Joensuun kaupunki lähettää jatkossa laskut digipostina Kivraan osana ilmastotavoitettaan

Joensuun kaupunki on sitoutunut saavuttamaan hiilineutraaliuden vuonna 2025. Tavoite on Suomen kunnianhimoisin. Osana ilmastotyötä Joensuun kaupungin laskuja voi vastaanottaa digipostipalvelu Kivraan 1. helmikuuta alkaen.

Jaa

Joensuun kaupunki lähettää vuodessa yli 70 000 laskua, joista alle kolmannes lähtee sähköisinä laskuina. Uuden palvelun käyttöönotto vähentää jätettä, parantaa laskutuksen nopeutta, saavutettavuutta, asioinnin helppoutta sekä säästää rahaa. Digipostipalvelu Kivra on käytössä myös muun muassa Sanomalehti Karjalaisella, Pohjois-Karjalan Sähköllä ja Ilosaarirockilla.

– Ilmastotavoite edistyy isojen harppausten ohella myös pienillä uudistuksilla. Digitaalisuus on hyvä apu kaupungin vihreässä siirtymässä. Paperilaskut ovat melko turhaa jätettä ja myös kohtalaisen suuri menoerä. Toivommekin, että joensuulaiset ottavat sähköiset laskut ahkerasti käyttöön. Paperilaskutukseen meneville euroille löytyy kyllä taatusti järkevämpiäkin kohteita, toteaa Joensuun kaupungin talouspäällikkö Tiina Eskelinen

Digipostipalvelu Kivra on käyttäjille maksuton. Palvelussa on myös mahdollista jakaa laskuja kätevästi ja reaaliaikaisesti eri käyttäjien kesken. Sähköisen laskun käyttöönottaminen on helppo tapa pienentää hiilijalanjälkeä. 

-Olemme erittäin iloisia saadessamme lisää edelläkävijä kaupunkeja mahdollistamaan digipostin yhä useammalle kuluttajalle eri puolilla Suomea. Digipostilla saavutamme yhteiskunnallisestikin merkittäviä säästöjä ja lisäämme sekä saavutettavuutta että turvallisuutta tärkeiden viestien toimittamiseen, jatkaa Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen.

Kivra on digipostipalvelu yritysten ja organisaatioiden postin toimittamiseen ympäristöystävällisenä ja kustannustehokkaana digipostina kuluttajille yhteen turvalliseen ja saavutettavaan kanavaan. Kivralla digipostia lähettää Suomessa jo yli 40 000 lähettäjää kasvattaen suosiotaan kiihtyvällä tahdilla suomalaisten kuluttajien taskussa arjen dokumentit kokoavana arkistona.

Lue lisää yhteistyöstämme Joensuun kanssa osoitteessa kivra.fi/joensuu