Näin käytät Kivraasi

Näin käytät Kivraasi

Sinä päätät miten Kivra sopii sinun arkeesi parhaiten

Joillekin Kivra on paikka vastaanottaa ja maksaa laskuja, toisille näppärä paikka tilata, säilyttää ja näyttää tapahtumalippuja tai pitää takuukuitit ja todistukset tallessa. Sinä päätät miten Kivra sopii sinun arkeesi parhaiten. Kivra on paikka kaikille tärkeille dokumenteillesi. Sinun ei tarvitse erikseen aktivoida sinulle postia lähettäviä yrityksiä, vaan saat jatkossa automaattisesti postit Kivraan kaikilta, jotka ovat ottaneet Kivran käyttöön asiakkailleen.

Arkistoi, käytä ja jaa sinulle tärkeitä asiakirjoja 

Kivraan voit tallentaa turvallisesti kaikki omat tärkeät dokumentit kuten takuukuitit, todistukset, palkkakuitit, verokortit, vakuutuspaperit, sopimukset, passikopiot, pääsyliput ja muut laput. Voit näyttää, käyttää ja jakaa kaiken tallentamasi sisällön kenelle itse haluat missä vain, milloin vain.

Vaihda postisi digitaaliseen

Voit vastaanottaa Kivraan postit, palkkakuitit, sopimukset, tiedotteet, laskut ja pääsyliput. Yritykset saavat automaattisesti tiedon, että käytät Kivraa eikä lähettäjiä tarvitse erikseen aktivoida. Et joudu enää etsimään yritysten eri kanaviin lähettämiä viestejä, vaan ne löytyvät keskitetysti yhdestä tietoturvallisesta paikasta.

Vastaanota ja käytä pääsylippuja

Kun olet rekisteröitynyt Kivraan, saat kaikki Tiketin kautta ostetut liput ilmaisena toimituksena Kivraasi. Uudet sekä myös aiemmin ostetut, edelleen käyttökelpoiset liput saapuvat automaattisesti Kivraan vuorokauden sisällä tilauksesta. Kivra pitää liput varmassa tallessa ja voit vastaanottaa, näyttää ja jakaa ne eteenpäin suoraan palvelusta.

Vastaanota ja maksa laskut Kivralla

Heitä hyvästit paperilaskuille ja eri kanaviin saapuville e-laskuille. Kivralla laskujen vastaanottaminen, maksaminen ja arkistointi sujuu helposti joko mobiilisti tai tietokoneeltasi. Saat aina viestin uuden laskun saapuessa Kivraan. Lisäksi saat laskusta muistutusviestin kolme päivää ennen eräpäivää. Laskuja ei enää joudu hukkaan eivätkä eräpäivät unohdu arjen kiireiden keskellä.

Jaa Kivra toisen kanssa

Kivran voi jakaa ja sitä voi käyttää yhdessä toisten kanssa, kuten vanhan ajan postilaatikkoakin. Voit jakaa oman Kivran itsellesi luotetun henkilön kanssa tai vastaanottaa oikeuden käyttää toisen henkilön Kivraa. Kun jaettuihin Kivroihin saapuu uutta postia, molemmat saavat siitä tiedon. Jos saapunut posti on lasku, kumpi vain voi käydä maksamassa laskun pois.

Maksa laskuja toisen puolesta

Tarvitseeko ikääntynyt vanhempasi apua laskujen maksuun? Haluatko auttaa opiskelemaan lähtenyttä nuorta raha-asioiden hoidossa? Laskuasioiden hoitaminen yhdessä esimerkiksi perheen kesken voi olla hankalaa ja vaivalloista perinteisillä maksutavoilla. Kivralla hoidat helposti ja turvallisesti myös läheistesi maksuasioita.

Näin otat Kivran käyttöön

Kivran käyttöönotto sujuu hetkessä ja se on täysin ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudut palveluun joko puhelimeesi lähetettävällä koodilla tai sormenjälkitunnistuksella.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus älypuhelimeesi. Voit käyttää Kivraa myös selaimella.
  • 2 Luo omat Kivra-tunnuksesi. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
  • 3 Saat nyt laskut ja muut viestit Kivraan. Kivran käyttäminen ei maksa mitään.

Dokumenttisi ja tietosi ovat turvassa Kivrassa

Kivrassa olevat dokumenttisi ja käytöstä kerääntyvä data kuuluvat sinulle. Käyttäjiemme tietojen suojaaminen on liiketoimintamme ydin. Siksi kirjaudut Kivraan aina kaksivaiheisella tai biometrisellä todennuksella. Kaikki tietosi salataan ja tallennetaan Suomessa sijaitseville palvelimille.

Lisäksi kukaan muu, kuin sinä ei pääse käsiksi dokumentteihisi, ellet ole itse jakanut Kivraasi toisen henkilön kanssa. Me Kivralla emme luovuta tai myy tietojasi kolmansille osapuolille.