Ota Kivra käyttöösi ja suuntaa lippuostoksille Tiketti.fi:n

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista ja se vie vain hetken. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada tapahtumalippujen lisäksi myös muilta Kivraa käyttäviltä kanssasi asioivilta yrityksiltä digipostia Kivraasi. Helppoa, ilmaista ja hyväksi ympäristölle!

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista! Lippusi saapuvat Kivraan

Vastaanota tai tallenna rockilippusi Kivraan – ilmainen toimitus, nopea rannekkeenvaihto, etuja ennen festareita ja alueella !

Varmista itsellesi kesän paras viikonloppu ja kotiuta rockiliput Kivraan. Kesän parhaan festarikokemuksen saat ostamalla liput tiketti.fi-verkkokaupasta ilmaisella toimituksella suoraan Kivraasi.

Kaikki liput Kivraan vastaanottaneet saavat etuja festareiden aikana ja sitä ennen.

Bongaa Kivran festarisähköauto ja osallistu arvontaan

Bongaa Kivran festarisähköauto Ilosaarirock-viikonlopun aikana, joko matkalla Joensuuhun tai parkissa jossain päin Joensuun keskustaa. Osallistuaksesi 100€:n tiketti.fi -lahjakortin arvontaan toimi näin:

1. ota kuva festariautosta
2. jaa kuva someen (Instagram, Facebook, Tiktok)
3. merkitse kuvaan Kivra digipostipalvelu
4. täytä lopuksi vielä oheiselle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi, jolla käytät Kivraa. Toimitamme voittajalle lahjakortin Kivraan digipostina.

Osallistumisaika 12.-16.7. Arvonta suoritetaan maanantaina 17.7.2023. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden kuluessa arvonnasta, valitaan uusi voittaja. Palkintoa ei voi vaihtaa tai saada rahana. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Vastaanottamalla tai tallentamalla lippusi itse Kivraan, olet oikeutettu Vihreän väylän nopeaan rannekkeenvaihtoon ja saat etuja ilosaarirockissa ja sitä ennen!

Vastaanota tai tallenna liput itse Kivraan

Kivrassa liput pysyvät tallessa ja ne on helppo näyttää rannekkeenvaihtopisteellä. Laita lippusi Kivrasta offline-tilaan niin heikko verkkoyhteyskään ei haittaa lipun näyttämistä.

Kivrasta on helppo jakaa liput myös kavereille

Jos ostit kavereillekin liput Kivrasta ne on helppo jakaa edelleen myös kavereille. Jotta kaverisikin pääsevät nopeaa Vihreää väylää rannekkeenvaihtoon tulee myös heillä olla liput omista Kivroistaan näyttää.

Saat alennuksia näyttämällä lippua Kivrastasi

Näyttämällä lippuasi Kivrasta saat jo ennen festareita etuja joensuulaisen Kerubi-ravintolan valikoiduissa tapahtumissa ja lisää etuja luvassa myös festariviikonlopun aikana festarialueen pisteistä, jotka on merkitty Kivra-logolla.

Saat etuja ja nopean rannekkeenvaihdon näyttämällä lippusi Kivrasta

Vastaanottamalla tai tallentamalla Ilosaarirock-lippusi Kivraan saat erikoisetuja:

– Ilmainen lipputoimitus Kivraan Tiketti.fistä
– Nopea Vihreän väylän rannekkeenvaihtopiste
– Mahdollisuus voittaa VIP-upgreidaus omalle ja kaverin lipulle Vihreällä väylällä rannekkeenvaihdon yhteydessä
– Erikoisetuja ennen Ilosaarirockia Ravintola Kerubin valikoiduissa tapahtumissa rockilippua Kivrasta näyttämällä ja lisää rahanarvoisia etuja luvassa myös festivaalien aikana.

Eduista ja etuja myöntävistä paikoista lisää lähestyessämme kohti Ilosaarirockia ja kesää 2023.

Kivrassa liput ja muu digiposti pysyy tallessa ja helposti saatavilla

Kun lataat Kivra -sovelluksen puhelimeesi, saat Ilosaarirockin ja kaikki muut Tiketistä jo aiemmin hankkimasi, edelleen voimassa olevat tapahtumalippusi automaattisesti toimitettuna Kivraan. Luvassa on siis iloisia lippuyllätyksiä!

Kivrassa liput säilyvät tallessa ja ne on helppo näyttää ja käyttää mobiilisti tapahtumassa. Kaikki Tiketin kautta ostetut tapahtumaliput voi vastaanottaa ilmaiseksi Kivraan. Myös muualta ostetut liput voi tallentaa ja näyttää suoraan Kivrasta. Kivran lataaminen ja käyttö on ilmaista.

Rekisteröidy Kivraan

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on täysin ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun voit saada tapahtumalippujen lisäksi myös muilta Kivraa käyttäviltä yrityksiltä digipostia Kivraasi. Helppoa, ilmaista ja hyväksi ympäristölle!

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai rekisteröidy verkossa
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  • 3 Valmista! Lippusi saapuvat Kivraan

Mikä on Kivra?

Kivra kokoaa kuluttajan arjen tärkeät dokumentit turvallisesti ja ilmastovastuullisesti yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen. Rekisteröidyttyäsi Kivran käyttäjäksi saat automaattisesti digipostina kaikki ne viestit, jotka palvelussamme mukana olevat yritykset ovat aiemmin lähettäneet sinulle paperi- tai sähköpostina. Lataa Kivra ja heitä hyvästit kadonneille laskuille, sopimuksille, lipuille ja lapuille!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten saan Kivran käyttööni?

Rekisteröidy Kivraan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa kivra.fi tai lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta

Mitkä kaikki yritykset käyttävät Kivraa? Keneltä muilta kuin Tiketiltä voin vastaanottaa digipostia?

Jo 40 000 yritystä ja julkista toimijaa lähettää digipostia Kivraan. Kun lataat Kivran, saat automaattisesti näiden yritysten viestit Kivraan paperipostin tai sähköpostin sijaan. Päivittyvän listan Kivralla digipostia lähettävistä yrityksistä löydät osoitteesta kivra.fi.