Kivralla sujuvaa dokumenttien hallintaa yhdessä, erikseen tai toisen puolesta

Kivralla sujuvaa dokumenttien hallintaa yhdessä, erikseen tai toisen puolesta

Kivra on digipostipalvelu, joka kokoaa tärkeän postin kootusti eri lähettäjiltä samaan turvalliseen palveluun. Kivran ilmainen digipostipalvelu. Palvelun käyttöönotto tapahtuu pankkitunnuksilla. Käyttöönoton jälkeen posti saapuu Kivraan automaattisesti kaikilta palvelua käyttäviltä lähettäjiltä, eikä lähettäjiä tarvitse aktivoida yksitellen.

Dokumenttien hallinta onnistuu yhdessä, kun molemmilla on Kivra käytössä

Kivran käyttöönotto tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella vahvasti tunnistautuen. Käyttöönoton jälkeen palveluun saapuu automaattisesti laskuja ja muuta tärkeää kirjepostia palvelun käyttöönottaneilta yrityksiltä, jotka mahdollistavat digipostin vastaanottamisen kuluttaja-asiakkailleen. Palvelua voi käyttää sekä mobiilisovelluksella tai tietokoneella.

Kivran käyttöoikeuksien jakaminen toiselle henkilölle käy nopeasti palvelun asetuksista

Omaan Kivraan vastaanotettujen tai tallennettujen dokumenttien katselu ja käsittelyoikeuden myöntäminen tapahtuu Kivran käyttöönoton jälkeen palvelun Asetukset-valikon kautta. Palvelu voidaan jakaa yksipuolisesti tai kaksisuuntaisesti, lähettäjä kerrallaan tai kokonaan kaikkien palveluun saapuvien dokumenttien ja sisällön osalta.

Molempien osapuolien pitää hyväksyä omista Kivroistaan, Asetukset-valikosta, jako voimaan.

Käyttöoikeuden jakamisen jälkeen molemmat saavat herätteen uuden digipostin saapuessa Kivraan ja eräpäivän lähestymisestä

Digipostipalvelun käyttöoikeuksien jaon ollessa voimassa, molemmat jaon osapuolet saavat tiedon uuden digipostin saapumisesta ja eräpäivän lähestymisestä. Näin ollen kumpi vain voi esimerkiksi käydä maksamassa erääntymässä olevan laskun tai huolehtia sivusta seuraten, että lasku tulee maksetuksi ajallaan tai merkityksi hoidetuksi.

Laskut menevät maksuun aina käsittelijän omalta tililtä

Jaetussa digipostipalvelussa laskujen maksuvelvollisuus säilyy henkilöllä, jolle lasku on osoitettu ja lähetetty, vaikka molemmilla jaon osapuolilla on laskun maksuun mahdollisuus käyttöoikeuksien jaon myötä. Laskut maksetaan aina käsittelevän henkilön omalta pankkitilitä, vaikka maksu suoritettaisiin toisen henkilön jaetun Kivran puolella. Kivrassa ei pysty maksamaan laskuja pankkitileiltä, joissa on pankin tietoihin merkitty useampi haltija.

Kivralla sujuvoitat kokonaisvaltaisesti arjen dokumenttien hallintaasi. Voit sekä vastaanottaa postia automaattisesti palveluun tai tallentaa dokumentteja palveluun talteen itse.

Voit vastaanottaa postia digipostina yli 40 000 eri lähettäjältä

Kivraan voit vastaanottaa postia digipostina esimerkiksi laskuja, lippuja, sopimuksia ja palkkalaskelmia. Palvelu kokoaa tärkeät dokumentit usealta eri lähettävältä yritykseltä ja organisaatiolta yhteen ja samaan turvalliseen paikkaan. Kivraan postia digipostina asiakkailleen lähettää jo yli 40 000 yritystä, organisaatiota, kuntaa ja hyvinvointialuetta.

Voit ladata tärkeitä dokumenttejasi itse talteen palveluun

Voit ladata Kivraan talteen myös dokumentteja, joita kukaan ei ole sinulle lähettänyt. Kivrassa pidät tallessa siististi aihealueittain nimetyissä kansioissa niin takuutodistukset, koulutodistukset, vakuutuskirjat kuin sopimuksetkin. Kivrassa sinulla ilmaista tallennustilaa dokumenteillesi.

Voit jakaa arjen dokumenttien hallintaa lähimmäistesi kanssa

Kivralla on helppoa hoitaa laskut maksuun vuorotellen tai toisen henkilön puolesta jakamalla Kivra-tilien katseluoikeudet toisilleen. Kun molemmilla on Kivra käytössä voidaan dokumenttien katseluoikeuksia jakaa toisilleen lähettäjittäin, tai oman dokumenttiarkiston osalta.

Näin otat Kivran käyttöösi verkkoselaimella tai lataa sovellus puhelimeesi

Kivran käyttöönotto sujuu hetkessä ja on ilmaista. Rekisteröidyttyäsi palveluun saat kanssasi asioivien yritysten laskut ja muun kirjepostin digipostina.

Kirjaudu   Rekisteröidy

  • 1 Lataa Kivra-sovellus älypuhelimeesi. Voit käyttää Kivraa myös selaimella.
  • 2 Rekisteröidy palveluun verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteellasi
  • 3 Valmista! Nyt voit vastaanottaa ja tallentaa dokumentteja Kivraan