Miten Kivra-postilaatikon voi jakaa toisen henkilön kanssa?

Kivrassa voit antaa luottamillesi henkilöille pääsyn postilaatikkoosi. Jako on yksipuolinen ja voit perua sen koska tahansa palvelun Asetukset-valikossa. Voit määrittää itse, jaatko koko postilaatikkosi vai ainoastaan tiettyjen sinulle lähettävien yritysten postit. Voit jakaa myös itse tallentamasi dokumentit. Kenelle voin jakaa? Voit jakaa postilaatikkoasi henkilöille, joilla on suomalainen henkilötunnus ja toimiva sähköposti. Henkilön ei vielä jaettaessa

Kivrassa voit antaa luottamillesi henkilöille pääsyn postilaatikkoosi. Jako on yksipuolinen ja voit perua sen koska tahansa palvelun Asetukset-valikossa. Voit määrittää itse, jaatko koko postilaatikkosi vai ainoastaan tiettyjen sinulle lähettävien yritysten postit. Voit jakaa myös itse tallentamasi dokumentit.

Kenelle voin jakaa?

Voit jakaa postilaatikkoasi henkilöille, joilla on suomalainen henkilötunnus ja toimiva sähköposti. Henkilön ei vielä jaettaessa tarvitse olla Kivran käyttäjä – kutsu lähtee sähköpostiin. Kutsun yhteydessä saat aktivointikoodin, jonka toimitat vastaanottajalle Kivran ulkopuolella. Kun toinen henkilö on hyväksynyt jaon, hän voi aloittaa asiakirjojen käsittelyn Kivrassasi.