Taloyhtiöviestit voi nyt vastaanottaa digipostina Kivraan

Jaa

Digiposti saapuu perille perinteistä postia nopeammin ja samalla viestit arkistoituvat yhteen kanavaan. Kivrasta viestit löytyvät helposti ja niihin on helppo palata ja vaikka jakaa eteenpäin. Saapuneista laskuista tulee aina muistutus ja ne voi myös maksaa suoraan palvelusta. Paperipostin voi vaihtaa digipostiin rekisteröitymällä ilmaiseksi Kivraan, jolloin seuraava kirjeposti saapuu automaattisesti sähköisenä mikäli taloyhtiösi on mukana Kivran lähettäjissä.

Tarkista onko sinunkin taloyhtiösi jo mukana Kivran lähettäjien joukossa

Jo kymmenet taloyhtiöt ympäri Suomea tarjoavat asukkailleen mahdollisuuden vastaanottaa viestit sähköisesti Kivraan paperipostin sijaan. Keväällä 2022 Kivrassa on mukana runsaasti sekä valtakunnallisia, että paikallisia yhtiöitä. 

Valtakunnallisia: Y-Säätiö, KAS asunnot, Premico Group, Nuorisoasuntojen Isännöinti, Setlementtiasunnot, Aspa-säätiö, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

Pääkaupunkiseudulla: VAV Asunnot, Myyrmäen Huolto, REIM Pääkaupunkiseutu, A-Kruunu, Helsingin Asumisoikeus, Pohjois-Tapiolan Isännöinti

Pirkanmaalla: Tampereen Vuokra-asunnot, YH Kodit (Tampere), Pirkan Opiskelija-asunnot, REIM Tampere, Tampereen opiskelija-asuntosäätiö, Herttuan Kiinteistlpalvelu

Keski-Suomessa: Jyväskylän Vuokra-asunnot, REIM Jyväskylä

Länsi-Suomessa: TVT Asunnot, YH Kodit (Turku), Maininki Kiinteistöpalvelut

Pohjois-Suomessa: Oulun Moniasunno, Oulun Sivakka

Kivraan liittyy jatkuvasti asumisen viestejä lähettäviä yrityksiä, uusimpina Sevas Kodit, Niiralan Kulma, Kotkan Seudun Talokeskus, Vaasan opiskelija-asuntosäätiö, Loviisan Asunnot, Lappeenrannan asuntopalvelu ja Kouvolan Asunnot. Täyden listan Kivran lähettäjäyrityksistä näet rekisteröitymällä palveluun. Voit myös kysyä taloyhtiöltäsi mahdollisuutta saada postit paperin sijaan Kivraan.

Mitä useampi asukas vaihtaa digipostiin, sitä suuremman positiivisen vaikutuksen teemme myös ympäristölle kun paperin painatuksen ja kuljetuksen päästöt poistuvat. Jokainen Kivraan lähetetty viesti pienentää sekä taloyhtiön, että Kivraa käyttävän asukkaan hiilijalanjälkeä.

Pidä kaikki asumisen dokumentit tallessa yhdessä kanavassa

Taloyhtiöpostin lisäksi Kivraan voi vastaanottaa kaikkea muutakin asumiseen ja kotiin liittyviä dokumentteja. Mukana on kymmeniä energiayhtiöitä sekä vesi- ja jäteyhtiöitä, nettiliittymät sekä siivouspalvelut, joilta tulee säännöllisesti sopimuksia, laskuja ja muita viestejä asiakkaille. Kivralla on mahdollista keskittää kaikki nämä eri kanaviin saapuvat viestit helpommin löydettäviksi ja hallittaviksi, jolloin sinä voit keskittyä asumiseen. 

Kivra on ilmainen palvelu, joka on luotu helpottamaan arjen asiointia ja tärkeiden dokumenttien keskittämistä yhteen turvalliseen kanavaan. Kun rekisteröidyt Kivraan, saat automaattisesti kaikki ne dokumentit digitaalisesti, jotka aiemmin vastaanotit Kivrassa mukana olleilta yrityksiltä paperipostina. Voit myös itse tallentaa muualta saapuneita dokumentteja Kivran mobiiliarkistoon, jolloin nekin kulkevat mukanasi. Kivran lataaminen ja käyttö on täysin ilmaista. 

Kuva: Jack Valley / Unsplash