1, 2, 3, 4 – Näin helposti maksat laskusi Kivralla

Jaa

Kivrassa maksat laskut missä ja milloin vain turvallisesti suoraan omalta pankkitililtäsi joko mobiilisti tai tietokoneella. Voit maksaa laskuja Kivrassa OP:n, Nordean, S-Pankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP-Pankin sekä Handelsbankenin tileiltä.

Katso tästä kaikki yritykset, joiden laskut voit maksaa Kivralla

Uuden laskun saapuessa Kivraan saat siitä aina tiedottavan viestin sähköpostitse sekä mobiilisovellusta käytettäessä myös ilmoituksena puhelimeesi. Lisäksi palvelu muistuttaa lähestyvästä eräpäivästä, jotta vältyt muistutusmaksuilta.

Näin helposti maksaminen tapahtuu:

  1. Näet heti Kivraan kirjauduttuasi Koti-osiossa avoimet laskut. Laskut-osiosta löydät avointen laskujen lisäksi myös erääntyneet ja maksetut laskusi.
  2. Valitse avoin lasku, jonka haluat maksaa. Ruudulla ovat nyt kaikki laskun tiedot ja laskun alareunaan ilmestyy vihreä Maksa-painike.
  3. Kun painat Maksa-painiketta, siirryt maksamaan laskua pankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla maksaessasi laskuja Kivrassa, sovellus ohjaa sinut lisäämään maksutilin, jolta haluat maksaa laskuja Kivrassa.
  4. Seuraa pankin maksamisen näkymiä, vahvista lasku maksuun pankin tunnuslukusovelluksella ja palaa takaisin Kivra sovellukseen. Maksettu lasku arkistoituu automaattisesti Maksetut laskusi -kansioon.

Videon maksamisesta ja muita ohjevideoita löydät Kivran YouTube-kanavalta.