Kivran palvelut liitoille ja seuroille

Kivran palvelut liitoille ja seuroille

Kivra on kustannustehokas digitaalinen kanava, jolla tavoitat jäsenet nopeasti ja ilmastoystävällisesti. Kivralla digitalisoit jäsenkortit, laskut ja kaikki tärkeät tiedotteet ilman isoja investointeja ja integraatioprojekteja. Jäsensuhde vahvistuu tehokkaalla brändiviestinnällä palvelussa ja samalla sitoutat jäseniä sähköiseen asiointiin kun kaikki jäsenyyteen liittyvät dokumentit löytyvät yhdestä paikasta.

Vahvistaa jäsensuhdetta ja tarjoaa kanavan tiedottamiselle ja kampanjoille

Kivra yhdistää liiton ja jäsenen. Jokainen Kivraan toimitettu dokumentti toimii yhdistävänä siltana jäsenen ja liiton välillä ja vahvistaa jäsenpitoa. Kivrasta jäsen pääsee sujuvasti siirtymään liiton omille verkkosivuille ja kampanjoiden pariin.

Jäsenkortit siellä missä muutkin tärkeät dokumentit

Kun jäsenkortit, laskut ja muut tiedotteet toimitetaan digipostina Kivraan, kulkevat ne aina mukana ja niiden pariin palataan. Kivra kokoaa yhteen paikkaan kaikki arjen tärkeät dokumentit, jotka halutaan pitää varmassa tallessa ja aina mukana.

Kustannustehokas tapa tavoittaa jäsenet

Digipostina toimitetut jäsenkortit, laskut ja tiedotteet menevät perille nopeasti ja varmasti. Jokainen digipostina toimitettu dokumentti tuo säästöä lähetyskustannuksiin.

Kivrassa jäsenkortit, tiedotteet ja laskut ovat siellä missä muutkin tärkeät dokumentit ovat

Kivra tarjoaa saavutettavan kanavan niin jäsenkorteille kuin kaikille muillekin jäsenyyteen liittyville dokumenteille ja laskuille. Kun jäsenkortit, laskut ja muut tiedotteet toimitetaan digipostina Kivraan, kulkevat ne aina mukana ja niiden pariin palataan. Jäsensuhde vahvistuu tehokkaalla brändiviestinnällä palvelussa ja samalla sitoutat jäseniä sähköiseen asiointiin.

Digipostina toimitetut laskut tuovat lähettäjälleen kustannussäästöjä ja tehokkuutta saatavienhallintaan

95% Kivraan lähetetystä digipostista luetaan

42 % Kivraan saapuneesta digipostista avataan saapumispäivänä

65 % digipostina lähetetyistä laskuista maksetaan ennen eräpäivää

Kivraan lähetetyt dokumentit palvelevat niin lähettäjää kuin jäsentäkin

Kun jäsen on rekisteröitynyt ilmaiseen Kivraan, kulkevat laskut ja kirjeet hänelle tulevaisuudessa automaattisesti digitaalisesti ja yhteen paikkaan tuoden näin säästöä lähettäjälle. Jokaisen dokumentin perillemeno ja laskujen maksunopeus saadaan mitattua. Jäsenviestien, laskujen ja muiden dokumenttien yhteydessä on mahdollisuus yhteydenottoon ja vuorovaikutukseen seuran tai liiton valitsemien palvelupolkujen mukaisesti.

Kivra vahvistaa jäsensuhdetta ja tarjoaa kanavan tiedottamiselle ja kampanjoille

Kivran käyttöönotto on helppoa ja nopeaa seuroille ja liitoille

Kivraa voivat käyttää kaikki Suomessa toimivat yritykset, organisaatiot ja yhteisöt, jotka lähettävät asiakirjoja tai laskuja kuluttaja-asiakkailleen. Jo 40 000 yritystä, kaupunkia, kuntaa ja hyvinvointialuetta lähettää Kivran kautta digipostia asiakkailleen. Kivran käyttöönotto käy helposti, joko olemassa olevan laskutuskumppanin kautta tai suoralla rajapinnalla Kivran kanssa.

Kivraa käyttäviä yrityksiä

Katso päivittyvä lista Kivran lähettäjistä

Uusi kanava pysyä ajantasalla seurojen ja liittojen viestinnästä

Kivran kautta on helppo siirtyä asioimaan seurojen ja liittojen omille sivuille linkityksien kautta. Dokumentit löytyvät Kivrasta helposti pitkänkin ajan jälkeen arkistoituna seuran omaan brändättyyn kansioon.

Osa arkea

Kaikki jäsenyyteen liittyvät dokumentit ovat kootusti paikassa, jossa kaikki muutkin arjen tärkeät dokumentit. Ei tarvetta opetella uutta sovellusta-/järjestelmää rajatusti jäsenasioita varten.