Blockfest ja Kivra yhteistyöhön

Suomen suurimpiin kaupunkifestivaaleihin lukeutuva Blockfest ja digipostipalvelu Kivra ovat aloittaneet yhteistyön, joka kattaa laajuudeltaan sekä kesän 2023 Blockfestin, että sitä edeltävät Blockfest Presents -tapahtumat.

Jaa

Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa Blockfest ja Blockfest Presents -tapahtumien lippujen ostajille helppo tapa vastaanottaa ja pitää liput tallessa. Tiketistä saa Kivraan ilmaisen lipputoimituksen ja lisäksi Kivralla saa Blockfestissa rahanarvoisia etuja. 

Liput voi näyttää Kivrasta ilman verkkoyhteyttä

Jokaisena järjestysvuotenaan loppuunmyyty Blockfest haluaa sujuvoittaa entisestään festarikävijöiden sisäänpääsyä alueelle. Festivaaleilla verkkoyhteyksien kanssa saattaa olla ajoittain haasteita, kun suuri määrä ihmisiä saapuu samalle alueelle. Siksi on tärkeää, että Kivraan toimitetut liput pystyy näyttämään mobiilisti myös ilman verkkoyhteyttä. Riittää, että laittaa lipun Kivrasta offline-tilaan ennen alueelle menoa.  

Ilmainen lipputoimitus Tiketistä

Blockfestiin myydään lippuja sekä Ticketmasterissa että Tiketissä. Kivra -edut ilmaisen lipputoimituksen osalta on kuitenkin saatavissa ainoastaan ostaessa liput Tiketin verkkokaupasta. Myös Ticketmasterista ostetut liput on kuitenkin myös mahdollista tallentaa Kivraan itse.

On mahtavaa päästä aloittamaan yhteistyö näin festarikauden alussa, heti lippujen tullessa myyntiin ja siten saamme kehitettyä festarikävijöille parhaan mahdollisen festarikokemuksen lippujen toimituksen osalta  ja liput pysyvät varmasti tallessa ensi kesään asti.” toteavat Ilari Abdeen Kivrasta ja Joonas Isopahkala Blockfestista.  

Blockfest järjestetään Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuistossa 18.–19.8.2023. 

Tutustu myös blockfest presents -tapahtumiin osoitteessa https://www.blockfest.fi

Tutustu Kivraan tarkemmin osoitteessa kivra.fi/blockfest