Kotkan Energia tarjoaa Kivran asiakkailleen – digipostin käyttöönotto on konkreettinen vastuullisuusteko

Kotkan Energian asiakkaat voivat jatkossa pienentää hiilijalanjälkeään vastaanottamalla laskunsa digipostipalvelu Kivralla.

Jaa

Digipostipalvelun käyttöönotto tukee yhtiön strategiaa olla päästöttömän energiatulevaisuuden edelläkävijä ja on konkreettinen vastuullisuusteko ilmaston hyväksi.

Kotkan Energia ottaa Kivran käyttöön toukokuussa 2021. Palvelun avulla Kotkan Energian asiakkaat voivat vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskunsa ja muut asiakirjansa helposti ja turvallisesti. Samalla kun arki sujuvoituu, asiakkaat voivat itse pienentää hiilijalanjälkeään arjen helpolla teolla.  

”Meillä on vielä noin 400 paperilaskuasiakasta, joita houkuttelemme mukaan digiasiointiin. Se olisi samalla konkreettinen ilmasto- ja vastuullisuusteko, joka helpottaa myös asiakkaan arkea”, kertoo Kotkan Energian talous- ja rahoitusjohtaja Anne Kujala.

Paperipostin korvaaminen ilmastoystävällisellä digipostilla

Kivra on Suomen ja koko maailman ensimmäinen digipostipalvelu, jolla voi lähettää ja vastaanottaa ilmastopositiivista digipostia. Palvelu on kuluttajille maksuton. Sähköiset laskut saapuvat perinteistä kannettua postia nopeammin ja palvelu muistuttaa käyttäjää lähestyvistä eräpäivistä. Samalla poistuvat paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamat päästöt.

“Olemme todella iloisia, että Kotkan Energia tekee konkreettisia vastuullisuustekoja ilmaston hyväksi. Samalla asiakkaille tarjotaan mahdollisuus pienentää omaa hiilijalanjälkeään helposti ja turvallisesti. Mitä enemmän yritykset ja kuluttajat ottavat Kivraa käyttöönsä, sitä enemmän palvelusta on hyötyä kaikille osapuolille ja lopulta ympäristö kiittää”, Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen sanoo. 

Suomessa toimivan Kivra Oy:n omistajat ovat Telia Company, Resurs Bank ja Kivra AB. Palvelun kumppaneita ovat johtavat laskutusoperaattorit Ropo Capital, PostNord Strålfors, CGI ja Telia, jotka tekevät Kivra-palvelun käyttöönotosta helppoa ja sujuvaa lähettäjäyritysten puolesta.

Lisätiedot:

Kotkan Energia, talous- ja rahoitusjohtaja, Anne Kujala, 044 7099340 tai anne.kujala@kotkanenergia.fi

Kivra Oy, viestintä- ja markkinointijohtaja, Maija Leivo, 050 522 2322 tai maija.leivo@kivra.fi