Digipostia yhä useammalta lähettäjältä Kivraasi

Digipostia yhä useammalta lähettäjältä Kivraasi

Voit vastaanottaa Kivraasi sähköisesti laskuja, sopimuksia, lippuja, palkkakuitteja ja muuta digipostia kaikilta Kivran käyttöönottaneilta jo 40 000 eri yritykseltä, kunnalta, yhdistykseltä ja organisaatiolta. Sinun ei tarvitse itse aktivoida yrityksiä, riittää, että otat Kivran käyttöösi. Koko listan Kivraan lähettävistä yrityksistä löydät palvelun asetuksista kirjautumalla Kivraan.

Resurs Bank

Resurs Bank on kestävämpään yhteiskuntaan ja vastuulliseen luotonantoon panostava, pohjoismaalainen rahoituspalvelujen tarjoaja.

Resurs Bank on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2001 ja on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Yrityksellä on vahva asema suomalaisten kuluttajien keskuudessa yli 100 000 kuluttaja-asiakkaalla. Resurs Bankin yhtenä tavoitteena on tehdä maksamisesta ja rahoituksen hakemisesta kuluttajille sekä helppoa, turvallista, että ilmastoystävällistä.

Resurs Bankilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Telia Finland Oyj

Sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet ovat Telian toiminnan ydin. Tavoitteenamme on pienentää ympäristöjalanjälkeämme erityisesti energiankulutukseen, kasvihuonepäästöihin ja jätteisiin liittyvillä toimenpiteillä.

Mielestämme kestävä ja vastuullinen liiketoiminta on edellytys menestykselle.

Fortum

Missionamme on edistää yhdessä asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa ja energiantuotantoa. Meidän tehtävänämme on nopeuttaa tätä muutosta uudistamalla energiajärjestelmää, parantamalla resurssitehokkuutta ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin palveluja käyttävät voivat vastaanottaa, maksaa ja arkistoida taloushallintopalvelun lähettämät laskut sähköisesti digipostipalvelu Kivralla.

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Meillä on yli 580 000 sähköasiakasta eri puolilla Suomea ja lämmitämme noin 95 prosenttia Helsingin kiinteistöistä kaukolämmöllä. Tarjoamme sähkön ja kaukolämmön sähkön lisäksi hiilineutraalia jäähdytystä, aurinkosähköjärjestelmiä sekä palveluita sähköiseen liikenteeseen ja energiankäytön tehostamiseen.

Tiketti

Tiketti Oy on suomalainen tapahtumalippuja välittävä yritys. Tiketti välittää noin miljoona ennakkolippua vuodessa tuhansiin tapahtumiin ympäri Suomen. Tiketin tapahtumavalikoimasta löytyy muun muassa konsertteja, klubitapahtumia, festivaalia, urheilua, teattereita.

Kaleva Media

Olemme paikallisia sisältöjä ja palveluja tarjoava mediatalo Kaleva Media. Vahvistamme pohjoisen henkistä ja taloudellista virettä sekä ihmisten ylpeyttä omista juuristaan.

Pohjoisen julkaisumme ovat: Kaleva, Forum24, Lapin Kansa, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahen Seutu, Raahelainen, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso ja Kolmiokirjan ristikko- ja aikakauslehdet.

Karjalainen

Karjalainen on verkossa maan kahdeksanneksi suurin päivälehti, joka kertoo nopeasti ja kattavasti merkittävistä pohjoiskarjalaisista asioista. Karjalaisen tilaajat voivat vastaanottaa laskunsa digipostina Kivraan.

Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköenergiaa kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Vihreä valinta -lisäpalvelun avulla on helppoa osallistua Itämeren puolesta tehtävään työhön. Vihreä valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Veritas eläkevakuutusyhtiö

Veritas on yrittäjän eläkevakuutusyhtiö ihmisläheisellä otteella. Veritas tarjoaa YEL-yrittäjille Kivran ilmastovastuullisena kanavana hoitaa omaa henkilökohtaista yrittäjän eläketurvaa mobiilisti osana muuta arjen asiointia.

Ikano Bank

Tarjoamme kuluttajille edullista ja joustavaa rahoitusta IKEA-ostoksiin sekä kansainvälistä Visa-korttia, jolla saat rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta. Toimitamme asiakkaillemme laskut digipostina Kivraan.

Sergel

Sergel on yksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavista saatavienhallinta-alan yrityksistä. Välitämme asiakkaistamme, asiakkaittemme saatavista ja asiakkaittemme asiakkaista. Näkemyksemme ja henkilökohtainen lähestymistapamme takaavat, että saatavat maksetaan ja hyvät suhteet säilyvät.

Kotkan Energia

Kotkan Energian strategia on olla päästöttömän energiatulevaisuuden edelläkävijä ja asiakkaiden paras kumppani sekä toimia vastuullisena alueellisen elinkeinoelämän edistäjänä. Kotkan Energia tarjoaa Kivran asiointikanavaksi asiakkailleen.

Seinäjoki

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus, joka sijaitsee samannimisen joen molemmin puolin. Seinäjoki tunnetaan tapahtuma- ja urheilukaupunkina. Suurimpia vuosittaisia tapahtumia ovat Seinäjoen Tangomarkkinat, Provinssi, Vauhtiajot ja Solar Sound Festival.

Järvi-Suomen Energia

Järvi-Suomen Energia Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää sähkönjakeluverkkoa Järvi-Suomen maantieteellisesti ainutlaatuisella alueella.

Ammattilaisemme huolehtivat noin 27 000 kilometrin mittaisesta verkostosta ja sähköenergian jakelusta yli 100 000 taloudelle. Järvi-Suomen Energia lähettää Kivraan laskuja asiakkailleen.

Valkeakosken Energia

Valkeakosken Energian asiakkaana saat kotiisi juuri sinulle sopivan sähkön sekä poikkeuksellisen laadukkaan asiakaspalvelun. Monipuolinen tuotevalikoimamme auttaa sinua valitsemaan asuntoosi oikeanlaiset sähkö- ja kaukolämpöliittymät sekä valokuidun. Palvelemme myös rakentajia ja sähkön pientuottajia.

Turku Energia

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita.

Elenia Oy

Huolehdimme sähkönsiirrosta 430 000 asiakkaalle sadan kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Tärkeimpänä tavoitteenamme on onnistuneen asiakaskokemuksen luominen, jopa asiakkaan yllättäminen palvelullamme. Miellyttävän asiakaskokemuksen varmistamiseksi panostamme toimintamme laatuun ja tehokkuuteen. Me välitämme asiakkaidemme arjen sujumisesta.

Suomen Kaasuenergia

Suomen Kaasuenergia on kotimainen yritys, jolta saat puhdasta ja tehokasta biokaasua ja maakaasua keittiön liedelle, lämmitykseen, teollisuudelle ja liikenteeseen. Juuri sinulle sopivasti.

HS-Vesi

Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy eli HS-Vesi on Hämeenlinnan, Hattulan ja Akaan omistama vuonna 2001 perustettu, asiakkaitaan ympärivuorokautisesti palveleva vesihuoltoyhtiö. Yhtiö huolehtii toiminta-alueellaan hyvänlaatuisen veden hankinnasta ja jakelusta sekä jätevesien tehokkaasta poisjohtamisesta ja puhdistamisesta.

Porvoon Energia

Kaikki myymämme sähkö on päästötöntä. Olemme kokoluokkamme ainoa energiayhtiö, joka on täyttänyt EU:n energiantuotannon vaatimukset vuodelle 2050 jo nyt, kymmeniä vuosia etuajassa. Kaikki myymämme sähkö on varmistettu alkuperätakuin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ilmastoa tukevia kanavia asioida kanssamme.

Lappeenrannan Energia

Lappeenrannan Energia on Lappeenrannan kaupungin kokonaan omistama konserniyhtiö. Lappeenrannan Energia tuottaa ja myy vesi- ja energiapalveluita sekä hallinnoi ja kehittää jakeluverkkoja.

Sähkönsiirrossa palvelemme asiakkaitamme Lappeenrannan, Lemin, Taipalsaaren ja Savitaipaleen alueilla. Vesihuollosta sekä kaukolämmön ja maakaasun jakelusta huolehdimme asemakaavoitetuilla alueilla koko Lappeenrannan kaupungin alueella.

Ekokymppi – Kainuun jätehuollon kuntayhtymä

Ekokymppi on kunnallinen jätelaitos, joka hoitaa lakisääteisiä jätehuollon tehtäviä toimialueellaan. Järjestämme muun muassa jätehuollon palvelut asuinkiinteistöille.

Väre

Me olemme Väre – Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys.

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme asiakkaidemme arjen sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Äänekosken Energia

Äänekosken Energia on Äänekosken kaupungin omistama energiayhtiö, joka vastaa Äänekosken kaupungin ja lähiseudun energia- ja vesihuollosta. Strategiamme mukaisesti panostamme omavaraiseen uusiutuvaan ja päästöttömään energiaan ja haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisia ja ilmastoa kunnioittavia vaihtoehtoja.

Nordnet

Nordnet on pohjoismainen pankki, jonka kautta voi sijoittaa osakkeisiin ja rahastoihin. Nordnetin tavoitteena on antaa asiakkaille työkalut omien sijoitustensa hallintaan ja olla pohjoismaisten säästäjien ja sijoittajien ykkösvalinta. Nordnetillä on yli 1,2 miljoona asiakasta Pohjoismaissa, joista Suomessa 400 000.

Korpela

Korpelan Voima on Halsuan, Kalajoen, Kannuksen, Kaustisen, Lestijärven, Sievin ja Toholammin kuntien omistama kuntayhtymäkonserni. Konserniin kuuluvat Korpelan Voima kuntayhtymän lisäksi sen tytäryhtiöt Korpelan Energia, Lämpö Korpela ja Verkko Korpela.

Korpelan Voima konsernin tehtävänä on tuottaa edullisia ja laadukkaita energiapalveluja. Liiketoiminnan synnyttämä taloudellinen tuotto jaetaan suoraan asiakkaille edullisten hintojen kautta.

Jätekukko Oy

Jätekukko on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Kattaviin palveluihin kuuluvat jätteenkuljetuspalvelut, jätehuollon palveluneuvonta, lajitteluasemat, Kuopion jätekeskus sekä Rinki-ekopisteverkostoa täydentävät ekopisteet. Jätekukon toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta.

Imatran Seudun Sähkö

Imatran Seudun Sähkö Oy on perustettu vuonna 1928 yhdistämällä alueen kahdeksan pientä yhtiötä. Olemme paikallinen, keskisuuri sähköyhtiö, jonka pääasiallinen omistus on yksityisillä henkilöillä sekä yrityksillä. Yhtiön omistuspohja on toisenlainen kuin useimmilla muilla pienillä ja keskisuurilla sähköyhtiöillä, jotka ovat usein toimialueensa kuntien omistuksessa ja hallinnassa.

Savon Voima Oyj

Savon Voima  on 20 toimialueensa kunnan omistama energiakonserni, jonka muodostaa emoyhtiö Savon Voima Oyj sekä sen täysin omistama tytäryhtiö Savon Voima Verkko Oy. Liiketoimintaamme ovat sähköverkkoliiketoiminta, kaukolämmön tuotanto ja jakelu sekä sähkön tuotanto.

Vaasan sähkö

Suomen vaasalaisinta sähköä – vuodesta 1892. Kun yhtiömme perustettiin, vaasalaisten tavoitteena oli valaista kaupungin kauniit kadut. Vuosien saatossa Vaasan Sähköstä on kehittynyt vahva energiakonserni.

Kotipaikkamme on Vaasassa Pohjoismaiden merkittävimmän energiakeskittymän sydämessä. Toimitamme kuitenkin Suomen vaasalaisinta sähköä maamme joka kolkkaan – itse asiassa asiakkaitamme on Suomen jokaisessa kunnassa!

Sallila yhtiöt

Sallila Energia -konserni tarjoaa monipuolisia sähkön myyntiin, verkkopalveluihin ja sähköasennuksiin liittyviä palveluja Loimaan, Huittisten, Punkalaitumen ja Ypäjän alueella.

Forssan energia

Forssan Energia Oy:n toiminta keskittyy vahvaan paikalliseen sähkönmyyntipalveluun Hämeen seudulla. Samalla Forssan Energia haluaa myös vastata asiakkaiden energiankäytön tarpeisiin koko Suomen alueella.
Forssan Energialla on monipuolinen, asiakkaiden erilaisten energiankäyttötarpeiden mukaan suunniteltu tuotevalikoima. Sähkön myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaa ammattitaitoinen ja asiakkaita kuunteleva henkilökunta.

Enefit

Vihreitä energiaratkaisuja – yksinkertaisesti!

Tuemme asiakasta vähentämään energiankulutusta ja siirtymään ympäristöystävällisempiin energiamuotoihin. Vastuullisuus näkyy kaikissa palveluissamme korkeana laatuna, turvallisuutena, luotettavuutena ja helppokäyttöisinä kokonaisratkaisuina.

Kuopion Energia – Aidosti kuopiolainen energiakonserni

Kuopion Energia -konserni muodostuu emoyhtiö Kuopion Energia Oy:stä ja tytäryhtiö Kuopion Sähköverkko Oy:stä. Emoyhtiössä ovat energiantuotanto- ja kaukolämpöliiketoiminnot sekä talous- ja henkilöstöhallinto. Sähköverkkoliiketoiminta on tytäryhtiössä. Kuopion Energia -konserni on kokonaisuudessaan Kuopion kaupungin omistama.

Pohjois-Karjalan Sähkö

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy on suomalainen sähköyhtiö ja yrityskonserni, jonka kotipaikka on Joensuu. PKS tuottaa energiapalveluja, joiden avulla voit paremmin hallita energiankäyttöäsi ja kustannuksiasi.

Kymen Vesi

Kymen Vesi Oy tuottaa vesihuoltopalveluja laadukkaasti, turvallisesti ja taloudellisesti. Kiinnitämme huomiota veden ja toiminnan laatuun, huolehdimme turvallisuudesta niin vesihuoltopalvelussa kuin työtehtävissäkin sekä toimimme tehokkaasti, jotta voimme taata vedelle kohtuullisen hinnan.