Jo yli 3 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää.

Jo yli 3 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää.

Jo yli 3 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää.

Kivran menestystarina alkoi Ruotsissa vuonna 2011. Tänä päivänä Ruotsissa Kivraa arjen asiointiinsa käyttää jo yli 3 miljoonaa tyytyväistä kuluttajaa ja yli 15 000 yritystä.

Kivran on perustanut ruotsalainen sarjayrittäjä ja visionääri Stefan Krook. Suomessa Kivra aloittaa toimintansa syksyllä 2019. Suomen Kivran pääomistajat ja sijoittajat ovat Telia Finland Oyj, Resurs Bank ja Kivra AB.

Kivran missiona on vähentää paperiasiointi kolmannekseen seuraavien vuosien aikana.

Kivra on helppokäyttöinen, ilmainen ja turvallinen palvelu yritysten ja kuluttajien väliseen sähköiseen asiointiin. Kivralla vastaanotat ja maksat laskuja helposti ja vaivattomasti sekä talletat sinulle tärkeitä dokumentteja talteen sähköiseen arkistoon.

Kivran pääomistajat Suomessa ovat Telia Finland Oyj, Resurs Bank ja Kivra AB.

3
miljoonaa käyttäjää
15000
yrityskäyttäjää
2
maata: Ruotsi ja Suomi
101
miljoonaa lähetettyä asiakirjaa

Turvallisuudesta emme tingi

Turvallisuus ja yksityisyyden suoja ovat toimintamme kulmakiviä, joista emme tingi koskaan. Noudatamme palvelussamme korkeimpia turvallisuus sertifiointeja ja säilytämme tietokantamme ensisijaisesti Suomen ja EU:n alueella.

Voit käyttää Kivraasi turvallisin mielin käyttää juuri silloin kun itse haluat ilman häiritsevää tai toimintaasi keskeyttävää mainontaa. Me emme myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Otamme ilmastoasiat tosissamme

Meille Kivralaisille puhdas luonto ja ilmastoasiat ovat osa koko henkilöstömme ja toimintamme arvopohjaa. Haluamme lisätä palvelullamme kuluttajien ja yritysten mahdollisuuksia pienentää hiilijalanjälkeä pienillä arjen valinnoilla, sillä tiedämme, että pienilläkin teoilla on suuret vaikutukset, kun riittävän moni ryhtyy toimeen.

Suomessa lähetetään vuosittain edelleen yli 500 miljoonaa paperista kirjettä. Näistä jokainen olisi mahdollista lähettää vastaanottajalleen sähköisesti.

Pelkästään luopumalla turhasta paperista voi vähentää hiilijalanjälkeä puolella prosentilla. Jos miljoona suomalaista tekisi samoin, tulisi säästöä jopa 5000 hiilijalanjäljen verran vuodessa. Se on paljon se. (Sitra 28.6.2017)

Yhteystiedot

Yhteistyö ja talous

Toimitusjohtaja
Miika Salo
0405400800

Myynti

Myyntijohtaja
Susan Wacklin
0408351837

Markkinointi ja viestintä

Markkinointijohtaja
Maija Leivo
0505222322