Haastattelusarja ja tutkimustulokset kuntien digitalisaation mahdollisuuksista, esteistä ja editämisestä

Haastattelimme #digikunnat-artikkelisarjaan kuntien digitalisaatiota, sen mahdollisuuksia ja haasteita katsovia henkilöitä. Haastattelut löydät alta. Voit myös osallistua keskusteluun Twitterissä ja LinkedInissä tunnisteella #digikunnat.

Tutkimus: Digitalisaation ja ilmastotavoitteiden rooli kuntien kehittämisessä

Haastattelusarjan lisäksi teetimme Taloustutkimuksella kyselyn digitalisaation ja ilmastotavoitteiden roolista kuntien kehittämisessä. Kävimme tulokset läpi 16.6.2021 Suomalaisten kuntien digitalisaatio tänään -webinaarissa.

Digitalisaation ja ilmastotavoitteiden rooli kuntien kehittämisessä -tutkimuksen teki Taloustutkimus digipostipalvelu Kivra Oy:n toimeksiannosta. Tutkimukseen haastateltiin puhelimitse sataa kuntajohtajaa (kaupungin- ja kunnanjohtajia, ympäristöjohtajia, tietohallintojohtajia, hallintojohtajia ja talousjohtajia) sadasta eri manner-Suomen kunnasta ja kaupungista. Tutkimuksen aineisto kerättiin 12.4–11.5.2021.

Lataa webinaariaineisto täältä Katso webinaaritallenne

Lue myös artikkeli tutkimustuloksista: Digitalisaatio kuntajohtajien painopistealueiden kärjessä, ilmasto ei – vain murto-osa linkittää digi- ja ilmastostrategian toisiinsa


Näkökulmia kuntien digitalisaatioon

#digikunnat -haastattelusarjassamme kuntien johtajat ja kunta-alan palveluntarjoajat pohtivat digitalisaation mahdollisuuksia, esteitä ja edistämistä.

Kesäkuussa julkaisimme Kuntien digitalisaatio ja ilmastotavoitteet -tutkimuksemme tulokset. Tutkimukseen haastateltiin sataa kuntajohtajaa ympäri Suomen. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko vahvistaa asiakassuhdetta ja brändimielikuvaa ja viestiä asiakkaillesi ilmastopositiivisesti digipostilla? Kivrassa yrityksesi on asiakkaan arjessa aina läsnä. Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan!

Jaa

    tai