Vastaanota postisi digipostina Kivraan

Vastaanota postisi digipostina Kivraan

Kivralla voit vastaanottaa postia digipostina kanssasi asioivilta yrityksiltä ja organisaatioita. Otettuasi ilmaisen digipostipalvelu Kivran käyttöösi rekisteröitymällä palveluun, saat jatkossa automaattisesti kaikilta palvelun käyttöönottaneilta yrityksiltä ja organisaatioilta postit sähköisesti digipostina Kivraasi. 

Kivraan lähettää postia jo yli 40 000 yritystä ja organisaatiota. Onneksi sinun ei tarvitse aktivoida kanssasi asioivia yrityksiä palveluun. Riittää, että rekisteröidyt ja jatkossa posti saapuu automaattisesti sinulle Kivraan, jos se olisi muuten tullut paperilla tai sähköpostitse.  

Kivralla voit vastaanottaa digipostina laskuja, sopimuksia, palkkalaskelmia, tapahtumalippuja ja vaikka mitä muuta tärkeäksi laskettavaa postia

Kivra on paikka kaikille tärkeille dokumenteille. Kivra ei ole roskapostin tai markkinointikirjeiden toimituskanava. Voit siis luottaa siihen, että Kivraan saapuva posti on aina tärkeää ja juuri sinulle osoitettua. Voit vastaanottaa digipostia Kivraasi ainoastaan kanssasi asioivilta yrityksiltä ja organisaatioilta.

Saat aina tiedon uuden postin saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä -ei enää unohtuneita eräpäiviä ja lisämaksuja

Kivraan saapuessa uutta postia, on kyseessä sitten lasku tai vaikka tapahtumalippu, saat siitä tiedottavan viestin. Jos käytät mobiilisovellusta saat notifikaation puhelimeesi ja jos käytät ainoastaan selainsovellusta kivra.fi-verkkosivujen kautta, saat tiedon sähköpostitse. Suosittelemme lataamaan ilmaisen Kivra-sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta. Palvelu lähettää laskujen eräpäivän lähestyessä automaattisesti muistuttavan viestin, jotta laskut eivät epähuomiossa jäisi maksamatta.

Vapaus liikkua ja nauttia elämästä ilman huolta saapuvasta postista ja erääntyvistä laskuista

Kivra kulkee aina mukanasi ja pääset lukemaan saapuneen postin silloin, kun sinulle parhaiten sopii olit sitten reissussa tai kotona sohvalla. Riittää, että sinulla verkkoyhteys puhelimessasi.
Voit vastaanottaa Kivraan digipostina kaikkea sitä postia, jota vastaanottaisit kirjepostina postilaatikkoon tai sähköpostilla. Voit tallettaa palveluun dokumentteja myös itse talteen. Esimerkiksi passikopion, takuukuitteja, matkustusasiakirjoja ja kaikkea sitä, mikä sinusta on tärkeää.

Täysin ilmainen ja helppokäyttöinen palvelu – käytä Kivraa mobiilisti tai tietokoneella

Kivra on kuluttajille täysin ilmainen palvelu. Yritykset ja organisaatiot jotka käyttävät palvelua postin toimittamiseen asiakkailleen maksavat palvelusta ja tarjoavat siten palvelun ilmaiseksi asiakkailleen käyttöön.

Ota Kivra käyttöösi

Kivran käyttöönotto sujuu hetkessä ja se on täysin ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen saat automaattisesti digipostia kaikilta niiltä yrityksiltä, jotka käyttävät Kivraa ja lähettävät sinulle postia.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Voit käyttää Kivraa myös selaimella.
  • 2 Rekisteröidy palveluun, joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • 3 Saat nyt laskut ja muuta postia Kivraasi. Kivran käyttäminen ei maksa mitään.