Ruisrock ja Kivra yhteistyöhön – digipostina vastaanotetuilla festarilipuilla etuja jo ennen festivaalia

Ruisrock ja digipostipalvelu Kivra ovat sopineet yhteistyöstä, joka tarjoaa 2023 Ruisrockiin lipun ostaville etuja ennakkoon ja aina festivaalien viimeiseen päivään asti. Kivran digiposti on myös ainoa ilmainen lippujen toimituskanava Tiketin lippukaupassa.

Jaa

Tarjoamalla etuja ja mahdollisuuden ilmaiseen lipputoimitukseen Ruisrock tapahtumajärjestäjänä haluaa varmistaa, että festariliput pysyvät varmassa tallessa Kivrassa ja ne on helppo näyttää heinäkuussa Ruissalossa. 

Uuden ajan festarilippu tarjoaa etuja jo ennen tapahtumaa

Yhteistyön tavoitteena on tarjota festivaalikävijöille uudenlainen lippukokemus, jossa palkitaan lipunostajia jo ostohetkestä alkaen. Liput voi vastaanottaa Kivraan ilman toimitusmaksua ja maksuttoman toimituksen lisäksi Kivra tarjoaa turvallisen kanavan tallettaa festariliput kesään asti. 

Ilmastoystävällisenä digipostina vastaanotetut festariliput saapuvat Ruisrockin omaan kansioon Kivrassa ja samaan kansioon lähetetään etuja jo ennen festivaalia. Kivraan liput vastaanottavien etuihin kuuluu mm. aikataulujulkistus ennakkoon ja lukuisia etuja festivaalin aikana. Uusia etuja julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Kivra kokoaa kuluttajien digiasioinnin yhden kirjautumisen taakse

Kivra helpottaa kuluttajien dokumenttienhallintaa kokoamalla arjen tärkeät dokumentit kuten sopimukset, palkkakuitit, laskut, takuukuitit, todistukset, pääsyliput ja postit yhteen saavutettavaan sovellukseen. Kivran lataaminen ja käyttö on kuluttajille täysin maksutonta ja se on myös ainoa ilmainen toimituskanava Tiketin kautta ostetuille tapahtumalipuille.