Veritas tarjoaa YEL-yrittäjille uuden kanavan hoitaa vakuutusmaksut sähköisesti

Yrittäjien eläkevakuuttaja Veritas haluaa tarjota yhdessä digipostipalvelu Kivran kanssa YEL-yrittäjille kanavan hoitaa omaa henkilökohtaista yrittäjän eläketurvaa mobiilisti osana muuta arjen asiointia. Veritas otti Kivran käyttöön maaliskuussa 2021.

Jaa

Palvelun avulla yrittäjät voivat vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskunsa ja muut asiakirjansa helposti ja turvallisesti. Vastaanottamalla YEL-maksunsa sähköisesti Kivraan yrittäjät saavat aina tiedon laskun saapumisesta ja maksut hoituvat ajallaan ja oikealla vakuutusturvatasolla maksuun.

Kivran palvelu auttaa Veritasta palvelemaan yrittäjäasiakkaita yhä paremmin

Veritas ilmoitti helmikuussa hakevansa kumppaneita kestävän kehityksen palvelujen innovointiin. Ohjelman tavoitteena on luoda uusia kestävän kehityksen palveluita, yhdessä kumppaniyritysten, sekä ulkoisten kehittäjien, kuten teknologiayritysten ja fintechien kanssa. Teknologia tulee olemaan merkittävässä roolissa kestävämmän tulevaisuuden luomisessa ja Kivran käyttöönotto tukee tätä näkemystä.

“Kivran innovatiivinen palvelu auttaa meitä palvelemaan yrittäjäasiakkaitamme entistäkin paremmin. Mekin haluamme eroon paperipostista ja digipostipalvelu on tähän selkeä ja helposti hyödynnettävä vaihtoehto”, kertoo Veritaksen asiakkuusjohtaja Mika Paananen.

Tee ilmastoteko ja vaihda paperilaskusi sähköiseen

Kivra on Suomen ja koko maailman ensimmäinen digipostipalvelu, jolla voi lähettää ja vastaanottaa ilmastopositiivista digipostia. Veritaksen toiminnan lähtökohtana on vastuullisuus ja yhtiön YEL-asiakkaat voivatkin pienentää omaa hiilijalanjälkeään helposti vaihtamalla paperilaskunsa sähköiseen.

“Toimintamme ytimessä on kestävämmän digitaalisen yhteiskunnan rakentaminen sekä kumppaneiden ja loppukäyttäjien arjen helpottaminen. Olemmekin todella iloisia, että Veritas lähti mukaan yhteiseen ilmastotekoon helpottaen samalla konkreettisesti yrittäjien arkea sekä tuoden tärkeät yrittäjän eläkeasiat luontaisesti helpommin saataville”, Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen sanoo.

Lue lisää: veritas.fi/kivra