Lähetä laskut, tiedotteet ja sopimukset Kivralla

1

Ota yhteyttä Kivraan

Kivran käyttöön otto on nopeaa ja helppoa. Sovitaan ensin yhteinen tapaaminen yrityksesi ja käyttämänne laskutusoperaattorin kanssa, jonka jälkeen saamme nopeasti palvelun aktivoitua yrityksesi käyttöön. Kivran käyttöönotto ei vaadi erillistä integraatiota.

2

Perehdytämme henkilöstösi

Haluamme varmistaa, että palvelumme käyttöönotto on sujuvaa jokaisessa vaiheessa. Koulutamme yrityksesi asiakasrajapinnassa työskentelevät henkilöt ja autamme asiakasviestinnässä.

3

Voit alkaa lähettämään sisältöä Kivralla ja aktivoimaan asiakkaitasi Kivran käyttäjiksi

Uudesta palvelusta kannattaa kertoa asiakkaille myös jo ennen sen käyttöönottoa. Autamme yritystäsi tiedottamaan asiakkaitasi uudesta palvelusta monikanavaisesti. Aineistopankistamme osoitteessa kivra.contenthub.fi lataat helposti tiedottamiseen tarvittavat materiaalit.

Kivralla vähennät yrityksesi hiilijalanjälkeä ja nopeutat laskutusprosesseja

Lähetä asiakkaillesi laskuja ja muita tärkeitä asiakirjoja digitaalisesti – ja säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä. Kaikki asiakkaasi, jotka ovat jo Kivran käyttäjiä, saavat jatkossa lähettämäsi asiakirjat suoraan omaan Kivraansa. Ei enää paperipostia ja turhia yhteydenottoja asiakaspalveluun.

Sovitaanko tapaaminen?

Antamalla asiakkaillesi vapauden valita Kivran, yrityksesi säästää sekä laskutuskustannuksissa, pienentää hiilijalanjälkeään että lisää asiakaspysyvyyttä. Kivrassa yrityksesi on asiakkaan arjessa aina läsnä. Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan.

    tai