Kivra ja Suomen suurin pelitapahtuma Assembly yhteistyöhön

Jaa

Haluamme tarjota Assykävijöille uuden paremman tavan vastaanottaa, säilyttää ja näyttää tapahtumaliput. Jokaisena vuonna lippuja katoaa tai ne ovat haalistuneet jääkaapin ovessa lukukelvottomiksi. Tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että liput pysyvät tallessa ja niiden kanssa toimiminen tapahtumaan tullessa ja tapahtuma-alueella kuljettaessa on mahdollisimman sujuvaa. Kivra palveluna on hyvä lisä tapahtumajärjestelyihimme, kertoo toimitusjohtaja Lassi Nummi Assemblystä.

Nopeampi sisäänpääsy näyttäessä liput Kivrasta 

Assemblyn lippuja voi ostaa Tiketin verkkokaupasta.  Vastaanottamalla minkä tahansa lippukategorian lipun Kivraan, sisältyy lippuun automaattisesti erityisetuna mm. nopeampi sisäänpääsy tapahtuma-alueelle ja yllätysetuja tapahtuman aikana. Etuja tullaan julkistamaan kesän aikana vähitellen lisää kivra.fi/assembly verkkosivuilla.

Tapahtumaliput ovat uusi sisältökokonaisuus Kivrassa. Tavoitteenamme on rakentaa Suomeen  turvallinen, kattava ja helppokäyttöinen digiposti, joka kokoaa kaikenlaiset tärkeät dokumentit yhteen paikkaan, yhden kirjautumisen taakse. Tapahtumaliput ovat selkeästi yksi sellainen dokumentti, joka halutaan pitää tallessa. Mikä voisikaan olla ilahduttavampaa lipun ostamisen jälkeen, kuin se, että näyttämällä lippua Kivrasta tapahtumassa saa vielä erityisetuja, lisää Ilari Abdeen Kivrasta. 

Ilmainen palvelu kaikille yli 15-vuotiaille

Kivra on digipostipalvelu, jonka saa ladattua sovelluksena puhelimeen Appstoresta, Play -kaupasta sekä kesäkuun alusta myös Huawei App Gallerysta. Kaikki yli 15-vuotiaat voivat ottaa palvelun llmaiseksi käyttöön. 

On todella mahtavaa aloittaa yhteistyö ja tarjota kuluttajille uusi tapa vastaanottaa lippuja, mutta myös koota muuta arjen dokumenttien hallintaa sähköisesti, summaavat Abdeen ja Nummi. 

Lisätietoja yhteistyöstä:

Kivra.fi/assembly

Party.assembly.org