Kivra yrityksenä

Kivra yrityksenä

Me olemme Suomessa rakentaaksemme turvallisen ja kestävän digipostin yhdessä kumppaneidemme kanssa. Tulevaisuuden Visiomme on synnyttää Suomeen digiposti, joka kokoaa pirstaloituneen tiedon ja dokumenttien hallinnan yhteeen turvalliseen postilaatikkoon. Helpotamme kuluttajien ja lähettäjien arkea toimittamalla kirjeet, sopimukset, liput, laskut ja kaikki muut arjen asiakirjat perille sähköisesti, luontoa ja aikaa säästäen.

Meistä

Kivra Oy on perustettu loppuvuodesta 2018. Kivran digipostipalvelu on ollut kuluttajien ja yritysten käytettävissä alkuvuodesta 2020. Menestystarinamme alkoi vuonna 2011 Ruotsista, jossa olemme tänä päivänä markkinajohtaja digipostipalveluissa. Suomen Kivra Oy:n pääomistajat ovat Telia Company, Resurs Bank ja Kivra AB.

Menestyksemme avain on osaava henkilöstömme

Yrityksemme tärkein voimavara ja menestyksemme avain on osaava ja motivoitunut henkilöstömme. Kivralaiset tai Kivranians, kuten heitä englanniksi kutsumme, tekevät Kivran. Yhteensä palveluamme kehittää noin 140 ihmistä Suomessa ja Ruotsissa.

Kestävä, avoin ja
reilu yhteistyö

Sisäinen mottomme kuuluu: happy–happy. Se tarkoittaa, että edistämme yhteistyömalleja, joissa hyötyvät kaikki osapuolet. Näitä ovat paitsi palvelun loppukäyttäjä, lähettäjäyritykset ja oma yrityksemme, myös yhteiskunta ja ilmasto. Mittaamme ja raportoimme palvelustamme syntyvän hiilijalanjäljen toimitusketjun alusta loppuun ja kannustamme kumppaneitamme aktiivisiin tekoihin kestävän yhteiskunnan ja ilmaston hyväksi.

Aktiivista työtä
ilmaston hyväksi

Kivran koko olemassaolo perustuu ilmastovastuullisuuteen. Rakennamme kumppaniemme kanssa digipostia, joka mahdollistaa kirjepostin ja dokumenttien toimittamisen perille turvallisesti, reaaliaikaisesti ja paperittomasti. Kun paperituotanto, postin kuljetuksesta aiheutuvat ilmastohaitat ja metsien hakkuu vähenevät säästyvät metsät tehokkaiksi hiilinieluiksi. Suojelemme metsiä säilyttääksemme luonnon monimuotoisuuden ja turvataksemme puhtaan ilmaston myös tuleville sukupolville.

Yhteystiedot

Ilari Abdeen
CEO
040 5197678

Tony Träskelin
CTO

050 3554553

Reetta Mäkinen
CCO
050 4943221

Maija Leivo
Marketing and Communications
050 5222322

Vastuullisuus on meillä ytimessä

Halu tehdä hyvää ei ole uusi asia yritysmaailmassa, mutta sanana yritysvastuullisuus verraten nuori. Viime aikoina se on alkanut kätkeä sisäänsä laajempia merkityksiä tai tarkempaa tietoa. Toivomme, että ymmärrys vastuullisuudesta laajenee jatkossakin, mutta juuri tällä hetkellä neljä teemaa ovat meillä mielen päällä.


Ilmastovastuullisuus on meillä DNA:ssa

Ilmastovastuullisuus ei rakennu yksin. Se edellyttää myös yrityksiltä verkostoitumista ja yhdessä tekemistä. Siksi teemme yhteistyötä mm. Planet Companyn sekä cliopop.orgin kanssa, ja etsimme jatkuvasti uusia yhteistyöyrityksiä, jotka pyrkivät samaan. Jokainen Kivran kautta toimitettu digiposti pienentää lähettävän yrityksen sekä palvelua käyttävän kuluttajan hiilijalanjälkeä.

Meillä on vastuu tekijöistämme

Tuemme henkilöstömme kehittymistä heidän osaamisalueillaan ja tarjoamme avaimet hyvinvoinnin ja vapaa-ajan ja työn tasapainon ylläpitämiseen. Hyvällä johtamisella ja yrityskulttuurilla edistämme yhdenvertaisuutta ja avoimuutta. Noudatamme hyvää hallintotapaa.

Hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö yhdessä jaettujen arvojen kanssa ovat avain Kivran menestykseen.

Kannamme kortemme yhteiskuntaan ja ihmisten yhdenvertaisuuteen

Rakennamme Suomeen kestävää ja toimivaa digipostia yhdessä sekä yksityisten että julkishallinnon toimijoiden kanssa. Kaikilla Suomessa asuvilla henkilöillä on oikeus turvalliseen ja saavutettavaan digipostiin ja sen me haluamme heille tarjota.

Edistämme reilua ja vastuullisuuteen kannustavaa yhteistyötapaa

Edistämme kestäviä ratkaisuja ja yhteistyömalleja, joissa hyötyvät kaikki osapuolet, yhteiskunta ja ilmasto. Mittaamme, analysoimme ja seuraamme toimitusketjumme hiilijalanjälkivaikutusta ja kannustamme kumppaneitamme aktiivisiin tekoihin kestävän yhteiskunnan ja ilmaston hyväksi.