Digipostia yhä useammalta lähettäjältä Kivraasi

Digipostia yhä useammalta lähettäjältä Kivraasi

Voit vastaanottaa Kivraasi sähköisesti laskuja, sopimuksia, lippuja, palkkakuitteja ja muuta digipostia kaikilta Kivran käyttöönottaneilta jo 40 000 eri yritykseltä, kunnalta, yhdistykseltä ja organisaatiolta. Sinun ei tarvitse itse aktivoida yrityksiä, riittää, että otat Kivran käyttöösi. Koko listan Kivraan lähettävistä yrityksistä löydät palvelun asetuksista kirjautumalla Kivraan.

Resurs

Resurs on kestävämpään yhteiskuntaan ja vastuulliseen luotonantoon panostava, pohjoismaalainen rahoituspalvelujen tarjoaja.

Telia Finland Oyj

Sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet ovat Telian toiminnan ydin.

Fortum

Missionamme on edistää yhdessä asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa ja energiantuotantoa.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin palveluja käyttävät voivat vastaanottaa, maksaa ja arkistoida taloushallintopalvelun lähettämät laskut sähköisesti digipostipalvelu Kivralla.

Helen

Tarjoamme sähkön ja kaukolämmön sähkön lisäksi hiilineutraalia jäähdytystä, aurinkosähköjärjestelmiä sekä palveluita sähköiseen liikenteeseen ja energiankäytön tehostamiseen.

Tiketti Oy

Tiketti välittää noin miljoona ennakkolippua vuodessa tuhansiin tapahtumiin ympäri Suomen. Tiketin tapahtumavalikoimasta löytyy muun muassa konsertteja, klubitapahtumia, festivaalia, urheilua, teattereita.

Kaleva Media

Olemme paikallisia sisältöjä ja palveluja tarjoava mediatalo Kaleva Media. Vahvistamme pohjoisen henkistä ja taloudellista virettä sekä ihmisten ylpeyttä omista juuristaan.

Karjalainen

Karjalainen on verkossa maan kahdeksanneksi suurin päivälehti, joka kertoo nopeasti ja kattavasti merkittävistä pohjoiskarjalaisista asioista.

Keravan Energia

Me Keravan Energialla laitamme kaikki energia-asiasi kuntoon kerralla – meiltä saat sähköä, kaukolämpöä, sähköauton latauspisteitä ja aurinkosähköä ja ilmalämpöpumppuja.

Veritas eläkevakuutusyhtiö

Veritas on yrittäjän eläkevakuutusyhtiö ihmisläheisellä otteella.

Ikano Bank

Tarjoamme kuluttajille edullista ja joustavaa rahoitusta IKEA-ostoksiin sekä kansainvälistä Visa-korttia, jolla saat rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta.

Sergel

Sergel on yksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavista saatavienhallinta-alan yrityksistä. Välitämme asiakkaistamme, asiakkaittemme saatavista ja asiakkaittemme asiakkaista.

Seinäjoki

Seinäjoen kaupungin laskut voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida sähköisesti digipostipalvelu Kivralla.

Kuopion kaupunki

Kuopion kaupungin palveluja käyttävät voivat vastaanottaa, maksaa ja arkistoida taloushallintopalvelun lähettämät laskut sähköisesti digipostipalvelu Kivralla.

Joensuun kaupunki

Joensuun kaupungin laskut voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida sähköisesti digipostipalvelu Kivralla.

Kotkan energia

Kotkan Energian strategia on olla päästöttömän energiatulevaisuuden edelläkävijä ja asiakkaiden paras kumppani sekä toimia vastuullisena alueellisen elinkeinoelämän edistäjänä

Kymen Vesi

Kymen Veden laskut voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida digipostina Kivraan.

Järvi-Suomen Energia

Järvi-Suomen Energia Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää sähkönjakeluverkkoa Järvi-Suomen maantieteellisesti ainutlaatuisella alueella.

Valkeakosken energia

Valkeakosken Energian asiakkaana saat kotiisi juuri sinulle sopivan sähkön sekä poikkeuksellisen laadukkaan asiakaspalvelun.

Jätekukko

Jätekukko on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut.

Turku Energia

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä.

Elenia Oy

Huolehdimme sähkönsiirrosta 430 000 asiakkaalle sadan kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Auris Energia

Olemme suomalainen energiayhtiö, joka tarjoaa polttoainetta ja energiaa palveluna.

HS-Vesi

Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy eli HS-Vesi on Hämeenlinnan, Hattulan ja Akaan omistama vuonna 2001 perustettu, asiakkaitaan ympärivuorokautisesti palveleva vesihuoltoyhtiö.

Porvoon Energia

Kaikki myymämme sähkö on päästötöntä. Olemme kokoluokkamme ainoa energiayhtiö, joka on täyttänyt EU:n energiantuotannon vaatimukset vuodelle 2050 jo nyt, kymmeniä vuosia etuajassa.

Lappeenrannan Energia

Lappeenrannan Energia on Lappeenrannan kaupungin kokonaan omistama konserniyhtiö. Lappeenrannan Energia tuottaa ja myy vesi- ja energiapalveluita sekä hallinnoi ja kehittää jakeluverkkoja.

Väre

Me olemme Väre – Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita.

Äänekosken energia

Äänekosken Energia on Äänekosken kaupungin omistama energiayhtiö, joka vastaa Äänekosken kaupungin ja lähiseudun energia- ja vesihuollosta. Strategiamme mukaisesti panostamme omavaraiseen uusiutuvaan ja päästöttömään energiaan

Nordnet

Nordnet on pohjoismainen pankki, jonka kautta voi sijoittaa osakkeisiin ja rahastoihin. Nordnetin tavoitteena on antaa asiakkaille työkalut omien sijoitustensa hallintaan ja olla pohjoismaisten säästäjien ja sijoittajien ykkösvalinta.

Korpelan Voima

Korpelan Voima konsernin tehtävänä on tuottaa edullisia ja laadukkaita energiapalveluja. Liiketoiminnan synnyttämä taloudellinen tuotto jaetaan suoraan asiakkaille edullisten hintojen kautta.

Imatran Seudun Sähkö

Imatran Seudun Sähkö Oy on perustettu vuonna 1928 yhdistämällä alueen kahdeksan pientä yhtiötä. Olemme paikallinen, keskisuuri sähköyhtiö, jonka pääasiallinen omistus on yksityisillä henkilöillä sekä yrityksillä.

Savon Voima Oyj

Savon Voima  on 20 toimialueensa kunnan omistama energiakonserni, jonka muodostaa emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen täysin omistama tytäryhtiö Savon Voima Verkko Oy.

Vaasan Sähkö

Suomen vaasalaisinta sähköä – vuodesta 1892. Kun yhtiömme perustettiin, vaasalaisten tavoitteena oli valaista kaupungin kauniit kadut.

Sallila yhtiöt

Sallila Energia -konserni tarjoaa monipuolisia sähkön myyntiin, verkkopalveluihin ja sähköasennuksiin liittyviä palveluja Loimaan, Huittisten, Punkalaitumen ja Ypäjän alueella.

Forssan Energia

Forssan Energia Oy:n toiminta keskittyy vahvaan paikalliseen sähkönmyyntipalveluun Hämeen seudulla. Samalla Forssan Energia haluaa myös vastata asiakkaiden energiankäytön tarpeisiin koko Suomen alueella.

Etelä-Savon Energia

Etelä-Savon Energia on tuottanut valoa, lämpöä ja hyvinvointia Mikkelin seudulle jo 120 vuoden ajan. Vuonna 1900 perustettu Etelä-Savon Energia Oy on kasvanut reilussa sadassa vuodessa valonsynnytyslaitoksesta kiertotalouden pioneeriksi.

Kuopion Energia

Kuopion Energia -konserni muodostuu emoyhtiö Kuopion Energia Oy:stä ja tytäryhtiö Kuopion Sähköverkko Oy:stä.

Pohjois-Karjalan Sähkö

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy on suomalainen sähköyhtiö ja yrityskonserni, jonka kotipaikka on Joensuu.

Kouvolan Vesi

Kouvolan Veden laskut voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida digipostina Kivraan.

Heka

Helsingin kaupungin asunnot (Heka) on Suomen suurin vuokranantaja. Noin 50 000 asunnossamme asuu yli 92 000 helsinkiläistä eli noin joka seitsemäs helsinkiläinen.

Suomen luonnonsuojeluliitto

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on 150 paikallisyhdistystä ja tuhansia aktiiveja ympäri Suomen.

Alva

Jo vuosikymmeniä olemme olleet luotettava vesi- ja energiapalveluiden tarjoaja Jyväskylän alueella.

Turun vesihuolto

Voit vastaanottaa Turun vesihuollon vesilaskun digipostina Kivraan.