Tarjoa asiakkaillesi vastuullinen ja helppokäyttöinen digipostipalvelu

Kivra on digipostipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen sähköiseen asiointiin. Tavoitteenamme on rakentaa Suomeen, yhdessä yksityisen ja julkisen sektorin toimijoiden kanssa, kestävää ja vastuullista sähköistä asiointia saavutettavasti.

Jokainen palvelun kautta toimitettu digiposti pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä parantaen samalla toimitusketjua nopeammaksi ja kustannustehokkaammaksi.

Kivra lähtöisin Ruotsista, jossa palvelulla on lähes 5 miljoonaa käyttäjää ja yli 70 000 lähettävää yritystä, organisaatioita ja kuntaa.

Kivra tukee yritysten strategiaa kohti vastuullista digiasiointia

Kivralla lähetät asiakkaillesi sähköisesti kaiken sen, mitä lähettäisit heille muuten kirjepostina tai sähköpostitse. Digipostipalvelu on turvallinen ja nopea kanava toimittaa postia asiakkaille sähköisesti vahvistaen samalla asiakassuhdetta ja brändimielikuvaa.

Kivralla voi toimittaa ilmastopositiivisena digipostina mm.

 • Sopimukset ja vahvistukset
 • Tiedotteet
 • Laskut ja maksukehotukset
 • Takuukuitit
 • Palkkakuitit

Digipostipalvelu sujuvaksi osaksi yrityksen asiointipolkuja ja viestintää

Kivra Campaigns -lähettäjäpalveluilla muutat aiemmin kuluerinä tai passiivisina kirjeposteina tunnetut dokumentit aktiivisiksi, asiakassuhdetta ilahduttaviksi ja vahvistaviksi digiposteiksi. Jokainen lähetetty digiposti on uusi silta yrityksesi sen asiakkaiden välille.

Kivra Campaigns -lähettäjäpalvelut sisältävät mm.

 • Oman yrityksellesi brändätyn etusivun
 • Aktiiviset banneripaikat lähetetyn digipostin yhteydessä
 • Smart documents -palvelukokonaisuuden

Digipostina turvallisesti ja saavutettavasti

Kivralla toimitat asiakkaillesi turvallista ja saavutettavaa digipostia. GDPR ja Data Privacy ohjaavat Kivran toimintaa. Palvelun käyttäjät omistavat oman datansa ja kaiken sen sisällön, mitä Kivraan lataavat.

 Kivraa voi käyttää sekä selain- että mobiiliversiona ja se sopii helppokäyttöisyytensä vuoksi kaiken ikäisille digitaidoista riippumatta.

Laskut maksuun oikein ja ajallaan

Kivralla laskut tulevat maksetuiksi kerralla oikein ja ajallaan. Laskujen maksu tapahtuu suoraan pankkitililtä PSD2 -maksurajapintoja hyödyntäen, ilman erillisiä maksukortteja tai siirtopäiviä. Digipostina toimitetut laskut ja muu kirjeposti on turvallisesti ja nopeasti perillä ilman välikäsiä tai pitkiä toimitusketjuja.

Ilmastovastuullinen valinta

Kivralla toimitettu digiposti on hyväksi ilmastolle sen vähentäessä paperipostista ja sen toimittamisesta aiheutuvia ilmastohaittoja. Tämän lisäksi olemme ilmastokompensoineet koko palvelumme käytöstä ja sen tuottamisesta aiheutuvat ilmastohaitat 110%:sti. Kivralla toimitettu posti on 110%:sti ilmastopositiivista.

Vahvista asiakaskokemusta

Kivralla jokainen kohtaaminen asiakkaasi kanssa vahvistaa yrityksen brändimielikuvaa ja suhdetta asiakkaaseen, myös laskut muuttuvat positiivisiksi kohtaamisiksi. Kivra Campaigns -lähettäjäpalveluilla muutat perinteisenkin digipostin interaktiiviseksi osaksi asiakaspolkua.

Laske montako puuta digiposti säästää

Suomessa kuluttajille lähetetään noin miljardi dokumenttia vuodessa. Paperiasioinnin osuus tästä on edelleen yli 50%. Digipostiin siirtyminen suojelee konkreettisesti ja mittavasti ilmastoa sekä tukee yrityksesi ilmastostrategiaa.

Laske ilmastolaskurillamme paljonko digiposti säästää puita.

Täytä paperilaskujen* lähetysmäärä vuodessa
laskua
0.5 tCO2e
9 säästettyä puuta
2215 autolla ajettua kilometriä
* 1 lasku sisältää 3 kpl A4 sivua
Varaa esittely

Toimita asiakkaillesi takuukuitit digipostina Kivraan

Lähetä takuukuitit digipostina Kivraan ja asiakkaasi on jälleen askeleen lähempänä uuden asiointipolun aloittamista. Takuukuitit arkistoituvat automaattisesti yrityksittäin ja jokaisen toimitetun kuitin myötä asiakas voi sujuvasti palata takaisin yrityksesi palveluiden pariin.

Kysy lisätietoja ja toimita jatkossa asiakkaillesi takuukuitit digipostina Kivraan. Ei enää selvittelyjä kadonneista takuukuiteista.

Palkkakuitit henkilöstölle digipostina sekä saavutettavasti että helposti

Tee yrityksesi palkkakuiteista helposti henkilöstölle saavutettavia ja toimita ne digipostina Kivraan.

Kivrassa sähköiset palkkakuitit

 • arkistoituvat yrityksellesi brändättyyn kansioon
 • ovat osa työnantajamielikuvan rakentamista ja henkilöstöviestintää
 • ovat henkilöstösi saavutettavissa myös työsuhteen päätyttyä

Laske montako puuta digiposti säästää

Suomessa kuluttajille lähetetään noin miljardi dokumenttia vuodessa. Paperiasioinnin osuus tästä on edelleen yli 50%. Digipostiin siirtyminen suojelee konkreettisesti ja mitattavasti ilmastoa sekä tukee yrityksesi ilmastostrategiaa.


Laske ilmastolaskurillamme paljonko digiposti säästää puita.

Lähettämäsi kirjepostin määrä kuukaudessa
kirjettä
0.5 tonCO2
9 säästettyä puuta
2215 autolla ajettua kilometriä
Varaa esittely

Kivran käyttöönotto on yrityksille ja organisaatioille helppoa ja nopeaa

Kivran käyttöönotto käy helposti, joko olemassa olevan laskutuskumppanin kautta tai suoralla rajapinnalla Kivran kanssa. Ottaessanne Kivran käyttöön räätälöimme palvelun käyttöönottoviestinnän asiakkaidenne suuntaan ja infoamme henkilöstönne uudesta palvelusta.

Kivran käyttöönottaneet yritykset ovat antaneet palvelumallistamme positiivista palautetta.

Materiaaleja Kivrasta viestimiseen

Aineistopankkiin

Nämä laskutuskumppanit tarjoavat Kivran yritysasiakkailleen

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko vahvistaa asiakassuhdetta ja brändimielikuvaa ja viestiä asiakkaillesi ilmastopositiivisesti digipostilla? Kivrassa yrityksesi on asiakkaan arjessa aina läsnä. Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan!

  ja

  Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

  Miksi yrityksemme ottaisi Kivran käyttöön?
  Miten turvallinen palvelu Kivra on?
  Kauanko asiakirjoja säilytetään Kivrassa?
  Mitä postia Kivralla voi lähettää?
  Mitkä toimijat voivat käyttää Kivraa?
  Miten yritykseni voi lähettää laskuja ja muita asiakirjoja asiakkaille?

  Ajankohtaista