Yli 3 miljoonaa käyttäjää

Yli 3 miljoonaa käyttäjää

Yli 3 miljoonaa käyttäjää

Suomessa lähetetään vuosittain yli 500 miljoonaa paperista laskua, joille me Kivrassa haluamme heittää hyvästit. Helpotamme ihmisten arkea, tehostamme yritysten toimintaa ja säästämme luontoa tarjoamalla turvallisen palvelun digitaaliseen asiointiin.

Kivra on helppokäyttöinen, ilmainen ja turvallinen palvelu yritysten ja kuluttajien väliseen asiointiin. Kivralla voi vastaanottaa ja maksaa laskuja suoraan omalta pankkitililtä sekä tallettaa tärkeitä dokumentteja arkistoon. Yrityksille Kivra tarjoaa helpon tavan digitalisoida toimintaa, parantaa asiakaskokemusta ja säästää kustannuksissa. Laskujen lähettäminen digitaalisesti on neljä kertaa paperilaskutusta edullisempaa.

Kivran menestystarina alkoi Ruotsissa vuonna 2012. Nyt Kivralla on Ruotsissa yli 3,5 miljoonaa käyttäjää, ja sen kautta lähettää viestejään yli 15 000 yritystä ja julkista organisaatiota. 

Suomeen Kivra rantautuu syksyllä 2019. Kivran pääomistajat Suomessa ovat Telia Finland Oyj, Resurs Bank ja Kivra AB.

3
miljoonaa käyttäjää
15000
yrityskäyttäjää
2
maata: Ruotsi ja Suomi
101
miljoonaa lähetettyä asiakirjaa

Maksupalveludirektiivi PSD2 vapautti digitaalisen asioinnin

Toimintamme perustuu Euroopan unionin PSD2-maksupalveludirektiiviin (Payment Services Directive 2), joka mahdollistaa uudenlaisten palveluiden tarjoamisen niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Direktiivin ansiosta esimerkiksi laskun maksaminen omalta tililtä ei ole enää pankkisidonnaista. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden paras asiointikokemus.

Huipputason turvallisuus

Tietoturva ja yksityisyyden suoja ovat kaiken toimintamme kulmakiviä. Käytämme palvelussamme vahvaa tunnistautumista, ja kaikki data on salattua. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja Euroopan alueella. Emme myy asiakastietojamme tai luovuta niitä tahoille, joille ne eivät kuulu.

Helppo ja toimiva ilmastoteko

Me kivralaiset haluamme tarjota kuluttajille ja yrityksille helpon ja hyödyllisen tavan pienentää hiilijalanjälkeään. Suomessa lähetetään vuosittain edelleen yli 500 miljoonaa paperista laskua. Niistä jokaisen voisi lähettää digitaalisesti. Missiomme on vähentää paperiasiointi kolmannekseen nykyisestä lähivuosien aikana. Luopumalla turhasta paperista jokainen meistä voi vähentää hiilijalanjälkeään puolella prosentilla. (Sitra 28.6.2017)

Yhteystiedot

Yhteistyö ja talous

Toimitusjohtaja
Miika Salo
0405400800

Myynti

Myyntijohtaja
Susan Wacklin
0408351837

Markkinointi ja viestintä

Markkinointijohtaja
Maija Leivo
0505222322