fbpx

1, 2, 3, 4 – Näin helposti maksat laskusi Kivralla

Kivralla maksat laskusi älypuhelimella tai tietokoneella suoraan omalta pankkitililtäsi. Ja aikaa siihen menee vain hetki. Katso video!

Jaa

Kivrassa maksat laskut missä ja milloin vain turvallisesti suoraan omalta pankkitililtäsi joko mobiilisti tai tietokoneella. Voit maksaa laskuja Kivrassa OP:n, Nordean, S-Pankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Oma Säästöpankin sekä POP-Pankin tileiltä.

Katso tästä kaikki yritykset, joiden laskut voit maksaa Kivralla

Uuden laskun saapuessa Kivraan saat siitä aina veistin joko sähköpostitse tai push-viestinä puhelimeesi. Lisäksi palvelu muistuttaa lähestyvästä eräpäivästä, jotta vältyt muistutusmaksuilta.

Ja näin helposti maksaminen tapahtuu:

  1. Näet heti Kivraan kirjauduttuasi Koti-osiossa avoimet laskut. Laskut-osiostalöydät avointen laskujen lisäksi myös erääntyneet ja maksetut laskusi.
  2. Valitse avoin lasku, jonka haluat maksaa. Ruudulla ovat nyt kaikki laskun tiedot, ja laskun alareunaan ilmestyy vihreä Maksa-painike.
  3. Kun painat Maksa-painiketta, siirryt maksamaan laskua pankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla maksaessasi laskuja Kivrassa, sovellus ohjaa sinut lisäämään maksutilin, jolta haluat maksaa laskuja Kivrassa.Vahvista maksu sen jälkeen tunnuslukusovelluksellasi.
  4. Seuraa pankin maksamisen näkymiä, vahvista lasku maksuun pankin tunnusluvulla ja palaa takaisin Kivra sovellukseen. Maksettu lasku arkistoituu automaattisesti Maksetut laskusi -kansioon.

Videon maksamisesta ja muita ohjevideoita löydät Kivran YouTube-kanavalta.