Imatran kaupunki ja Kivra yhteistyöhön

Imatran kaupungin kanssa asioivat voivat vastaanottaa jatkossa laskut ja kirjepostin digipostina Kivraan

Jaa

Imatra otti käyttöön digipostipalvelu Kivran. Laskut kulkevat nopeammin ja samalla paperittomuus auttaa kohti hiilineutraalisuus tavoitetta.

Kivra-palvelu ilmoittaa uuden digipostin saapumisesta ja muistuttaa laskujen eräpäivien lähestymisestä. Kivraan vastaanotetut laskut ovat yhtä helppolukuisia kuin aiemmin paperilla lähetetyt laskut ja niihin on helppo palata myös myöhemmin tarvittaessa. Palvelun voi myös jakaa toisen Kivraa käyttävän henkilön kanssa, jolloin saapuneita laskuja voi tarkastella ja maksaa kumpi vain.

“Rekisteröitymällä maksuttomaan Kivraan lähetämme sinulle laskut jatkossa paperipostin sijaan nopeasti ja turvallisesti digipostina. Sähköiset laskut saapuvat oikein ja viiveettä perille”, konsernin talouspäällikkö Marko Pollari kertoo. Kivran käyttöön otto on yksi askel kohti Hiilineutraali 2030 Imatra -tavoitetta. “Luottamushenkilöiden kokoukset on jo useita vuosia järjestetty paperittomasti. Nyt on aika ottaa uusi askel.”

“Kivra pyrkii helpottamaan ja yhdistämään kuluttajien hajanaista dokumenttien hallintaa turvallisessa kanavassa sekä tuomaan lähettäjäyritykset ja heidän asiakkaansa lähemmäksi toisiaan. Olemme iloisia siitä, että Imatran kaupunki on liittynyt Kivran digipostin lähettävien yritysten joukkoon, sillä mitä useampi organisaatio tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden siirtyä paperipostista digipostiin, sitä nopeammin ja laajemmin saamme digipostia käyttöön yhteiskunnassamme”, toteaa Kivran kaupallinen johtaja Reetta Mäkinen.

Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista muutama vuosi sitten ja on saavuttanut laajan suosion eri toimialojen lähettäjien keskuudessa. Palvelulla digipostia kuluttaja-asiakkailleen lähettää tänä päivänä jo lähes 40 000 eri toimijaa. Myös kuluttajien keskuudessa palvelu on otettu ilolla vastaan sen mahdollistamalla laaja-alaisesti erilaisen dokumenttien kokoamisen yhteen olivat ne sitten sopimuksia, laskuja, tiedotteita tai tapahtumalippuja. 

Lisätietoja:

Imatran kaupunki

Konsernitalouspäällikkö Marko Pollari, marko-pollari@imatra.fi

Kivra Oy
Reetta Mäkinen, kaupallinen johtaja, reetta.makinen@kivra.fi