Ruisrock ja Kivra yhteistyöhön – digipostina vastaanotetuilla festarilipuilla etuja jo ennen festivaalia

Jaa

Tarjoamalla etuja ja mahdollisuuden ilmaiseen lipputoimitukseen Ruisrock tapahtumajärjestäjänä haluaa varmistaa, että festariliput pysyvät varmassa tallessa Kivrassa ja ne on helppo näyttää heinäkuussa Ruissalossa. 

Uuden ajan festarilippu tarjoaa etuja jo ennen tapahtumaa

Yhteistyön tavoitteena on tarjota festivaalikävijöille uudenlainen lippukokemus, jossa palkitaan lipunostajia jo ostohetkestä alkaen. Liput voi vastaanottaa Kivraan ilman toimitusmaksua ja maksuttoman toimituksen lisäksi Kivra tarjoaa turvallisen kanavan tallettaa festariliput kesään asti. 

Ilmastoystävällisenä digipostina vastaanotetut festariliput saapuvat Ruisrockin omaan kansioon Kivrassa ja samaan kansioon lähetetään etuja jo ennen festivaalia. Kivraan liput vastaanottavien etuihin kuuluu mm. aikataulujulkistus ennakkoon ja lukuisia etuja festivaalin aikana. Uusia etuja julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Kivra kokoaa kuluttajien digiasioinnin yhden kirjautumisen taakse

Kivra helpottaa kuluttajien dokumenttienhallintaa kokoamalla arjen tärkeät dokumentit kuten sopimukset, palkkakuitit, laskut, takuukuitit, todistukset, pääsyliput ja postit yhteen saavutettavaan sovellukseen. Kivran lataaminen ja käyttö on kuluttajille täysin maksutonta ja se on myös ainoa ilmainen toimituskanava Tiketin kautta ostetuille tapahtumalipuille.