Kivra ja Tietoevry yhteistyöhön – digiposti saataville yhä laajemmalle joukolle lähettäjiä ja kuluttajia Suomessa

4.10.2023

Tietoevryn ja digipostipalvelu Kivran yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa ympäristövastuullinen ja kustannustehokas digipostipalvelu yhä laajemmalle joukolle Suomessa asuvia kuluttajia ja postia lähettäviä yrityksiä ja organisaatioita. Kivran ja Tietoevryn kumppanuus on alkanut Ruotsista ja nyt yhteistyö laajenee myös Suomeen.

Jaa

Digipostipalvelu tulee osaksi Tietoevryn Multichannel-palvelukokonaisuutta yhdeksi uudeksi sähköiseksi postin toimituskanavaksi loppuvuoden 2023 aikana. Tietoevryn yritys- ja organisaatioasiakkaat, jotka lähettävät laskuja tai muuta postia kuluttaja-asiakkailleen Multichannel-palvelulla, voivat jatkossa lähettää postit digipostina, ilman erillisiä integraatioita tai suuria järjestelmähankkeita. Kivran ja Tietoevryn kumppanuudessa yhdistyvät yhtiöiden vahva teknologia- ja toimialaosaaminen. 

”Tietoevryn Multichannel-palvelu mahdollistaa yrityksille laskujen ja dokumenttien monikanavaisen jakelun kustannustehokkaasti. Olemme iloisia voidessamme tarjota Kivran uutena jakelukanavana asiakkaillemme Suomessa. Autamme asiakkaitamme nykyaikaistamaan laskutuksen prosesseja ja luomaan parempaa asiakaskokemusta laskun vastaanottamisesta sen maksamiseen. Kivra tukee tavoitteitamme tämän osalta erinomaisesti”, sanoo Tietoevry Industryn myyntipäällikkö Roope Ilmola.

Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista, jossa digipostipalvelulla on jo vankka asema yli 5,7 miljoonalla käyttäjällä. Palvelu on otettu Suomessa hyvin vastaan ja postia digipostina tänä päivänä lähettää asiakkailleen jo yli 40 000 yritystä ja organisaatiota kaikilta eri toimialoilta niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. 

“Kivra rakentaa Suomeen kestävää ja arjen tärkeät dokumentit kuluttajille samaan palveluun kokoavaa digipostia. Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön Tietoevryn kanssa ja laajentaa digipostin saavutettavuutta yhä useamman saataville. Digipostin avulla saavutetaan sekä positiivista digitalisaatiokierrettä yhteiskuntaan että kustannus- ja tehokkuushyötyjä lähettäville tahoille niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla”, kertoo Kivra Oy:n partneruuksista vastaava Kim Alen.

Lisätietoja:

Tietoevryn viestintä, news@tietoevry.com, puh. 040 570 4072

Kivra oy, Kim Alen, Head of Partnerships, kim.alen@kivra.fi, puh. 040 503 7008