Kivra on digipostipalvelu yritysten, organisaatioiden ja kuluttajien väliseen sähköiseen asiointiin. Tavoitteenamme on rakentaa Suomeen, yhdessä yksityisen ja julkisen sektorin toimijoiden kanssa, kestävää ja vastuullista sähköistä asiointia saavutettavasti. Jokainen palvelun kautta toimitettu digiposti pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä parantaen samalla toimitusketjua nopeammaksi ja kustannustehokkaammaksi.

Digipostia Kivraan kuluttajille voi lähettää yritykset ja organisaatiot kaikilta toimialoilta

Jo 40 000 yritystä, kaupunkia, kuntaa ja hyvinvointialuetta lähettää Kivran kautta digipostia asiakkailleen. Kivran digipostipalvelu on turvallinen ja nopea kanava toimittaa postia asiakkaille sähköisesti vahvistaen samalla asiakassuhdetta ja brändimielikuvaa. Lue tältä sivulta miksi yritykset haluavat tarjota asiakkailleen helppokäyttöisen ja vastuullisen kanavan vastaanottaa postia.


Palvelut kaupungeille, kunnille ja hyvinvointialueille

Lue miten Kivran digipostipalvelu tuo kustannussäästöjä ja vahvistaa suhdetta kuntalaisiin.

Palvelut työnantajille

Lue miten saat lähetettyä palkkalaskelmista lähtien kaikki työsuhteeseen liittyvät dokumentit saavutettavana digipostina Kivraan.

Palvelut liitoille ja seuroille

Lue miten digitalisoit Kivralla jäsenkortit ja laskut ja samalla tavoitat jäsenet kustannustehokkaasti.

95% Kivraan lähetetystä digipostista luetaan

42 % Kivraan saapuneesta digipostista avataan saapumispäivänä

65 % digipostina lähetetyistä laskuista maksetaan ennen eräpäivää

Kivra tukee yritysten strategiaa kohti vastuullista digiasiointia

Kivralla lähetät asiakkaillesi sähköisesti yhteen paikkaan kaiken sen, mitä lähettäisit heille muuten kirjepostina, tekstiviestinä, portaaliin, verkkopankkiin, sähköpostitse tai muihin palveluihin. Digipostipalvelu on turvallinen ja nopea kanava toimittaa postia asiakkaille sähköisesti vahvistaen samalla asiakassuhdetta ja brändimielikuvaa.

Kivralla voi toimittaa ilmastoystävällisenä digipostina mm.

* Sopimukset ja vahvistukset
* Tiedotteet
* Laskut ja maksukehotukset
* Takuukuitit
* Palkkakuitit
* Työeläkeotteet
* Jäsenkortit

Digipostipalvelu sujuvaksi osaksi yrityksen asiointipolkuja ja viestintää

Kivra Campaigns -lähettäjäpalveluilla muutat aiemmin kuluerinä tai passiivisina kirjeposteina tunnetut dokumentit aktiivisiksi, asiakassuhdetta ilahduttaviksi ja vahvistaviksi digiposteiksi. Jokainen lähetetty digiposti on uusi silta yrityksesi sen asiakkaiden välille.

Kivra Campaigns -lähettäjäpalvelut sisältävät mm.

* Oman yrityksellesi brändätyn etusivun
* Aktiiviset banneripaikat lähetetyn digipostin yhteydessä
* Mitattavat tulokset jokaisen kampanjan toimivuudesta

Digipostina turvallisesti ja saavutettavasti

Kivralla toimitat asiakkaillesi turvallista ja saavutettavaa digipostia. GDPR ja Data Privacy ohjaavat Kivran toimintaa. Palvelun käyttäjät omistavat oman datansa ja kaiken sen sisällön, mitä Kivraan lataavat. Kivraa voi käyttää sekä selain- että mobiiliversiona ja se sopii helppokäyttöisyytensä vuoksi kaiken ikäisille digitaidoista riippumatta.

Laskut maksuun oikein ja ajallaan

Kivralla laskut tulevat maksetuiksi kerralla oikein ja ajallaan. Laskujen maksu tapahtuu suoraan pankkitililtä PSD2 -maksurajapintoja hyödyntäen, ilman erillisiä maksukortteja tai siirtopäiviä. Digipostina toimitetut laskut ja muu kirjeposti on turvallisesti ja nopeasti perillä ilman välikäsiä tai pitkiä toimitusketjuja.

Ilmastovastuullinen valinta

Kivralla toimitettu digiposti on hyväksi ilmastolle sen vähentäessä paperipostista ja sen toimittamisesta aiheutuvia ilmastohaittoja. Tämän lisäksi olemme ilmastokompensoineet koko palvelumme käytöstä ja sen tuottamisesta aiheutuvat ilmastohaitat 110%:sti.

Vahvista asiakaskokemusta

Kivralla jokainen kohtaaminen asiakkaasi kanssa vahvistaa yrityksen brändimielikuvaa ja suhdetta asiakkaaseen, myös laskut ja muut dokumentit muuttuvat positiivisiksi kohtaamisiksi. Kivra Campaigns -lähettäjäpalveluilla muutat perinteisenkin digipostin interaktiiviseksi osaksi asiakaspolkua ja pääset mittaamaan tuloksia.

Laske montako puuta digiposti säästää

Suomessa kuluttajille lähetetään noin miljardi dokumenttia vuodessa. Paperiasioinnin osuus tästä on edelleen yli 50%. Digipostiin siirtyminen suojelee konkreettisesti ja mittavasti ilmastoa sekä tukee yrityksesi ilmastostrategiaa.

Laske ilmastolaskurillamme paljonko digiposti säästää puita.

Täytä paperilaskujen* lähetysmäärä vuodessa
laskua
0.5 tCO2e
9 säästettyä puuta
2215 autolla ajettua kilometriä
* 1 lasku sisältää 3 kpl A4 sivua
Varaa esittely

Palkkakuitit henkilöstölle digipostina sekä saavutettavasti että helposti

Tee yrityksesi palkkakuiteista helposti henkilöstölle saavutettavia ja toimita ne digipostina Kivraan.

Kivrassa sähköiset palkkakuitit

  • Luetaan yli 98%:sti ja todella nopeasti – jokaisesta postista tulevan ilmoituksen ansiosta
  • arkistoituvat yrityksellesi brändättyyn kansioon
  • ovat osa työnantajamielikuvan rakentamista ja henkilöstöviestintää
  • ovat henkilöstösi saavutettavissa myös työsuhteen päätyttyä

Laske montako puuta digiposti säästää

Suomessa kuluttajille lähetetään noin miljardi dokumenttia vuodessa. Paperiasioinnin osuus tästä on edelleen yli 50%. Digipostiin siirtyminen suojelee konkreettisesti ja mitattavasti ilmastoa sekä tukee yrityksesi ilmastostrategiaa.


Laske ilmastolaskurillamme paljonko digiposti säästää puita.

Lähettämäsi kirjepostin määrä kuukaudessa
kirjettä
0.5 tonCO2
9 säästettyä puuta
2215 autolla ajettua kilometriä
Varaa esittely

Kivran käyttöönotto on yrityksille ja organisaatioille helppoa ja nopeaa

Kivraa voivat käyttää kaikki Suomessa toimivat yritykset, organisaatiot ja yhteisöt, jotka lähettävät asiakirjoja tai laskuja kuluttaja-asiakkailleen. Jo 40 000 yritystä, kaupunkia, kuntaa ja hyvinvointialuetta lähettää Kivran kautta digipostia asiakkailleen. Kivran käyttöönotto käy helposti, joko olemassa olevan laskutuskumppanin kautta tai suoralla rajapinnalla Kivran kanssa. Autamme räätälöimään palvelun käyttöönottoviestinnän asiakkaidenne suuntaan ja infoamme henkilöstönne uudesta palvelusta.

Kivraa käyttäviä lähettäjiä

Katso päivittyvä lista Kivran lähettäjistä

Muun muassa nämä kumppanit tarjoavat Kivran yritysasiakkailleen

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko vahvistaa asiakassuhdetta ja brändimielikuvaa ja viestiä asiakkaillesi ilmastoystävällisellä digipostilla? Kivrassa yrityksesi on asiakkaan arjessa aina läsnä. Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan!

    ja