Kivra yrityksenä

Kivra yrityksenä

Kivra yrityksenä

Meistä

Kivran menestystarina alkoi Ruotsissa vuonna 2011. Jolloin Kivran perustajajäsen Stefan Krook perusti digipostipalvelu Kivran rakentaakseen kestävämpää ja turvallisempaa digiasiointia kuluttajien, yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden välille. Tänä päivänä Kivralla on Ruotsissa 5 miljoonaa käyttäjää, ja sen kautta asiakkaidensa kanssa kommunikoi jo yli 70 000 yritystä ja julkista organisaatiota kunnista verottajaan. 

Menestyksemme avain on ollut avoin yhteistyö kaikkien osapuolten kesken sekä yhteiset tavoitteemme puhtaamman ilmaston hyväksi.

Kivra palveluna on lanseerattu Suomessa helmikuussa 2020. Kivran tavoitteena on kehittää myös Suomessa ilmastovastuullisempaa ja yksilön suojaa kunnioittavaa digiyhteistyötä sekä julkisen, että yksityisen sektorin toimijoiden kesken.

Kivra Oy:n pääomistajat Suomessa ovat Telia Company, Resurs Bank ja Kivra AB.

Vastuullisuus toimintamme peruspilarina

Suomessa lähetetään edelleen vuosittain yli 500 miljoonaa laskua ja asiakirjaa perinteisellä paperipostilla. Me Kivrassa haluamme yhdessä Suomessa toimivien yritysten ja organisaatioiden kanssa, heittää hyvästit paperiselle asioinnille ja lopettaa luonnonvarojen tuhlaamisen. Kivralla toimitettu posti on 110%:sti ilmastokompensoitua.

Haluamme helpottaa ja sujuvoittaa suomalaisten arkea toimittamalla laskut ja muut arjen asiakirjat perille sähköisesti, luontoa ja aikaa säästäen.

Autamme yrityksiä siirtymään helposti ja ilman hankalia integraatioita paperilaskutuksesta ilmastoystävällisempään sähköiseen asiointiin ja nopeuttamaan samalla saatavienhallintaa ja laskemaan laskutuksen kustannuksia.

5
miljoonaa käyttäjää
70 000
yrityskäyttäjää
2
maata: Ruotsi ja Suomi
200
miljoonaa lähetettyä asiakirjaa

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja

ILARI ABDEEN
0405197678

CTO

CTO
Tony Träskelin
0503554553

Markkinointi ja viestintä

HEAD OF MARCOM, HR, CX AND SUSTAINABILITY
Maija Leivo
0505222322

Maksupalveludirektiivi PSD2 vapautti digitaalisen asioinnin

Toimintamme perustuu Euroopan unionin PSD2-maksupalveludirektiiviin (Payment Services Directive 2), joka mahdollistaa uudenlaisten palveluiden tarjoamisen niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Direktiivin ansiosta esimerkiksi laskun maksaminen omalta tililtä ei ole enää pankkisidonnaista. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden paras asiointikokemus.

Huipputason turvallisuus

Tietoturva ja yksityisyyden suoja ovat kaiken toimintamme kulmakiviä. Käytämme palvelussamme vahvaa tunnistautumista, ja kaikki data on salattua. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja Euroopan alueella. Emme myy asiakastietojamme tai luovuta niitä tahoille, joille ne eivät kuulu.

Ilmastopositiivista digipostia

Me kivralaiset haluamme tarjota kuluttajille ja yrityksille helpon ja hyödyllisen tavan pienentää hiilijalanjälkeään. Kivralla lähetetty digiposti on 110%:sti ilmastokompensoitua ja se onkin saanut kansainvälisen Climate Positive- tunnustuksen.

Suomessa lähetetään vuosittain edelleen yli 500 miljoonaa paperista laskua. Niistä jokaisen voisi lähettää digitaalisesti. Missiomme on vähentää paperiasiointi kolmannekseen nykyisestä lähivuosien aikana.

”Ilmastopositiivisuus tarkoittaa, että ilmastokaasuja vähennetään enemmän kuin niitä syntyy koko palvelun arvoketjussa. Samalla päästöjä pyritään jatkuvasti pienentämään niin, että kehitys tukee ilmaston lämpenemisen pysäyttämistä 1,5 asteeseen”, ilmastostrategi Jenny Blomberg ZeroMission

Uutiset ja tiedotteet