Rekisteröidy ensin Kivraan ja suuntaa sitten lippuostoksille

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada pääsylippujen lisäksi digipostia myös muilta kanssasi asioivilta yrityksiltä. Helppoa, ilmaista ja hyväksi lasten ja nuorten liikkumiselle.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista!

Osallistu Super-tammikuun arvontaan

“Super-tammikuun arvonta! Tammikuun aikana pelataan monia jännittäviä F-liiga otteluita ympäri Suomen, joiden kunniaksi Kivra ja F-liiga arpovat F-liigan tuotepaketin ja 50€ lahjakortin Tiketin-verkkokauppaan. Ota Kivra käyttöösi ja täytä oheinen lomake.

Arvonnan säännöt: Super-tammikuun F-liiga yllätyspaketti ja 50€n Tiketti-lahjakortti arvotaan kaikkien Kivran käyttöön ottaneiden ja lomakkeen täyttäneiden F-liiga fanien kesken. Arvonta suoritetaan 31.1.2024. Palkintoa ei voi vaihtaa tai saada rahana. Arvonnan järjestää Kivra Oy.

Kivra on ainoa ilmainen toimituskanava F-liigan lipuille Tiketin verkkokaupassa. Säästät aina 1 €:n toimitusmaksussa!

Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi ja rekisteröidy käyttäjäksi

Osta lippu F-liigan otteluun Tiketistä

Samalla teet hyvää ja tuet vähävaraisten lasten ja nuorten liikkumista

Ilmainen toimitus lipuille ja kausikorteille Tiketistä

Kun valitset Kivran toimituskanavaksi Tiketin verkkokaupassa ja saat liput ilman toimitusmaksua Kivraasi. Myös kausikortit saapuvat Kivraan ilman toimitusmaksua ja pysyvät varmassa tallessa, josta ne on helppo löytää ja näyttää.

Vastaanota ottelulippusi ilmaiseksi Kivraan ja olet mukana tukemassa lasten ja nuorten salibandyharrastusta

Kivra ja F-liiga lahjoittavat yhdessä jokaista Kivraan toimitettua ottelulippua ja kausikorttia vastaan 0,50€ lasten ja nuorten salibandy-harrastuksen tukemiseen. Ota siis Kivra käyttöösi ja olet mukana kerryttämässä hyväntekeväisyyspottia ja sujuvoittamassa omaa arjen digiasiointia. Lataa ilmainen Kivra puhelimeesi ja rekisteröidy palveluun verkkopankkitunnuksillasi.

Kuva: F-liiga

Kivrassa liput ja laput pysyvät tallessa ja ne on helppo näyttää tai jakaa eteenpäin

Kun lataat Kivra -sovelluksen puhelimeesi, saat F-liigan otteluliput ja kaikki muut Tiketistä jo aiemmin hankkimasi, edelleen voimassa olevat tapahtumalippusi automaattisesti toimitettuna Kivraan.

Kivrassa liput säilyvät tallessa ja ne on helppo näyttää ja käyttää mobiilisti tapahtumassa. Kaikki Tiketin kautta ostetut tapahtumaliput voi vastaanottaa ilmaiseksi Kivraan. Myös muualta ostetut liput voi tallentaa ja näyttää suoraan Kivrasta. Kivran lataaminen ja käyttö on ilmaista.

Uutinen 3.10.2023: Kivran ja F-liigan yhteistyö jatkuu – Tuemme yhdessä lasten ja nuorten liikuntaa

F-liiga ja Kivra aloittivat yhteistyön keväällä 2022 ja se jatkuu myös kauden 2023-24. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on sujuvoittaa tapahtumalippujen vastaanottamista ja käyttämistä otteluissa ja tukea samalla lasten ja nuorten liikuntaa.

Lahjoitamme jokaisesta kauden 2023-2024 aikana Kivraan toimitetusta F-liigan ottelulipusta ja kausikortista 0,50 euroa hyväntekeväisyyteen.

Kuva: F-liiga

Rekisteröidy Kivraan

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada pääsylippujen lisäksi digipostia myös muilta kanssasi asioivilta yrityksiltä. Helppoa, ilmaista ja hyväksi lasten ja nuorten liikkumiselle.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa.
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella.
  • 3 Valmista!

Lue myös Kivran tuoreimmat uutiset, blogit ja artikkelit

Mikä on Kivra?

Kivra kokoaa kuluttajan arjen tärkeät dokumentit turvallisesti ja ilmastovastuullisesti yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen. Rekisteröidyttyäsi Kivran käyttäjäksi saat automaattisesti digipostina kaikki ne viestit, jotka palvelussamme mukana olevat yritykset ovat aiemmin lähettäneet sinulle paperi- tai sähköpostina. Lataa Kivra ja heitä hyvästit kadonneille laskuille, sopimuksille, lipuille ja lapuille!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten saan Kivran käyttööni?

Rekisteröidy Kivraan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa kivra.fi tai lataa Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta

Mitkä kaikki yritykset käyttävät Kivraa? Keneltä muilta kuin Tiketiltä voin vastaanottaa digipostia?

Jo 40 000 yritystä ja julkista toimijaa lähettää digipostia Kivraan. Kun lataat Kivran, saat automaattisesti näiden yritysten viestit Kivraan paperipostin tai sähköpostin sijaan. Päivittyvän listan Kivralla digipostia lähettävistä yrityksistä löydät osoitteesta kivra.fi.

Mitä kaikkia dokumentteja voin vastaanottaa Kivraan?

Kivraan voi vastaanottaa laskuja, palkkakuitteja, takuukuitteja, sopimuksia, vahvistuksia, ajanvarausilmoituksia ja tapahtumalippuja. Yritykset päättävät, mitä dokumentteja asiakkailleen Kivralla lähettävät.