Miksi juuri sinun tulisi käyttää Kivraa? 

Kivra tarjoaa sinulle uuden ja kätevän tavan hallinnoida postiasi digitaalisesti. Tämän artikkelin avulla ymmärrät paremmin, miten juuri sinä voit hyötyä Kivran käyttöönottamisesta.

Milloin viimeksi olet saanut kaiken postisi samaan paikkaan?

Kivra pyrkii ratkaisemaan nimenomaan tämän pirstaloituneen postin ongelman mahdollistamalla dokumenttien vastaanottamisen yhteen suojattuun palveluun, josta ne löytyvät helposti.

Kivraan voit vastaanottaa sopimuksia, palkkakuitteja, pääsylippuja, laskuja ja laajasti muuta digipostia yli 40 000 yritykseltä ja organisaatiolta Suomessa. Tämän lisäksi hankimme jatkuvasti lisää lähettäjiä, jotta sinä voisit vastaanottaa mahdollisimman paljon erilaista postia Kivraan.

Kivra-palvelu on tehty mahdollisimman helppokäyttöiseksi:

  • Kivran käyttöönotto sujuu hetkessä ja se on täysin ilmaista kuluttajalle. Rekisteröitymisen jälkeen saat automaattisesti postia kanssasi asioivilta yrityksiltä ja organisaatioilta.
  • Meiltä saat aina tiedon uusista saapuneista kirjeistä, lipuista ja laskuista ja lisäksi muistutamme sinua laskujen lähestyvistä eräpäivistä.
  • Kivra helpottaa arjen jakamista lähimmäisten kesken mahdollistaen tärkeiden dokumenttien käsittelyn ja niiden arkistoimisen yhdessä. 
  • Kivralla pystyt maksamaan laskuja suoraan pankkisi kautta.
  • Kivrassa käyttäjä omistaa itse oman datansa ja postit pysyvät turvassa vahvan tunnistatumisen takana. Kivran mobiilisovellukseen voi halutessaa asettaa myös sormenjälki -tai kasvojentunnistuksen.
  • Kivran käyttäminen ei ainoastaan säästä aikaa ja vaivaa, vaan se myös auttaa vähentämään paperijätteen määrää ja säästämään luonnonvaroja. 

Meidän tavoitteena on auttaa sinua kokoamaan elämäsi tärkeimmät dokumentit yhteen turvalliseen ja helppokäyttöiseen paikkaan – Kivraan. 

Kaikki yhdessä paikassa – Helppoa, sujuvaa ja ympäristöystävällistä!

Lue lisää siitä, miten Kivra sujuvoittaa arkeasi verrattuna fyysiseen postilaatikkoon täältä.

Isä käyttämässä Kivraa vauva kantopussissa ja ostoskassit kädessä.