Näin otat Kivran käyttöösi

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada tapahtumalippujen lisäksi myös muilta Kivraa käyttäviltä yrityksiltä digipostia Kivraasi. Helppoa, ilmaista ja hyväksi ympäristölle!

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista! Lippusi saapuvat Kivraan

Arvonta! Voita VIP-upgreidaus Provinssilipuillesi

Arvomme VIP-upgreidauksen Provinssiin sinulle ja kaverillesi. Palkinto sisältää vuoden 2022 Provinssilippujen VIP-upgreidauksen sinulle ja kaverillesi (yht. 2 lipun upgreidaus).

Arvontaan voivat osallistua kaikki, joilla on liput Provinssiin 2022 sekä digipostipalvelu käytössä. Provinssi-liput voi vastaanottaa Tiketin verkkokaupasta ilman toimitusmaksua Kivraan ja myös muualta ostetut liput voi tallentaa jälkikäteen Kivran omiin dokumentteihin.

Arvonta päättyy 26.6. ja arvonta suoritetaan 27.6.

Näin osallistut arvontaan:

  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus ja rekisteröidy palveluun
  2. Jätä sähköpostiosoitteesi oheisella lomakkeella (sähköpostiosoitteen tulee sama, jolla olet rekisteröitynyt Kivraan)

Ikimuistoiset festarit alkavat Kivralla

Kivrassa liput pysyvät varmassa tallessa ja ne on helppo näyttää ja käyttää mobiilisti.

Kun ostat liput Tiketin kautta, valitse toimitustavaksi ilmainen Kivra ja saat lippusi ilman toimitusmaksua. Kun olet rekisteröitynyt Kivraan saat sekä uudet, että aiemmin Tiketistä ostetut käyttökelpoiset liput automaattisesti Kivraan. Luvassa on siis iloisia lippuyllätyksiä ja mielenrauhaa, sillä liput ovat turvassa ja kulkevat helposti mukanasi.

Voit tallentaa myös muualta kuin Tiketistä ostetut liput Kivraan. Rekisteröidy palveluun ja lataa liput “omat dokumentit” -osioon. Kivrassa liput on helppo pitää tallessa ja näyttää, kun niitä tarvitaan.

Kivran lataaminen ja käyttö on ilmaista.

UUTINEN: Provinssi ja Kivra yhteistyöhön

Provinssi ja digipostipalvelu Kivra ovat solmineet yhteistyön, jonka tavoitteena on ilahduttaa, sujuvoittaa ja yllättää kesän Provinssi-vieraat. Kaikki Provinssiin saapuvat voivat vastaanottaa tai tallentaa festariliput Kivraan ja varmistaa näin, että liput pysyvät tallessa ja ne on helppo näyttää, kun niitä tarvitaan.

Kuva: Provinssi

Liput aina mukanasi

Vastaanota tai tallenna itse liput Kivraan. Ne pysyvät varmassa tallessa ja ne on helppo löytää kun niitä tarvitset.

Ilmainen lipputoimitus Tiketistä

Valitse Kivra toimituskanavaksi Tiketin verkkokaupassa ja saat liput ilman toimitusmaksua Kivraasi.

Helppo näyttää ja käyttää

Kivrassa liput ovat aina mukanasi ja ne on helppo näyttää ja käyttää mobiilisti. Sujuvat festarit alkavat lippujen näyttämisestä Kivralla! Otettuasi Kivran käyttöön, muista aktivoida biometrinen tunnistautuminen (FaceID tai sormenjälki), jolloin lippujen näyttäminen on vieläkin sujuvampaa ja nopeampaa.

Ilmainen mobiiliarkisto kaikille lipuille ja lapuille

Voit tallentaa Kivraan kaikki tärkeät dokumenttisi. Ota kuva tai lataa dokumentit suoraan sovelluksen “omat dokumentit” -kansioon.

Kivra Passilla etuja Provissi -liput 2021 ja 2020 säilyttäneille

Ostitko Provinssi -lippusi jo 2021 tai 2020? Jos olet pitänyt kiinni Provinssi-lipustasi nämä vuodet, tarjoamme sinulle kasan etuja, jotka ovat saatavilla ainoastaan Provinssiin vuosille 2020 ja 2021 lipun ostaneille. Saat nämä edut käyttöösi Kivraan toimitettavalla Kivra Passilla.

Rekisteröidy Kivraan ja aktivoi tämän jälkeen Kivra Passisi osoitteessa provinssi.fi/kivrapassi. Toimithan viimeistään 19.6., jotta ehdit saada etuihin oikeuttavan Kivra Passisi palveluun ajoissa ennen festareita.

Saadaksesi Kivra Passi -edut käyttöösi, toimi seuraavasti:

1. Lataa Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen kivra.fi

2. Rekisteröidy ilmaiseksi Kivraan sähköpostiosoitteella ja verkkopankkitunnuksillasi

3. Valmista! Käy vielä aktivoimassa Kivra Passisi täyttämällä lomake osoitteessa provinssi.fi/kivrapassi viimeistään 19.6. mennessä

Rekisteröidy Kivraan

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada tapahtumalippujen lisäksi myös muilta Kivraa käyttäviltä yrityksiltä digipostia Kivraasi. Helppoa, ilmaista ja hyväksi ympäristölle!

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista! Lippusi saapuvat Kivraan

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kivra kokoaa kuluttajan arjen tärkeät dokumentit turvallisesti ja ilmastovastuullisesti yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen. Rekisteröidyttyäsi Kivran käyttäjäksi saat automaattisesti digipostina kaikki ne viestit, jotka palvelussamme mukana olevat yritykset ovat aiemmin lähettäneet sinulle paperi- tai sähköpostina. Lataa Kivra ja heitä hyvästit kadonneille laskuille, sopimuksille, lipuille ja lapuille!

Mitä Kivran käyttö maksaa?

Kivran lataaminen, rekisteröityminen ja käyttö on täysin ilmaista.

Miten saan Kivran käyttööni?

Rekisteröidy Kivraan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa kivra.fi tai lataa Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Miten saan Tiketti.fi:stä ostetut liput Kivraan?

Kaikki Tiketin kautta ostetut liput saapuvat automaattisesti Kivraan kun valitset toimituskanavaksi Kivran. Voit rekisteröityä palveluun ennen kuin ostat liput tai vasta sen jälkeen. Rekisteröitymisen jälkeen kaikki Tiketistä ostetut uudet, sekä myös aiemmin ostetut, edelleen käyttökelpoiset liput saapuvat automaattisesti Kivraan.

Minulla on jo liput, miten saan ne Kivraan?

Voit ladata mistä vaan ostetut liput ja kaikki muutkin tallessa pidettävät dokumentit itse Kivraan. Ota kuva tai lataa dokumentit sovelluksen “omat dokumentit” -kansioon. Ne on helppo näyttää, käyttää ja jakaa mobiilisti suoraan sovelluksesta.