1, 2, 3, 4 – Näin helposti maksat laskusi Kivralla

Kivralla maksat laskusi älypuhelimella tai tietokoneella suoraan omalta pankkitililtäsi. Ja aikaa siihen menee vain hetki. Katso video!

Jaa

Kivrassa maksat laskut missä ja milloin vain turvallisesti suoraan omalta pankkitililtäsi joko älypuhelimella tai tietokoneella. Voit maksaa Nordean, OP:n, S-Pankin, Danske Bankin ja Säästöpankin tileiltä.

Katso tästä kaikki yritykset, joiden laskut voit maksaa Kivralla

Uuden laskun saapuessa Kivraan saat siitä aina sähköpostin ja puhelimen push-ilmoituksen. Lisäksi palvelu muistuttaa lähestyvästä eräpäivästä, jotta vältyt muistutusmaksuilta.

Ja näin helposti maksaminen tapahtuu:

  1. Näet heti Kivraan kirjauduttuasi Koti-osiossa avoimet laskut. Laskut-osiostalöydät avointen laskujen lisäksi myös erääntyneet ja maksetut laskusi.
  2. Valitse avoin lasku, jonka haluat maksaa. Ruudulla ovat nyt kaikki laskun tiedot, ja laskun alareunaan ilmestyy vihreä Maksa-painike.
  3. Kun painat Maksa-painiketta, ruudulle ilmestyy laskun summa sekä Vahvista-painike, jota pyyhkäisemällä hyväksyt maksun. Vahvista maksu sen jälkeen tunnuslukusovelluksellasi, ja saat tiedon maksuun menneestä laskusta.
  4. Maksettu lasku arkistoituu automaattisesti Maksetut laskusi -kansioon.

Ota Kivra käyttöösi nyt – rekisteröityminen käy hetkessä tästä