Kivra -digitaalinen postilaatikko ja asiointipalvelu

Kivra -digitaalinen postilaatikko ja asiointipalvelu

Kivra -digitaalinen postilaatikko ja asiointipalvelu

Kivra yhtiönä

Kivra on helppokäyttöinen, ilmainen ja turvallinen palvelu yritysten ja kuluttajien väliseen asiointiin. Kivralla voi vastaanottaa ja maksaa laskuja suoraan omalta pankkitililtä sekä tallettaa tärkeitä dokumentteja arkistoon.

Kivran menestystarina alkoi Ruotsissa vuonna 2011. Nyt Kivralla on Ruotsissa yli 3,5 miljoonaa käyttäjää, ja sen kautta lähettää viestejään yli 20 000 yritystä ja julkista organisaatiota. 

Kivran pääomistajat Suomessa ovat Telia Company, Resurs Bank ja Kivra AB.

Suomessa lähetetään edelleen vuosittain yli 500 miljoonaa laskua ja asiakirjaa perinteisellä paperipostilla. Me Kivrassa haluamme heittää hyvästit paperiselle asioinnille ja lopettaa luonnonvarojen tuhlaamisen.

Haluamme helpottaa ja sujuvoittaa ihmisten arkea toimittamalla laskut ja muut arjen asiakirjat perille sähköisesti, luontoa ja aikaa säästäen.

Autamme yrityksiä siirtymään helposti ja ilman hankalia integraatioita paperilaskutuksesta ilmastoystävällisempään sähköiseen laskuttamiseen ja nopeuttamaan samalla saatavienhallintaa ja laskemaan laskutuksen kustannuksia.

3,6
miljoonaa käyttäjää
15 000
yrityskäyttäjää
2
maata: Ruotsi ja Suomi
101
miljoonaa lähetettyä asiakirjaa

Maksupalveludirektiivi PSD2 vapautti digitaalisen asioinnin

Toimintamme perustuu Euroopan unionin PSD2-maksupalveludirektiiviin (Payment Services Directive 2), joka mahdollistaa uudenlaisten palveluiden tarjoamisen niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Direktiivin ansiosta esimerkiksi laskun maksaminen omalta tililtä ei ole enää pankkisidonnaista. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden paras asiointikokemus.

Huipputason turvallisuus

Tietoturva ja yksityisyyden suoja ovat kaiken toimintamme kulmakiviä. Käytämme palvelussamme vahvaa tunnistautumista, ja kaikki data on salattua. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja Euroopan alueella. Emme myy asiakastietojamme tai luovuta niitä tahoille, joille ne eivät kuulu.

Helppo ja toimiva ilmastoteko

Me kivralaiset haluamme tarjota kuluttajille ja yrityksille helpon ja hyödyllisen tavan pienentää hiilijalanjälkeään. Suomessa lähetetään vuosittain edelleen yli 500 miljoonaa paperista laskua. Niistä jokaisen voisi lähettää digitaalisesti. Missiomme on vähentää paperiasiointi kolmannekseen nykyisestä lähivuosien aikana. Luopumalla turhasta paperista jokainen meistä voi vähentää hiilijalanjälkeään puolella prosentilla. (Sitra 28.6.2017)

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja

TOIMITUSJOHTAJA
Anna Bäck

Yhteistyö ja myynti

KAUPALLINEN JOHTAJA
Susan Wacklin
0408351837

Markkinointi ja viestintä

MARKKINOINTIJOHTAJA
Maija Leivo
0505222322

Uutiset ja tiedotteet