Ecsterin asiakkaat voivat nyt vastaanottaa laskut nopeasti ja ilmastoystävällisesti Kivralla

Joustavan maksamisen asiantuntija Ecster ja digipostipalvelu Kivra ovat solmineet yhteistyön kuluttajalaskujen toimittamisesta Kivraan. Yhteistyö avaa Ecsterin asiakkaille uuden turvallisen ja ilmastoystävällisen asiointikanavan ja tarjoaa samalla konkreettisen keinon pienentää omaa hiilijalanjälkeään arjessa.

Jaa

Ecsterin tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta ja edistää kestävää, vastuullista kaupankäyntiä. Yhteistyö Kivran kanssa tukee asiakaskokemuksen parantamisen lisäksi Ecsterin vastuullisuuteen nojaavaa strategiaa. Sen lisäksi, että digitaalisesti toimitetulla postilla vältetään paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttama ympäristökuormitusta, sillä myös nopeutetaan postin turvallista perille toimitusta. Mitä enemmän Ecsterin asiakkaat valitsevat digitaalisia asiointikanavia, sitä enemmän myös yrityksen omat hiilidioksidipäästöt vähenevät. 

Digitaalinen posti saapuu nopeasti ja turvallisesti perille – asiakkaalle jää enemmän maksuaikaa

Digipostin hyötyjä perinteiseen paperipostiin ovat nopeus, turvallisuus ja ilmastoystävällisyys. Kun asiakas rekisteröityy Kivraan, saa hän aiemmin paperilla saapuneet laskut jatkossa digipostina Kivraan. Asiakaskokemus paranee, kun laskut saapuvat ajoissa ja oikein perille. Samalla jää enemmän maksuaikaa. Palvelu huolehtii laskujen maksamisesta viestimällä uuden laskun saapumisesta ja muistuttamalla eräpäivän lähestymisestä. 

Digipostipalvelu Kivraa käyttää Suomessa jo yli 40 000 yritystä ja organisaatiota eri toimialoilta. Palvelun tavoitteena on kattaa koko Suomi ja koota kaikki arjen tärkeät dokumentit turvallisesti yhdestä palvelusta hoidettavaksi ja arkistoitavaksi. Kuluttajan arki sujuvoituu kun digiasiointia saa koottua yhteen turvalliseen kanavaan helposti löydettäväksi. Kivran käyttö on kuluttajille ilmaista.



Ecster

Ecster AB on vastuullinen, pohjoismainen rahoitusyritys ja joustavan maksamisen asiantuntija. Ecster tarjoaa rahoitusratkaisuja kuluttaja-asiakkaille ja myyjäliikkeille. Suomessa ja Ruotsissa työskentelee yhteensä yli kaksisataa asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin ja kehityksen ammattilaista. Maaliskuuhun 2021 Ecster tunnettiin Suomessa nimellä Aktiiviraha. www.ecster.fi/

Kivra 

Kivra kokoaa kuluttajan arjen tärkeät dokumentit turvallisesti ja ilmastovastuullisesti yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen.  Aiemmin paperipostina ja sähköpostilla saapuneet viestit on nyt mahdollista keskittää yhteen ilmastoystävälliseen kanavaan. Lisäksi palvelu toimii myös turvallisena mobiiliarkistona, johon voi itse ladata tapahtumalippuja, sopimuksia, kuitteja, takuutodistuksia. Kaikki palveluun vastaanotetut tai sinne ladatut dokumentit voi jakaa eteenpäin suoraan palvelusta.