Atex ja digipostipalvelu Kivra yhteistyöhön sähköisen kuluttajalaskuttamisen sujuvoittamiseksi media-alalla

Kivra ja Atex ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Atex mahdollistaa digipostipalvelu Kivraan laskuja lähettäville asiakkailleen paperilaskutuslisän poiston ratkaisun osana Kayak-järjestelmäkokonaisuutta.

Jaa

Atexin asiakkaita ovat mm. Suomen suurimmat mediayhtiöt, jotka voivat jatkossa toimittaa asiakkailleen laskut sähköisesti Kivraan ilman paperilaskutuslisää ja palkita siten asiakkaitaan sähköisen laskutuskanavan valitsemisesta paperipostin sijaan. 

”Media-alalla uusiutuminen ja sähköisten palveluiden mahdollistaminen kuluttajille on menestymisen edellytys. Olemme iloisia voidessamme tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja, joilla helpotamme kuluttajien siirtymistä sähköisten palveluiden pariin. Kivra kuluttajalaskujen toimituskanavana tuo myös lähettäjille kustannussäästöjä ja prosessitehokkuutta laskujen mennessä nopeasti ja kerralla oikein perille ja maksuun, Toimitusjohtaja Jorma Ainassaari Atexista taustoittaa yhteistyötä Kivran kanssa.

Ensimmäisenä laskutuslisän poiston toteutuksen Kivra-kanavaan on ottanut käyttöön Atexin pitkäaikainen media-alan asiakas Kaleva Media, joka tavoittaa yli 1,4 miljoonaa suomalaista kuukausittain. Kaleva Media mahdollistaa kaikkien mediabrändiensä kuluttajalaskut sähköisesti Kivraan kaikille palvelua käyttäville asiakkailleen.  

“Haluamme tarjota asiakkaillemme modernin ja helppokäyttöisen digitaalisen kanavan vastaanottaa laskumme sähköisesti. Olemme iloisia, että Atex ja Kivra ovat löytäneet keinon ratkaista laskutuslisän poistamisen Kivra-kanavaan toimitettavista kuluttajalaskuistamme. Näin saamme sähköiseen asiointiin siirtymisestä kuluttaja-asiakkaillemme entistäkin houkuttelevampaa ja palkitsevaa,” Kertoo Petri Karjalainen, Kaleva Medialta.

“Kivran tavoitteena on rakentaa Suomeen kestävä ja vastuullinen digipostipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen postintoimitukseen. Etsimme aktiivisesti uusia keinoja sujuvoittaa sekä yritysten, että kuluttajien sähköiseen asiointiin siirtymistä. Atexin ja Kaleva Median kaltaiset edelläkävijät auttavat koko suomalaista yhteiskuntaa eteenpäin kohti vihreää digitalisaatiota. Täydentää Kivran kaupallinen johtaja Reetta Mäkinen. 

Alkanut yhteistyö mahdollistaa myös muiden lisäarvopalveluiden tuottamisen media-alan toimijoille jatkossa. Tulemme kertomaan näistä uusista mahdollisuuksista lisää myöhemmin.

Lisätietoja: 

Atex Software Oy:
Jorma Ainassaari, VP Sales and Operations, jorma.ainassaari(at)atex.com, 0400 581 684

Kivra Oy: 
Reetta Mäkinen, CCO, reetta.makinen(at)kivra.fi, 050 494 3221