Kivra ja Monetra -yhteistyö laajenee: nyt myös palkkalaskelmat digipostina Kivraan

Monetra-konsernin ja digipostipalvelu Kivran välinen yhteistyö on laajentunut laskujen välityksestä myös paperisten palkkalaskelmien toimitukseen digipostina loppuasiakkaille. Kivran ja Monetran yhteistyö alkoi syksyllä 2022, jolloin kaikkien Monetra-konsernin yhtiöiden asiakasyritysten laskut alkoivat siirtyä kuluttaja-asiakkaille Kivraan.

Yhteistyö kattaa tällä hetkellä Monetra Pirkanmaan ja Monetra Oulun yli 50 asiakasyrityksen henkilöstön palkkalaskelmien toimituksen digipostina. Näihin lukeutuvat muun muassa Tampereen ja Oulun kaupungit. Kivra on uusi täydentävä toimituskanava palkkalaskelmille pankkien tarjoaman Verkkopalkka-palvelun lisäksi. 

Kivran avulla suomalaisten arkea halutaan sujuvoittaa ja mahdollistaa arjen tärkeiden dokumenttien kokoaminen samaan paikkaan, yhden kirjautumisen taakse, oli kyseessä sitten laskut, tapahtumaliput, sopimukset tai palkkalaskelmat. Kivran palvelu on kuluttajille täysin ilmainen ja kaikkien saatavilla sekä mobiilisti että tietokoneella. Työnantajille Kivraan toimitetut palkkalaskelmat lisäävät lähetetyn postin lukuastetta ja tehostavat HR-viestintää, kun jokaisesta Kivraan saapuneesta palkkalaskelmasta kuluttajalle lähetetään reaaliaikainen notifikaatio matkapuhelimeen ja sähköpostiin mikä on johtanut siihen, että Kivrassa yli 95% saapuneista dokumenteista luetaan.

 “Yhteistyön laajentaminen Kivran kanssa laskujen toimittamisesta palkkalaskelmiin on luonteva seuraava askel eteenpäin ja haluamme tarjota nyt myös asiakasyritystemme henkilökunnalle mahdollisuuden vastaanottaa omat paperiset palkkalaskelmansa Kivraan muun postin lisäksi”, kertoo tietohallintopäällikkö Timo Ritola Monetralta.

Digipostipalvelu Kivran ydintehtävänä on helpottaa kuluttajien arjen dokumenttien hallintaa, oli kyseessä vastaanotettu posti tai itse palveluun tallennetut tärkeät dokumentit. Mitä enemmän tärkeää postia saapuu ja tallentuu kuluttajalle palveluun, sitä sujuvammaksi arjen dokumenttien hallinta muodostuu. Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista, jossa palvelua käyttää jo lähes 6 miljoonaa ruotsalaista. Suomessa käyttäjiä on luonnollisesti vielä vähemmän, mutta postia voi palveluun jo vastaanottaa jo yli 40 000 lähettäjältä. 

“Monetran ja Kivran yhteistyö on oivallinen esimerkki ekosysteemistä, jolla pystytään tuottamaan nopeasti positiivista vaikutusta yhteiskunnalle. Yhteistyöllämme pystymme tarjoamaan sekä kustannuksia leikkaavan että resursseja säästävän mallin sekä laskujen että palkkalaskelmien  toimitukseen kaikille Monetran asiakasyrityksille yhden sovelluksen taktiikalla”, Kim Alen Kivrasta toteaa.

Lue myös: