittajat saavat VIP-rannekkeet heti vaihtopisteellä.

Huom! Kun sinulla on liput Kivrassa, saat valita nopean vihreän väylän rannekkeenvaihtopisteellä.

Arvonnan säännöt:
Arvontapalkintona on 4kpl VIP-lippusettiä Ilosaarirockiin 2022. Yksi palkinto sisältää 2kpl VIP-lippuja. Arvonnassa ovat mukana kaikki, jotka näyttävät Ilosaarirockin tapahtumalippunsa rannekkeenvaihtopisteellä Kivra-sovelluksesta. Tapahtumaliput voi vastaanottaa Tiketistä ilman toimituskuluja Kivraan tai ne voi ladata palveluun jälkikäteen omat dokumentit-kansioon. Palkinnot arvotaan etukäteen ja voittajat saavat lunastaa palkintonsa heti rannekkeenvaihtopisteellä, jossa liput vaihdetaan VIP-lipuiksi. Arvontaan osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Ilosaarirockin VIP on K18.

KUVA: Ilosaarirock.fi

UUTINEN: Ilosaarirock ja Kivra yhteistyöhön

Kivra ja Ilosaarirock ovat solmineet yhteistyön kuluttajien sujuvan festarikokemuksen luomiseksi. Festarivieraiden toivotaan vastaanottavan lippunsa turvallisesti Kivraan, josta lippu on helppo vaihtaa rannekkeeseen paikanpäällä.

Rekisteröidy Kivraan

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada tapahtumalippujen lisäksi myös muilta Kivraa käyttäviltä yrityksiltä digipostia Kivraasi. Helppoa, ilmaista ja hyväksi ympäristölle!

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista! Lippusi saapuvat Kivraan

Mikä on Kivra?

Kivra kokoaa kuluttajan arjen tärkeät dokumentit turvallisesti ja ilmastovastuullisesti yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen. Rekisteröidyttyäsi Kivran käyttäjäksi saat automaattisesti digipostina kaikki ne viestit, jotka palvelussamme mukana olevat yritykset ovat aiemmin lähettäneet sinulle paperi- tai sähköpostina. Lataa Kivra ja heitä hyvästit kadonneille laskuille, sopimuksille, lipuille ja lapuille!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten saan Kivran käyttööni?

Rekisteröidy Kivraan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa kivra.fi tai lataa Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta

Mitkä kaikki yritykset käyttävät Kivraa? Keneltä muilta kuin Tiketiltä voin vastaanottaa digipostia?

Jo 40 000 yritystä ja julkista toimijaa lähettää digipostia Kivraan. Kun lataat Kivran, saat automaattisesti näiden yritysten viestit Kivraan paperipostin tai sähköpostin sijaan. Päivittyvän listan Kivralla digipostia lähettävistä yrityksistä löydät osoitteesta kivra.fi.