CRM-service ja Kivra yhteistyöhön – uusi tapa Suomessa toimittaa jäsenkortit ja laskut sähköisesti asiakkaille

Jaa

CRM-servicen ja Kivran yhteistyö käynnistyy 3.4.2023, jonka jälkeen liitot ja järjestöt, jotka käyttävät CRM-servicen jäsenhallintajärjestelmää, voivat lähitulevaisuudessa halutessaan toimittaa jäsenkortit ja laskut sähköisesti yhteen ja samaan kanavaan, Kivraan.

Jatkossa sekä jäsenkortti että laskut löytyvät samasta paikasta, sähköisesti

Digipostina Kivraan toimitettavat jäsenkortit saapuvat nopeasti perille ja pysyvät hyvin tallessa, vähentäen ylimääräisiä yhteydenottoja ja selvittelyjä jäsenistön palvelukanavissa. Jäsenkorttien Kivraan toimittamisen myötä myös laskujen sähköisyysaste nousee. 

Digipostina Kivraan toimitetut laskut tuovatkin mm. maksunopeuden tuoman tehokkuuden lisäksi myös merkittäviä kustannussäästöjä lähettävälle liitolle tai järjestölle toimitustavan ollessa edullisempi, kuin aiemmin käytetty kirjeposti. Kivra tulee nyt uudeksi asiakkaan kohtaamisen kanavaksi osaksi digitaalisen jäsenkokemuksen vahvistamista.

“ Tänä päivänä jäsenen kohtaamispisteillä arjessa on tärkeä merkitys jäsenyyden jatkuvuudelle ja jäsentyytyväisyydelle. Tästä johtuen haluamme tarjota järjestöille ja liitoille helpon ja kustannustehokkaan tavan ylläpitää ja rakentaa suhteita jäsenistöön myös jäsenkorttien ja laskujen yhteydessä. Kivrassa järjestöt ja liitot ovat omalla brändillään toimitettujen dokumenttien yhteydessä läsnä ja voivat ohjata jäseniään omien jäsenpalveluiden pariin” , kertoo CRM-servicen Turkka Yli-Hakala Kivra-yhteistyöstä.

Suomalainen CRM-service kasvaa parhaillaan myös Ruotsissa, jossa Kivralla on jo johtava markkina-asema digipostipalveluiden tarjoajana. Ruotsissa Kivraa käyttää jo yli 5,6 miljoonaa täysi-ikäistä ruotsalaista ja digipostia palveluun toimittaa yli 100 000 lähettäjää.


“ Olemme iloisia alkavasta yhteistyöstä CRM-servicen kanssa. Jäsenkortit ovat aivan uusi Kivraan toimitettava sisältö. Kivra kasvaa tällä hetkellä Suomessa kovaa vauhtia ja uskomme siihen, että mitä paremmin pystymme tarjoamaan kuluttajien ja lähettäjien arkea sujuvoittavia dokumentteja palveluumme, sitä nopeammin turvallinen ja kestävä digiposti syntyy Suomeen.  Nyt alkavan yhteistyön myötä pystymme palvelemaan liitto- ja järjestöasiakkaita ja heidän jäsenistöään arjessa paremman asiakaskokemuksen ja kustannussäästöjen saavuttamiseksi”, jatkaa Kivran kaupallinen johtaja Reetta Mäkinen

Lisätietoja yhteistyöstä

Turkka Yli-Hakala
Toimitusjohtaja
CRM-service
turkka.yli-hakala@crm-service.fi
+358 41 534 0053

Reetta Mäkinen
Kaupallinen johtaja
Kivra Oy
reetta.makinen@kivra.fi
+358 50 494 3221

CRM-service
CRM-service on suomalainen pilvipohjaisen CRM:n tarjoaja, joka yhdistää Contact Center- ja portaalitoiminnot osaksi CRM-ratkaisua. Missiomme on auttaa asiakkaitamme tekemään heidän asiakkaidensa asiakaskokemuksesta ylivertaista.

Kivra 
Kivra on digipostipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen sähköiseen dokumenttien toimittamiseen ja hallintaan. Palvelua käyttää digipostin toimittamiseen Suomessa jo yli 40 000 yritystä ja organisaatiota, kaikilta toimialoilta sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Palvelu on saapunut Suomeen Ruotsista vuonna 2020.