Kivra on Ruotsin toiseksi vastuullisin digitaalinen kuluttajabrändi

Jaa

Ruotsalaiset kuluttajat valitsivat Kivran jo kolmatta vuotta peräkkäin digitaalisten palveluiden kategoriassa toiseksi vastuullisimmaksi brändiksi Sustainable Brand Index -tutkimuksen mukaan. Kokonaislistan kärjessä on Ikea, jota seuraa päivittäistavaraketju Coop. Kokonaislistalla Kivra on sijalla 34. kaikista 409 tutkimukseen valituista yrityksistä.

” Kestävä kehitys on osa DNA:tamme, minkä vuoksi olemme tietysti erittäin ylpeitä siitä, että kuluttajat ovat valinneet Kivran alan toiseksi vastuullisimmaksi digitaaliseksi brändiksi Ruotsissa. Tämä palkinto motivoi meitä työskentelemään entistä kovemmin vastuullisuustyömme kanssa”, sanoo Anna Bäck, Kivra Ab:n toimitusjohtaja.

Kivran tavoitteena on rakentaa toimiva ja vastuullinen digipostijärjestelmä myös Suomeen. Palvelu on aloittanut toimintansa Suomessa vuoden 2020 alussa. Jo nyt nopeassa ajassa Kivra on otettu Suomessa hyvin vastaan ja jo yli 40 000 yritystä ja organisaatiota lähettää digipostia Kivralla asiakkailleen. Palvelu on saanut hyvin sijaa myös kuluttajien keskuudessa tuoden mm. sujuvuutta ja turvallisuutta tapahtumalippujen mobiilisti vastaanottamiseen ja säilyttämiseen muiden arjen tärkeiden dokumenttien ohella. Kivra kokoaa arjen tärkeät dokumentit turvallisesti ja ympäristöä säästäen yhteen palveluun.

“Seuraamme ylpeinä ja iloiten, miten ruotsalaiset ovat ottaneet Kivran omaksi luotettavaksi ja vastuulliseksi kumppanikseen arjessa. Olemme samalla tiellä myös Suomessa. Tavoitteemme on olla luonteva osa suomalaista yhteiskuntaa ja sen asukkaiden arjen sujuvaa ja vastuullista asiointia”, täydentää Kivra oy:n toimitusjohtaja Ilari Abdeen.

Top 8 | Digitaaliset palvelut Ruotsissa

1. Swish

2. Kivra 💚

3. Spotify

4. Google

5. Microsoft

6. Youtube

7. Facebook

8. Twitter

Koko raportti on luettavissa Sustainable Brand Index -sivuston kautta.

Mikä Sustainable Brand Index

Sustainable Brand Index on Euroopan suurin riippumaton kestävän kehityksen tutkimus. Tämän vuoden kyselyssä kuluttajat vastasivat, kuinka kestäväksi brändi koetaan. Sustainable Brand Awards -palkintojen lähtökohtana ovat YK:n globaalit kestävän kehityksen tavoitteet. Yhteensä yli 70 000 kuluttajaa on listannut yli 1 500 tuotemerkkiä kahdeksassa maassa.

Kivra sijalla 2 jo kolmatta vuotta peräkkäin

Ota sinäkin ilmainen Kivra käyttöösi

Kivralla voit vastaanottaa postisi digipostina kaikilta Kivran käyttöönottaneilta yrityksiltä ja organisaatioilta. voit vastaanottaa tapahtumalippuja, laskuja, sopimuksia, tiedotteita ja muuta postia.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra puhelimesi sovelluskaupasta
  • 2 Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  • 3 Valmista. Saat jatkossa automaattisesti postit digipostina