Rekisteröidy ensin Kivraan ja suuntaa sitten lippuostoksille

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada pääsylippujen lisäksi digipostia myös muilta kanssasi asioivilta yrityksiltä. Helppoa, ilmaista ja hyväksi lasten ja nuorten liikkumiselle.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista!

Valitse salibandyotteluiden pääsylippujen toimituskanavaksi Kivra. Säästät itse 1 €:n toimitusmaksussa ja tuet samalla lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Vastaanota ottelulippusi ilmaiseksi Kivraan ja olet mukana tukemassa lasten ja nuorten salibandyharrastusta

Kivra ja F-liiga ovat aloittaneet yhteistyön, jossa he lahjoittavat yhdessä jokaista Kivraan toimitettua ottelulippua vastaan 0,50€ lasten ja nuorten salibandy-harrastuksen tukemiseen. Lataa sinäkin ilmainen digipostipalvelu Kivra käyttöösi ja olet mukana kerryttämässä hyväntekeväisyyspottia ja sujuvoittamassa omaa arjen digiasiointia. Lataa ilmainen Kivra puhelimeesi ja rekisteröidy palveluun verkkopankkitunnuksillasi.

Rekisteröidyttyäsi palveluun, saat Tiketti.fistä ostamasi otteluliput automaattisesti toimitettuina Kivraan, ilman toimituskuluja.

Hyväntekeväisyyspotin tulos julkaistaan Keväällä 2022 F-Liigan Play Offien finaalipelissä.

Kuva: F-liiga

Kivrassa liput ja laput pysyvät tallessa ja ne on helppo näyttää tai jakaa eteenpäin

Kun lataat Kivra -sovelluksen puhelimeesi, saat F-liigan otteluliput ja kaikki muut Tiketistä jo aiemmin hankkimasi, edelleen voimassa olevat tapahtumalippusi automaattisesti toimitettuna Kivraan. Luvassa on siis iloisia lippuyllätyksiä!

Kivrassa liput säilyvät tallessa ja ne on helppo näyttää ja käyttää mobiilisti tapahtumassa. Kaikki Tiketin kautta ostetut tapahtumaliput voi vastaanottaa ilmaiseksi Kivraan. Myös muualta ostetut liput voi tallentaa ja näyttää suoraan Kivrasta. Kivran lataaminen ja käyttö on ilmaista.

Hyödynnä myös Perhe-etu syksyn Super Cuppiin

Ostaessasi vähintään kolme lippua F-liigan pudotuspeleihin ja vastaanottamalla ne Kivraan, saat syyskuun Super Cup -tapahtumaan kaksi yhden hinnalla -etukoodin.

Kuva: F-liiga

Rekisteröidy Kivraan

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada pääsylippujen lisäksi digipostia myös muilta kanssasi asioivilta yrityksiltä. Helppoa, ilmaista ja hyväksi lasten ja nuorten liikkumiselle.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa.
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella.
  • 3 Valmista!

Arvonnan säännöt

Ota nyt Kivra käyttöösi ja voit voittaa F-liigan fanipaketin ja liput vapaavalintaiseen finaalipeliin.


Arvonnan järjestää F-liiga. Kampanja-aika on 29.3.-12.4.2022. Arvonta suoritetaan 14.4.2022. Arvontaan osallistuvat kaikki ne Kivran käyttöönottaneet asiakkaat, jotka ovat ottaneet Kivran käyttään kampanja-ajanjakson aikana ja joilla on arvonnan aikana Kivra edelleen aktiivisena käytössä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 7 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota. 


Palkintona kampanjanssa on kaksi lippua vapaavalintaiseen F-liigafinaaliin sekä F-liigan fanituotepaketin. Liput finaalipeliin toimitetaan sähköisesti palkinnon voittaneelle Kivraan. Lippuja tai tuotteita ei voi vaihtaa, eikä niitä voi saada rahana. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta. Kuvat/photos: Juhani Järvenpää/F-liiga


Lue myös Kivran tuoreimmat uutiset, blogit ja artikkelit

Mikä on Kivra?

Kivra kokoaa kuluttajan arjen tärkeät dokumentit turvallisesti ja ilmastovastuullisesti yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen. Rekisteröidyttyäsi Kivran käyttäjäksi saat automaattisesti digipostina kaikki ne viestit, jotka palvelussamme mukana olevat yritykset ovat aiemmin lähettäneet sinulle paperi- tai sähköpostina. Lataa Kivra ja heitä hyvästit kadonneille laskuille, sopimuksille, lipuille ja lapuille!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten saan Kivran käyttööni?

Rekisteröidy Kivraan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa kivra.fi tai lataa Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta

Mitkä kaikki yritykset käyttävät Kivraa? Keneltä muilta kuin Tiketiltä voin vastaanottaa digipostia?

Jo 40 000 yritystä ja julkista toimijaa lähettää digipostia Kivraan. Kun lataat Kivran, saat automaattisesti näiden yritysten viestit Kivraan paperipostin tai sähköpostin sijaan. Päivittyvän listan Kivralla digipostia lähettävistä yrityksistä löydät osoitteesta kivra.fi.

Mitä kaikkia dokumentteja voin vastaanottaa Kivraan?

Kivraan voi vastaanottaa laskuja, palkkakuitteja, takuukuitteja, sopimuksia, vahvistuksia, ajanvarausilmoituksia ja tapahtumalippuja. Yritykset päättävät, mitä dokumentteja asiakkailleen Kivralla lähettävät.