Kivra sopii kaikille teinistä senioriin

Yhä useampi voi jatkossa käyttää Kivraa, sillä laskimme Kivra-palvelun käyttäjien alaikärajaa 18 vuodesta 15 vuotta täyttäneisiin. Muutos ei vaikuta palvelun nykyisiin käyttäjiin.

Jaa

Nyt yhä useampi voi ottaa Kivran käyttöön sujuvoittamaan arkea. Ikärajan muutos mahdollistaa entistä paremmin perheiden yhteisen arjen dokumenttien hallinnan ja sen keskittämisen mobiilisti Kivraan. Vanhemmat voivat yhtä hyvin auttaa opiskelemaan lähtenyttä nuorta kuin esimerkiksi eri paikkakunnalla asuvia ikääntyneitä vanhempiaan raha-asioiden hoidossa. Kivra siis sopii kaikille teinistä senioriin!

Palvelun ikärajan laskeminen oli luontevaa, sillä teemme yhteistyötä useiden ikärajattomien tapahtumien kanssa festivaaleista urheilutapahtumiin. Tapahtumista mm. F-liigan otteluliput sekä Ilosaarirockin festivaaliliput voi vastaanottaa Tiketistä ilman toimitusmaksua Kivraan. Lisäksi palveluun voi lippujen ja muiden dokumenttien vastaanottamisen lisäksi myös tallentaa omia tärkeitä asiakirjoja kuten sopimuksia, takuukuitteja ja todistuksia varmaan talteen.

Olemme päivittäneet ikärajamuutoksen palvelun yleisiin käyttöehtoihin kohtaan 2.2 Palvelun käyttöönotto ja rekisteröityminen.