Maventa ja digipostipalvelu Kivra yhteistyöhön

Jaa

Maventan ja Kivran solmiman yhteistyön myötä joulukuun alusta alkaen Maventan välittämät kuluttajalaskut ohjautuvat jatkossa automaattisesti digipostina Kivraan niille kuluttaja-asiakkaille, joilla Kivra on käytössä ja joille lasku olisi muuten toimitettu paperi- tai sähköpostikirjeenä. 

Maventa välittää laskuja sekä kumppaniverkostonsa että organisaatioasiakkaiden puolesta. Suomen kumppaniverkostoon kuuluu yli 140 taloushallinnon järjestelmätoimijaa, kirjanpitotoimistoa ja ohjelmistotaloa, jotka hoitavat yli 100 000 eri yrityksen ja organisaation laskujen välittämisen Maventan verkkolaskutuspalveluilla. Maventa toimittaa kuukausittain noin 6 miljoonaa myyntilaskua, joiden joukossa on verkkolaskujen lisäksi myös paperi- ja sähköpostilaskuja. Sähköistämällä laskuja saavutetaan vuodessa niin ilmasto- kuin resurssisäästöjäkin.

“Yrityksillä on useita kuluttaja-asiakkaita, joita laskutetaan joko kertaluontoisesti tai harvoin, minkä lisäksi mahdollisuuksia ohjata laskuja ennakoivasti sähköisiin laskutuskanaviin on rajallisesti. Kuluttaja-asiakkaan otettua Kivran käyttöön myös nämä aiemmin paperina toimitetut laskut saadaan digitalisoitua ja siten autettua yrityksiä siirtämään asiakkaitaan sähköiseen laskun vastaanottamiseen”, kaupallinen johtaja Maria Harinen Maventalta taustoittaa.

Digipostina toimitetut laskut tuovat jokaiselle arvoketjun osalle hyötyä. Kuluttajat, jotka vastaanottavat postia Kivraan, saavat laskut nopeasti ja toimitettuna samaan paikkaan muiden tärkeiden dokumenttien kanssa. Postia lähettävät yritykset saavat kustannushyötyjä, sillä digiposti on perinteisiä paperikirjeitä edullisempi tapa toimittaa laskuja. Lisäksi laskut luetaan ja maksetaan digipostina toimitettuina nopeammin ja varmemmin.

“Yhteistyö Maventan kanssa on merkittävä virstanpylväs suomalaiselle yhteiskunnalle sen mahdollistaessa todella monelle pienelle ja keskisuurelle yritykselle kiinnittymisen digiposti-infrastruktuuriin ja siten saavuttaa sekä kustannushyötyjä mutta myös vähentää ilmastolle haitallisen paperipostin määrää yhteiskunnastamme”, jatkaa Kivran kumppanuuksista vastaava Kim Alen. 

Lisätietoja yhteistyöstä: 

Maventa: Maria Harinen, Commercial Director

Kivra: Kim Alen, Head Of Partnerships, kim.alen@kivra.fi

Visma Solutions

Visma Solutions auttaa yli 180 000 asiakasta parantamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme taloushallinnon, palkanlaskennan, sähköisen laskutuksen, operatiivisen hallinnan ja sähköisen allekirjoituksen alalla ovat oman alansa markkinajohtajia. Kasvutarinamme jatkuu, ja meillä on tällä hetkellä lähes 500 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lappeenrannassa ja ympäri Suomea. Olemme osa ketterää pohjoismaista ohjelmistoryhmä Vismaa, joka työllistää 1 500 asiantuntijaa Suomessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Kivra

Kivra on digipostipalvelu, joka kokoaa kuluttajien tärkeät dokumentit turvallisesti  ja saavutettavasti samaan paikkaan, vahvan tunnistautumisen taakse. Palvelua käyttää digipostin toimittamiseen asiakkailleen Suomessa jo yli 40 000 yritystä ja organisaatiota, kuntaa ja hyvinvointialuetta, kaikilta toimialoilta sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista vuonna 2020, jossa palvelua arjen dokumenttien hallintaan käyttää jo lähes 6 miljoonaa ruotsalaista. Kivra rakentaa Suomeen yhdessä kumppaniverkoston kanssa turvallista, kestävää ja helppokäyttöistä digipostia. www.Kivra.fi