Kivra The Planet Companyn jäseneksi – uskomme ekosysteemeihin, emme egosysteemeihin

The Planet Company kokoaa yhteen organisaatioiden aidosti merkitykselliset teot, joiden vaikuttavuus on kestävän kehityksen asiantuntijoiden todentama. Olemme liittyneet The Planet Company -yhteisön jäseneksi, sillä haluamme vaikuttaa parempaan huomiseen konkreettisilla teoilla.

Jaa

Kivran tavoitteena on rakentaa vastuullista, turvallista ja kestävää digitaalista infrastruktuuria Suomeen yritysten ja yksityishenkilöiden välille. Osana ilmastovastuullisuustyötämme, olemme analysoineet palvelumme koko tuotantoketjun hiilijalanjäljen ja kompensoineet sen 110%:sti. Olemme nyt myös Planet Company-yhteisön jäsen. Jäsenyydellä haluamme kannustaa myös muita yrityksiä aktiivisiin ilmastotekoihin.

Digipostipalveluna liiketoimintamme on jo lähtökohtaisesti hyväksi ilmastolle, mutta haluamme eliminoida myös oman toimintamme hiilijalanjälkivaikutukset ilmastolle paremman huomisen turvaamiseksi.

Uskomme ekosysteemeihin, emme egosysteemeihin

Uskomme yhteistyöhön ja vahvoihin ekosysteemeihin tulevaisuuden palveluiden kehityksessä ja tuottamisessa. Avoimella ja vastuullisella liiketoimintamallillamme pyrimme olemaan roolimallina uuden sukupolven yrityksille ja luomaan kestävämpää huomisen asiointia. Haluamme kuulua osaksi yhteistyöverkostoja, jotka kannustavat ja rohkaiset yrityksiä tekemään hyviä tekoja ilmaston hyväksi jo tänään eikä vasta vuosikymmenien päästä. Clipop ja Planet Company ovat oivallisia esimerkkejä tällaisista verkostoista.

Toivomme, että voimme innostaa myös muita yrityksiä tavoittelemaan aktiivisesti ilmastopositiivisuutta jo tänään. Me Kivrassa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden vähentää omaa hiilijalanjälkeään vaivattomasti, osana sujuvaa arkea ja kestävää liiketoimintaa”, kertoo Kivran viestintä- ja markkinointijohtaja Maija Leivo.

Kannustamme myös yhteistyökumppaneitamme ja sidoryhmiämme kiinnittämään huomiota ilmastovastuullisuuteen. Kivran ilmastoraportti on luettevissa ja ladattavissa täällä.

Hiilineutraalisuudesta ilmastopositiivisuuteen

Hyvitämme hiilijalanjälkemme 110% suojelemalla liiallisesta palmuöljytuotannosta kärsineitä sademetsiä Sumatran saarella Indonesiassa. Näin pystymme osaltamme suojelemaan elämälle tärkeitä hiilinieluja, sademetsiä. Teemme suojelutyötä yhdessä Zero Mission -järjestön kanssa ja työtä kohteessa valvoo kansainvälinen Plan vivo – suojelujärjestö. 

Olemme sitoutuneet merkittäviin toimenpiteisiin ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseksi. Emme pelkästään tavoittele nollapäästöjä palvelumme tuotantoketjussa tulevaisuudessa, vaan haluamme tehdä vaikuttavia tekoja jokaisena päivänä vuoden ympäri, tänään ja huomennakin puhtaamman ilmaston hyväksi. 

Me Kivrassa teemme sen sekä vastuullisen ydinliiketoimintamme kautta että mahdollistamalla suomalaisille ilmastopositiivisen (Climate Positive) digipostin. 

Ilmastopositiivisuus tarkoittaa, että yritys hyvittää enemmän päästöjä kuin niitä syntyy koko palvelun arvoketjussa. Samalla päästöjä pyritään jatkuvasti pienentämään niin, että kehitys tukee ilmaston lämpenemisen pysäyttämistä 1,5 asteeseen.