Näin saat Kivran käyttöösi

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista ja se vie vain hetken. Rekisteröitymisen jälkeen saat automaattisesti postia kanssasi asioivilta yrityksiltä ja organisaatioilta. Helppoa, ilmaista ja hyväksi ympäristölle!

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista! Saat seuraavan paperilaskusi sähköisesti Kivraan

Kivralla voit heittää hyvästit kadonneille laskuille, sopimuksille, lipuille ja muulle postille.

Kivralla kokoat monen lähettäjän postin yhteen turvalliseen sovellukseen – ilmaiseksi

Joensuun kaupungilla on käytössä digipostipalvelu Kivra laskujen ja muun postin lähettämiseen asukkaille sähköisesti. Rekisteröidy palveluun ja saat kaupungin lähettämät laskut paperin sijaan digipostina Kivraan. Joensuun alueella myös sähköyhtiö PKS ja sanomalehti Karjalainen lähettävät postia sähköisesti Kivraan. Lisäksi voit vastaanottaa Tiketistä ostettuja tapahtumalippuja esimerkiksi Ilosaarirockiin ilmaisella toimituksella Kivraan.

Kivralla vastaanotat, maksat ja arkistoit kaikki arjen tärkeät asiakirjat kätevästi digipostina. Saat aina tiedon uusista saapuneista kirjeistä, lipuista ja laskuista ja lisäksi muistutamme sinua laskujen lähestyvistä eräpäivistä. Ottamalla Kivran käyttöön saat jatkossa automaattisesti postisi digipostina kaikilta Kivran käyttöön ottaneilta yrityksiltä. Helppoa, sujuvaa ja ilmastoystävällistä!

Rekisteröidy Kivraan

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada tapahtumalippujen lisäksi myös muilta Kivraa käyttäviltä yrityksiltä digipostia Kivraasi. Helppoa, ilmaista ja hyväksi ympäristölle!

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista!

Mikä on Kivra?

Kivra kokoaa kuluttajan arjen tärkeät dokumentit turvallisesti ja ilmastovastuullisesti yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen. Rekisteröidyttyäsi Kivran käyttäjäksi saat automaattisesti digipostina kaikki ne viestit, jotka palvelussamme mukana olevat yritykset ovat aiemmin lähettäneet sinulle paperi- tai sähköpostina. Lataa Kivra ja heitä hyvästit kadonneille laskuille, sopimuksille, lipuille ja lapuille!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten saan Kivran käyttööni?

Rekisteröidy Kivraan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa kivra.fi tai lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta

Mitkä kaikki yritykset käyttävät Kivraa? Keneltä muilta kuin Tiketiltä voin vastaanottaa digipostia?

Jo 40 000 yritystä ja julkista toimijaa lähettää digipostia Kivraan. Kun lataat Kivran, saat automaattisesti näiden yritysten viestit Kivraan paperipostin tai sähköpostin sijaan. Päivittyvän listan Kivralla digipostia lähettävistä yrityksistä löydät osoitteesta kivra.fi.