Suomalaiset ovat löytäneet digipostipalvelu Kivran

Kivra kasvaa kesän aikana kymmenillä tuhansilla käyttäjillä. Sovellus onkin noussut molempien sovelluskauppojen suosituimpien appien kärkijoukkoihin.

Jaa

Kivran tavoitteena on rakentaa Suomeen vastuullinen ja turvallinen digiposti. Digiposti käsitteenä kattaa paljon muutakin, kuin vain perinteisen käsitteen paperipostin. Kivra kokoaa kaikenlaisen arjen tärkeän dokumenttien hallinnan yhden sovelluksen kautta, joko talteen laitettavaksi, käsiteltäväksi tai näytettäväksi. 

Tänä kesänä Kivran sovellus on lähtenyt todelliseen lentoon. Kivra kasvaa kesän aikana kymmenillä tuhansilla käyttäjillä. Sovellus onkin noussut molempien sovelluskauppojen suosituimpien appien kärkijoukkoihin. 

“Hienoa nähdä kuluttajien löytävän palvelun ääreen ja vahva kasvu eri sektorin lähettäjien kanssa näkyy tyytyväisinä käyttäjinä. Me Kivrana haluamme digipostin olevan läsnä helpottamassa arjen hallintaa ja nyt kesäaikaan esimerkiksi tapahtumalippujen helpompi hallinta osana muuta digipostin sisältöä on hieno esimerkki tästä. Kestävän digipostin rakentaminen Suomeen jatkuu vauhdilla yhdessä kumppaneiden  ja käyttäjien kanssa.”  Iloitsee Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen.

Kivran sovellusta voi käyttää sekä mobiilisovelluksilla että tietokoneella selainversiona.