Kivran, R-kioskin ja Fronerin ympäristötempaus – ilmainen jätski digipostiin siirtyville

Tempaus toteutetaan 1.-18.6. välisenä aikana. Jaossa on yhteensä 10 000 ilmaisen jäätelön erä R-kioskeilta ympäri Suomen.

Jaa

Kivra, R-kioski ja Euroopan suurin jäätelövalmistaja Froneri antavat ilmaisen jäätelön kaikille digipostin käyttöönottaville kuluttajille kannustaakseen kuluttajia siirtymään digipostin käyttäjiksi ympäristöä kuormittavan paperipostin sijasta. 

Tempaus toteutetaan 1.-18.6. välisenä aikana. Jaossa on yhteensä 10 000 ilmaisen jäätelön erä R-kioskeilta ympäri Suomen. Jäätelön voi käydä lunastamassa kampanja-aikana näyttämällä digipostipalvelu Kivraan saapunutta jäätelökuponkia. 

“Vaikka kirjepostin määrä on vähentynyt Suomessa joka vuosi, lähetetään kotitalouksille silti edelleen satoja miljoonia kirjekuoritettua postia vuodessa. Tämä kuormittaa sekä ympäristöämme, että tuo turhia kustannuksia yhteiskunnallemme ja yrityksille. Etsimme aktiviisesti kuluttajia ilahduttavia keinoja kannustaa digipostin pariin siirtymiseen ja yhteistyö R-kioskin ja Fronerin kanssa on juuri sellainen, kertoo Kivra Suomen toimitusjohtaja Ilari Abdeen. 

Digipostipalvelu Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista, jossa jo yli 5,7 miljoonaa kuluttajaa vastaanottaa kirjepostinsa digipostina kootusti yhteen sovellukseen, josta on helppo jatkaa eteenpäin lähettävien organisaatioiden omiin kanaviin. Suomessa palvelu on kasvanut vauhdilla ja postia voi vastaanottaa jo kymmeniltä tuhansilta yrityksiltä eri toimialoilta ja julkiselta sektorilta.

“ Haluamme edistää ja kannustaa asiakkaitamme ympäristöystävällisiin valintoihin arjessa. Kestävän ja kattavan digipostin rakentuminen Suomeen on hyvä esimerkki arjen sujuvoittamisesta ja ympäristöteosta. Suomalaiset ovat jäätelökansaa ja jos sen avulla voimme kannustaa digipostiin siirtymistä, niin mikä sen parempi keino tehdä samalla hyvää sekä ympäristölle että kuluttajille. Olemme iloisia, että myös jäätelövalmistaja Froneri innostui tempauksestamme ja lähti mukaan toteuttamaan kampanjaa meidän ja Kivran kanssa, jatkaa R-kioskin markkinointijohtaja Tarmo Kirjonen.   

Kerrataan vielä, eli kaikki kuluttajat, jotka rekisteröityvät ilmaiseen digipostipalvelu Kivraan 1.-18.6.2023 välisenä aikana saavat palveluun toimitettuna jäätekökupongin, jolla voi käydä lunastamassa ilmaisen Ärrä- tai Kuningatar Pingviini -tuutin. Jätskejä on 10 000 kappaleen erä ja ilmainen jätski on haettavissa ainoastaan kampanjan voimassaoloajan, eli 18.6. saakka kaikilta Suomen R-kioskeilta. 

Lue lisää ja ota Kivra käyttöösi kivra.fi/jaatelokesa -sivulta.