Porvoon Energian asiakkaat voivat jatkossa pienentää hiilijalanjälkeään vastaanottamalla laskunsa mobiilisti digipostipalvelu Kivralla

Jaa

Vihreä energiayhtiö Porvoon Energia torjuu ilmastonmuutosta tuottamalla täysin hiilidioksidivapaata sähköä ja kehittämällä aktiivisesti digitaalisia viestintä- ja palvelukanaviaan.  Ympäristövastuullisuus on Porvoon Energialle arkipäivää ja siksi myös paperiasioinnin vähentäminen uusilla sähköisillä kanavilla on luontainen valinta. Porvoon Energian asiakkaat voivat vastaanottaa ja maksaa laskunsa mobiilisti digipostipalvelu Kivralla helmikuusta 2021 alkaen.

Kivran käyttöönotto tukee yhtiön kampanjointia ilmastonmuutoksen torjumiseen. Samalla kun yritys siirtyy kohti hiilineutraalia ja luonnonvaroja kestävästi hyödyntävää toimintatapaa, tarjoaa se myös asiakkailleen mahdollisuuden helppoon ilmastotekoon. Vaihtamalla paperilaskunsa sähköiseen Porvoon Energian asiakkaat voivat vähentää omaa hiilijalanjälkeään ja samalla sujuvoittaa arjen asiointiaan.

Haluamme tehdä laskun maksamisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi tarjoamalle vaihtoehtoisia ratkaisuja laskujemme vastaanottamiseen. Paperilaskun vaihtaminen ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin, kuten e-laskuun tai sähköiseen digipostipalveluun, tukevat palveluina arvojemme mukaista toimintaa” kertoo Porvoon Energian talouden ja hallinnon johtaja Merja Wilkman.

Kivra on Suomen ja koko maailman ensimmäinen digipostipalvelu, jolla voi lähettää ja vastaanottaa 110% ilmastopositiivista digipostia. Kivran tavoitteena on tuotta suomalaisille turvallista, maksutonta ja ilmastoa kuormittamatonta digipostipalvelua. Digiposti saapuu perille perinteistä kannettua postia nopeammin ja palvelu myös muistuttaa käyttäjää laskujen lähestyvistä eräpäivistä.

“Olemme todella iloisia, että Porvoon Energia lähti mukaan yhteiseen ilmastotekoon. Samalla kun yritys avaa uuden kanavan sähköiseen asiointiin, se tarjoaa myös asiakkailleen keinon pienentää omaa hiilijalanjälkeään helposti ja turvallisesti. Mitä enemmän Porvoon Energian asiakkaat ottavat Kivraa käyttöönsä, sitä enemmän syntyy positiivista ilmastokädenjälkeä ja ympäristö kiittää”, sanoo Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen.

Suomessa toimivan Kivra Oy:n omistajat ovat Telia Company, Resurs Bank ja Kivra AB. Palvelun kumppaneita ovat johtavat laskutusoperaattorit Ropo Capital, PostNord Strålfors, CGI ja Telia, jotka tekevät Kivra-palvelun käyttöönotosta helppoa ja sujuvaa lähettäjäyritysten puolesta.

Lisätiedot:

Porvoon Energia Oy – Borgå Energi Ab, Alexander Lökfors, laskutuspäällikkö, 040 190 2220 tai alexander.lokfors@pbe.fi

Kivra Oy, Ilari Abdeen, toimitusjohtaja, 040 519 7678, ilari.abdeen@kivra.fi

Kivra Oy, Maija Leivo, markkinointi- ja viestintäjohtaja, 050 522 2322 tai maija.leivo@kivra.fi